Paras Apple Watch Bands Storage vuonna 2021

Sen lisäksi, että hihnat suojataan naarmuilta, pitimet pitävät nauhat myös järjestyksessä, näyttävät koskemattomilta ja tyylikkäiltä kuten aina. Jos haluat myös antaa älykellokaistallesi enemmän hoitoa, kokeile sitä yhdellä suosikkini Apple Watch -kaistalevyistä ja pidikkeistä!

 1. TimelyBuys
 2. Nolla massa
 3. Bandkeeper
 4. YOOSIDE
 5. Vaihdettavissa
 6. PACMAXI
 7. IDEYAH
 8. TYD LoO-tapaus
 9. LANMU

1. TimelyBuys

Ohut ja hienostunut muotoilu, tämä TimelyBuysin Apple Watch -tallennustila voi auttaa pitämään bändisi täysin järjestyksessä. Pidike on veistetty nahasta ja siinä on siisti käsityötaito.

Sisustus on vuorattu sileällä beigellä, jotta voit tarjota tarvittavan suojan älykellokaapeillesi. Joten voit luottaa siihen, että tämä haltija suojaa hihnasi naarmuilta.

Hyödyllisen vetoketjun ansiosta se pitää kaikki arvoesineet turvallisesti sisällä, jotta voit kantaa niitä mukavasti pitkän matkan aikana.

USP: Hienostunut muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. Nolla massa

Jos sinulla on paljon kellonauhoja ja etsit täydellistä järjestäjää, joka voi tallentaa ja kuljettaa niitä kätevämmin, Zero Mass olisi oikea tapa edetä. Joten mikä tekee tästä älykellon säilytyslokerosta paremman vaihtoehdon?

Ensinnäkin, se voi antaa sinun pitää jopa 20 bändiä, mikä olisi enemmän kuin tarpeeksi, jotta voit sijoittaa tyylikkäät tarvikkeet.

Ja toinen, se on hyvin rakennettu käärmeen tekonahalla ja pehmeällä sametilla. Siksi hihnat saavat halutun suojan ruma naarmuilta.

USP: Käärme tekonahka ulkopinta

Tutustu Amazoniin

3. Bandkeeper

Bandkeeper ei voi mennä pieleen tarjoamalla älykellorannekeillesi tyylikästä tallennustilaa levätä ja naarmuilta.

Kohteliaisuus PU-nahka, tämä pidike tuntuu melko sileältä. Siten saat paljon paremman otteen säilyttäen säilytyslaatikkoa.

Sisustuksessa on neljä sivua, joihin voit tallentaa useita bändejä. Ja sisällyttämällä magneettikielekkeen, ne pysyvät turvallisesti sisällä.

USP: Tyylikäs ja hienostunut profiili

Tutustu Amazoniin

4. YOOSIDE

Yksinkertaisuus ja mukavuus ovat YOOSIDEn kaksi pääominaisuutta. Tämä kellorannan järjestäjä on rakennettu korkealaatuisesta puuvillasta, ja siihen mahtuu jopa viisi ranneketta, joiden pitäisi olla hieno normaaleihin tarpeisiin.

Pääasiassa pehmeän sisustuksen ansiosta nauhoilla on ylimääräinen suojakerros. Lisäksi taitettava muotoilu tekee siitä erittäin kannettavan, joten voit pitää sen pienessäkin taskussa.

Värien osalta YOOSIDE Apple Watch -yhtyeiden järjestäjällä on neljä ihastuttavaa sävyä, kuten musta, sininen, tummanharmaa ja vaalean harmaa.

USP: Laadukas puuvilla

Tutustu Amazoniin

5. Vaihdettavat

On muutama syy, miksi “Xchangeables” voi olla valitsemasi arvoinen. Ensinnäkin hihnavarastossa on jäykkä rakenne, joka kestää iskuja. Siksi bändeillesi taataan lisäsuoja.

Ja toiseksi, siinä on kuusi osastoa, joissa monet bändeistäsi voivat pysyä turvassa. Miksi vain hihnat, voit jopa tallentaa lasit kantaa niitä täydellä mielenrauhalla.

Lisäksi läpinäkyvän muotoilun avulla voit vilkaista kaikkia lisävarusteitasi ja valita nopeasti ne, jotka näyttävät sopivan mukavasti mielialaasi tai tyyliisi.

USP: Suojarakenne

Tutustu Amazoniin

6. PACMAXI

Katson ”PACMAXI: ta” sekä käytännöllisempänä että edullisempana vaihtoehtona. Tämä kellorannan järjestäjä on 11,90 dollaria paljon halvempi kuin useimmat kollegansa.

Huolimatta siitä, että hintalappu on suhteellisen alhainen, tämä säilytyskotelo voi vastata perustarpeisiin melko hyvin. Siihen mahtuu mukavasti jopa 10 hihnaa. Ja erittäin kätevällä koukulla voit ripustaa sen seinälle niin, että bändisi pysyvät poissa tuhmien lasten ulottuvilta.

USP: Käytännöllisempi ja edullisempi vaihtoehto

Tutustu Amazoniin

7. IDEYAH

Jos haluat valita erittäin pienikokoisen kellohihnakotelon, “IDEYAH” sopii sinun vaatimuksiisi. Mikä on kiinnittänyt silmäni tähän hihnan järjestäjään, on hyvin rakennettu muotoilu, joka tekee siitä kestävän vaihtoehdon. Sisäpaikkoihin mahtuu jopa kuusi nauhaa.

Pehmeä PU-nahkainen ulkopinta antaa sille hienostuneen ilmeen ja lisää myös hieman mukavan otteen. Mikrokuituliina sisätiloissa tarkoittaa, että hihnoissasi on ylimääräinen tyyny pitämään naarmuja. Viimeiseksi vetoketjun kotelo toimii luotettavasti pitämällä arvoesineet turvallisesti paikoillaan.

USP: Erittäin kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. TYD LoO-tapaus

Tämä on täysi kotelo, joka on suunniteltu pitämään kaikki kellonauhasi ja muut asiat, kuten iPhone, latauskaapeli ja jopa kuulokkeet. Suunnittelu viisas, se näyttää ammattimaiselta ja sen pitäisi olla ihanteellinen voimavara pitkälle matkallesi.

Puhuminen materiaalista; Kotelo on valmistettu PU-nahasta ja siinä on rannehihna, jotta voit mukavasti kantaa sitä. Mikrokuitujen sisällyttäminen on vahvistanut koteloa. Tämän seurauksena se kestää satunnaisia ​​putoamisia ja jopa vaimentaa iskuja helposti.

USP: Iskunkestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

9. LANMU

LANMU: n tarjonta eroaa hieman muista. Pohjimmiltaan se on pidike, jonka avulla voit pitää jopa viisi kellonauhaa täydellisesti järjestettynä. Kaksipuolisen liiman ansiosta se voi tarttua helposti työpöydällesi ja pysyä vakaana.

Sileän viimeistelyn ansiosta kellohihnat tuntevat olonsa mukavaksi lepäämällä siinä. Kestävyyden suhteen sen tulisi kestää säännöllistä kulumista. Lisäksi LANMU tarjoaa luotettavan elinikäisen takuun.

USP: Kaksipuolinen liima

Tutustu Amazoniin

Se on melkein kaikki! Joten nämä ovat hihnan järjestäjät, jotka ovat ylittäneet kokoelmani.

Mikä on sinun valintasi?

Olettaen; suloiset kellohihnasi ovat vihdoin löytäneet ihanteellisen paikan levätä ja pysyä turvassa. Kerro minulle Apple Watch Bands Storage ja Holder, joka on täyttänyt odotuksesi.

Haluat vilkaista myös näitä viestejä:

 • Parhaat Apple Watch -nauhat
 • Parhaat Apple Watch -rannekkeet

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit