Parhaat ulkoiset USB-C Mac -kiintolevyt vuonna 2021

Onko Macillesi vähissä tallennustilaa? Nämä parhaat USB-C-kiintolevyt voivat lisätä tietokoneen tallennustilaa ja auttaa hallitsemaan tiedostojasi aplombin avulla.

Olen valinnut Macin ulkoiset kiintolevyt kolmen keskeisen ominaisuuden perusteella: Ensinnäkin, turvallisuus, korkea hyötysuhde ja nopeus. Joten ne ovat täysin varusteltuja, jotta voit hallita tietojasi taitavasti ja pitää ne turvassa. Lisäksi olen myös varmistanut, että ne ovat riittävän vahvoja kestämään satunnaisia ​​kolhuja.

Ovatko USB-C-kiintolevyt kustannustehokkaita?

Hyvin monet tunnetut pelaajat tarjoavat ulkoisia kiintolevyjä, jotka toimivat saumattomasti Macin kanssa. Vaikka jotkut tarjoukset ovat hieman kalliita, on olemassa melko paljon erittäin edullisia vaihtoehtoja. Näin saat 1TB-10TB tallennustilaa rikkomatta pankkia. Lue tutkia luetteloa!

Nopea pääsy:

 • Samsung T5
 • Western Digital
 • G-Technology R-sarja
 • Piin voima
 • SanDisk
 • LaCie Porsche Design
 • Seagate Fast SSD
 • G-tekniikka G-DRIVE
 • LaCie kestävä
 • Glyph BlackBox Plus

1. Samsung T5

Jos haluat saada parhaan mahdollisen liiketoiminnan, sinun on vaikea löytää parempaa USB-C-kiintolevyä kuin Samsung T5. Mikä erottuu T5: stä, on petollinen suorituskyky.

Jopa 540 MB / s luku- ja kirjoitusnopeudet tekevät siitä huippuluokan valinnan. Edistyksellinen 256-bittinen AES-laitteistosalaus varmistaa, että tietosi suojaavat mahdollisimman hyvin.

Kiinteän metallirakenteen ansiosta se on valmis kestämään kulumista. Viimeinkin T5: llä on kolmen vuoden takuu, ja se toimitetaan neljänä tallennusvaihtoehtona, kuten 250 Gt, 500 Gt, 1 Tt ja 2 Tt (aloitushinta: 79,99 dollaria)

USP: Luku- ja kirjoitusnopeus jopa 540 Mt / s

Tutustu Amazoniin

2. Oma passi Ultra Western Digitalilta

Jos haluat edullisemman mutta poikkeuksellisen toimivan Mac-kiintolevyn, Western Digitalin My Passport Ultra olisi hieno vaihtoehto.

WD on valmistettu korkealaatuisesta metallista ja matta urheilusta. Kaunis kevyt ja kompakti muotoilu tekee siitä taskuystävällisen. Voit käyttää sen ohjelmistoa yhteydenpitoon pilvipalveluihin ja sosiaaliseen mediaan valokuvien tai tiedostojen tuomiseksi.

256-bittinen AES-laitteistosalaus varmistaa, että tiedoillasi on tarvittava suojaus. Sen avulla voit luoda vahvan salasanan laitteiston salauksen mahdollistamiseksi. My Passport Ultrassa on lisäksi neljä tallennusvaihtoehtoa, kuten 1 Tt, 2 Tt, 3 Tt ja 4 Tt (aloitushinta: 59,99 dollaria).

USP: 256-bittinen AES-laitteiston salaus

Tutustu Amazoniin

3. G-Technology R-sarja

G-Technology SSD R-Series -kiintolevyn kohokohta Macille on loistava nopea siirtonopeus jopa 560 Mt / s. Tämä tarkoittaa, että pystyt hallitsemaan tiedostojasi tehokkaasti.

Nopean siirtonopeuden lisäksi ulkoisella kiintolevyllä on vankka muotoilu, joka voi auttaa sitä selviytymään jopa kolmen metrin pudotuksista. IP67-vedenkestävyys lisää sen pitkäikäisyyttä. Vielä parempi, G-Technology tarjoaa luotettavan viiden vuoden takuun R-sarjalle.

USP: Nopea siirtonopeus ja IP67-vedenkestävyys

Tutustu Amazoniin

4. Piin voima

Silicon Power Armor A85M (4TB) on 99,91 dollaria. HFS + -muoto ja Time Machine -tuki tekevät siitä täysin kykenevän käsittelemään tiedostojasi. Kun sinulla on paljon tallennustilaa, sinulla on haluamasi ylellisyys suurten tiedostojesi hallintaan.

Suunnittelusta puhuttaessa A85M: llä on vaikuttava unibody. Pääasiassa vahvan alumiinikotelon ansiosta se on iskunkestävä (sotilashyväksyntä). Eikä siinä kaikki, tämä USB-C-kiintolevy on IP68-vesitiivis ja sen takuu on kolmen vuoden takuu.

USP: Vaikuttava unibody (Sotilastason sertifioitu)

Tutustu Amazoniin

5. SanDisk

SanDisk osaa tuottaa hienoimpia SSD-levyjä. Ja tämä istuu aivan ylhäällä samoin kuin T5 ja jopa R-sarja. Ensisijainen syy, miksi arvostan sitä niin korkealle, on paha nopeus (jopa 550 Mt / s).

Salamannopea nopeus antaa sinulle täyden hallinnan raskaisiin videoihin, valokuviin ja tiedostoihin. Nopean siirtonopeuden ulkopuolella kiintolevy on saanut IP55: n, joka näyttää olevan haittapuoli. Mutta useimmissa tapauksissa sen pitäisi olla riittävä selviytymään pienistä vaikutuksista.

Lisäksi SanDisk SSD: n kapasiteetti on neljä: 250 Gt, 500 Gt, 1 Tt ja 2 Tt, hinta alkaen 83,74 dollaria.

USP: Nopea ja turvallinen

Tutustu Amazoniin

6. LaCie Porsche Design

LaCie Porsche Design lupaa olla älykäs valinta. Haluan korostaa kolmea ominaisuutta. Ensinnäkin kiintolevy on yksi edullisimmista vaihtoehdoista, ja 2 Tt-variantin hinta on vain 89,99 dollaria. Lisäksi sitä on saatavana jopa 8 tallennuskapasiteetilla, kuten 1 Tt, 2 Tt, 4 Tt, 5 Tt, 6 Tt ja 8 Tt.

Toinen, 5 Gt / s nopeus on yli tarpeeksi hyvä ottamaan isojen tiedostojen hallintaan. Suunnittelun osalta alumiinikotelo näyttää ihastuttavalta ja kestää myös iskuja. Lisäksi valitset SSD-aseman kolmella kauniilla värillä, kuten hopea, kulta ja ruusukulta.

USP: Kilpailukykyinen hinta / useita varastointikapasiteetteja

Tutustu Amazoniin

7. Seagate Fast SSD

Seagaten "Fast SSD" on ehkä sijoitettu 10. sijalle, mutta älä mene rankingissa, koska se on yksi hienoimmista USB-C-kiintolevyistä Macille.

Tallennuskapasiteetista alkaen Fast SSD: tä on saatavana neljänä mallina, kuten 250 Gt, 500 Gt, 1 Bt ja 2 Tt. Joten sinulla on useita vaihtoehtoja. Hinnan osalta se on kohtuullinen (aloitushinta 79,99 dollaria).

Suorituskyvyn osalta 540 Mt / s siirtonopeus asettaa sen eliittiliigaan. Siten pystyt hallitsemaan korkean resoluution videoita ja valokuvia virheettömästi. Lisäksi kansion synkronointiominaisuus tekee tiedostojen käsittelystä hieman helpompaa.

USP: Kansion synkronointiominaisuus

Tutustu Amazoniin

8. G-tekniikka G-DRIVE

Tämä G-Technologyn tarjoama G-DRIVE osaa vastata korkeaan kysyntään. Sen mukana tulee 1 Tt: n tallennuskapasiteetti, jonka avulla voit hallita videoita, valokuvia ja tonnia tiedostoja helposti. Hyvällä luku- ja kirjoitusnopeudella se voi käsitellä tietojasi tehokkaasti.

Suunnittelun kannalta siinä on pieni ja tukeva profiili. Hyvä kestävä alumiini, G-DRIVE kestää tavallisia kolhuja.

Sujuvan kiintolevyn voi liukastua helposti taskuusi. G-Technology tarjoaa rajoitetun kolmen vuoden takuun.

USP: Erittäin tehokas

Tutustu Amazoniin

9. LaCie kestävä

Tämä on kolmas LaCien USB-C-kiintolevy tässä kokoonpanossa. Katson profiilia, en usko, että monet teistä kyseenalaistaisivat sen sisällyttämistä.

Tämän ulkoisen kiintolevyn kohokohta on kestävä muotoilu, joka pystyy torjumaan kolhuja vaivattomasti. Mutta se ei tarkoita, että se näyttää iso tai vähemmän taskuystävällinen.

Siinä on vain 4 Tt: n tallennuskapasiteetti, jonka pitäisi olla runsaasti kuorma-autosi dataa varten. 5 Gb / s: n käyttöliittymä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kohdata viivettä siirrettäessä tiedostoja. Lisäksi 159,94 dollarin hintalappu näyttää olevan kohtuullinen suhteessa siihen, mitä saat vastineeksi.

USP: Iskunkestävä rakenne / 5 Gb / s -liitäntä

Tutustu Amazoniin

10. Glyph BlackBox Plus

“Glyph BlackBox Plus” näyttää olevan täysin varustettu USB-C-kiintolevy Macille. Asia, joka kiinnittää siihen heti huomiota, on poikkeuksellisen kestävä kotelo, joka johtuu pääasiassa vankasta alumiinirungosta kumipuskurin kanssa.

Kiintolevy pystyy siis torjumaan iskut hieman mukavammin. Kestävyyden lisäksi BlackBox Plus tarjoaa 1 Tt: n tallennustilan. Lisäksi valmistaja tarjoaa kolmen vuoden laitteistoalueen ja luotettavan kahden vuoden tason 1 tietojen palauttamisen.

USP: Optimoitu passiivinen jäähdytys

Tutustu Amazoniin

Se on melkein kaikki! Tämä tiivistää yhteenvedon tehokkaimmista MacOS-laitteiden kiintolevyistä.

Paras panoksesi?

Luulen, että veneesi määrä tietoja on vihdoin saanut turvapaikan. Mikä se on? Kerro niistä ominaisuuksista, jotka olet löytänyt siitä merkittävän. Ja kyllä, kerro meille, että yksi olisi pitänyt sisällyttää yllä olevaan luetteloon.

Saatat pitää myös:

 • Parhaat virtapankit MacBook Prolle
 • Parhaat 4K-näytöt Mac mini 2018: lle
 • Bluetooth-näppäimistöt Mac Mini 2018: lle
 • Parhaat 4K-televisiot Apple TV 4K: lle

Uusimmat viestit