Parhaat iPhone 6 / 6s Plus -kotelot vuonna 2021

Tähän mennessä sinun on ensin tilattava iPhone 6 Plus. Tai ehkä valmistaudut kokoonpanoon kaupassa. Olet ehkä myös alkanut selvittää parhaat tapaukset iPhone 6 / 6s Plus -laitteen suojaamiseksi. Jos et ole, sinun pitäisi aloittaa nyt. IPhone 6 Plus on valtava älypuhelin, joka vain lisää riskejä. Mielenkiintoista on, että siellä on jo valtava kokoelma iPhone 6 / 6s Plus -koteloita. Jokaisella kotelovalmistajalla - suurista tuotemerkeistä pieniin - on tarjolla erilaisia ​​iPhone 6 / 6s Plus -koteloita. Haluatko valita parhaan? Katso:

1. Kepuch

Henkilökohtainen tyylikkyys! Tämä on Kepuchin karkaistu lasi takakansi iPhone 6: lle ja 6s Plus: lle. Kun TPU ja karkaistu lasi takaisin yhdistetään, saat tyyliä ja voimaa. Hämmästytä iPhoneasi tyylikkäästi tässä tapauksessa.

Yksi kotelon parhaista ominaisuuksista on sen ohut profiili. Kotelo on niin ohut, että tuskin saa sen läsnäolon tuntumaan. Liukastumattoman puskurin avulla voit pitää puhelinta tukevasti ja tarjoaa mukavan otteen.

USP: Luistamaton puskuri

Tutustu Amazoniin

2. Incipio - DualPro

Tässä Incipion DualPro-kotelossa on kova kuori, jossa on iskuja vaimentava ydin, joka suojaa putoamisilta tai kolhuilta. Nämä kaksi kerrosta muodostavat lukitun suojan, joka suojaa puhelinta vaurioilta. Ohut ulkokuori tarjoaa tarvittavan tehokkuuden puhelinta käytettäessä.

USP: Kaksi puolustuskerrosta

Tutustu Amazoniin

3. JETech

JETech on johtava lisävarustemerkki, joka valmistaa korkealaatuisia koteloita iPhoneille. Tämä läpinäkyvä kotelo on suunniteltu iPhone 6 / 6s Plus -puhelimelle. Kotelo on valmistettu PC: stä ja TPU: sta; sen ohut muotoilu ei lisää irtotavaraa puhelimeesi. Lisäksi erittäin läpinäkyvä kotelo.

Tarkista korotetut kehykset, jotka suojaavat puhelimesi kosketusnäyttöä, kun laitat sen kuvapuoli alaspäin. Neljä kulmaa absorboi tehokkaasti iskut ja luo vertaansa vailla olevan mallin.

USP: Ainutlaatuinen iskunvaimennus

Tutustu Amazoniin

4. Anker

Ankerin runsas valikoima iPhone-lisävarusteita voi tehdä vaikutuksen tyyliin, vahvuuteen ja tehokkuuteen. Tämä erittäin suojaava kotelo on valmistettu iPhone 6 / 6s Plus -puhelimelle. Kotelo on valmistettu karkaistusta tietokoneesta ja kestävästä TPU: sta, joka suojaa puhelinta kolhuilta ja naarmuilta.

Kun koteloa ei ole asennettu puhelimeesi, se näyttää isolta; mutta kun sovellat tapausta, se näyttää yllättävän ohuelta. Ankerin erittäin suojaava kotelo lisää iPhoneesi vain 0,17 tuumaa ja 2,1 oz.

USP: Parempi pito, vähemmän liukastumista

Tutustu Amazoniin

5. BAISRKE

Kotelon valkoinen marmorinen muotoilu kertoo kaiken. Se on uskomattoman tyylikäs ja huomiota herättävä. Suunnittelu, väri ja rakennettu - kaikki on täydellisesti yhdistetty luomaan todella lyömätön kotelo.

Puskurin kotelo on valmistettu pehmeästä TPU-kumisilikonista, joka suojaa iPhonea naarmuilta, kolhuilta ja muilta tavanomaisilta kulumisilta. Kotelo on leikattu tarkasti, jotta voit käyttää puhelimesi tärkeitä ominaisuuksia nopeasti.

USP: Erityinen kuvio

Tutustu Amazoniin

6. FYY

FYY tuo valikoiman tyylikkäitä ja muodikkaita koteloita iPhone 6 / 6s Plus -puhelimeesi. Valittavana on jopa 44 mallia, värivaihtoehtoa ja kuviota. Tämä vaaleanpunainen kotelo on tarkoitettu yksinomaan naisille, joille on kehittynyt hyvä maku lisävarusteille.

Tämä kotelo on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta, joka suojaa puhelinta vaurioilta. Mukavuutesi vuoksi FYY on asettanut kolme korttipaikkaa ja taskun käteisen varastoimiseksi.

USP: Kickstand-toiminto

Tutustu Amazoniin

7. OtterBox-työmatka

OtterBox on tunnettu tuotemerkki, joka valmistaa korkealaatuisia lisävarusteita iPhonelle. Tuotemerkki on saavuttanut eliittiaseman tapauksissa ja kannissa. Tämä tapaus on otettu Commuter-sarjasta; toisin kuin muut OtterBox-kotelot, tässä ei ole näytönsuojaa.

OtterBoxin ohut ja kevyt kotelo suojaa putoamisilta, kolhuilta ja iskuilta. Lisäksi portin kannet estävät lian ja roskien pääsyn laitteeseesi.

USP: Porttien kannet roskien estämiseksi

Tutustu Amazoniin

8. Spigen Tough Armor

Spigenin kovat panssarikotelot tunnetaan vankasta rakenteestaan. Määritetyt painikkeet ja kohotetut huulipainikkeet ja kosketusnäyttö.

Spigen on jakanut rakenteensa kahteen osaan: iskuja vaimentavalle TPU: lle ja kestävälle kovalle PC: lle. Yhdessä saat jalustan median handsfree-katseluun.

USP: Suuret aukot

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Sinun valintasi?

AEhkoluettelossa on erilaisia ​​koteloita ja kuoret iPhone 6 / 6s Plus -puhelimeesi. Voit valita yhden tai useamman tapauksen, jotta tyylisi pysyy raikkaana ja elävänä. Hienokyvyn lisäksi kotelot suojaavat puhelinta naarmuilta, naarmuilta, tahroilta, pudotuksilta ja kolhuilta.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Parhaat iPhone 6s Plus -vyöklipit
  • Parhaat iPhone 6s Plus -näytönsuojat
  • Kotelot iBatzzilta, Incipiosta ja Lifeproofilta
  • Parhaat iPhone 6s -vedenkestävät kotelot

Uusimmat viestit