Parhaat WiFi-analysaattorisovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

WiFi-analysaattorisovellukset voivat optimoida verkkosi käyttöä yhteyden ongelmien vianetsinnästä täydellisen paikan löytämiseen parempaa nopeutta varten. Ne ovat hyödyllisiä matkan aikana ja voivat auttaa sinua selvittämään, mitkä laitteet käyttävät Internetiäsi ja minkä nopeuden saat. Lisäksi niissä on joukko diagnostiikkatyökaluja, jotka auttavat parantamaan yhteyksiä. Joten mene eteenpäin ja tunne verkko paremmin näiden parhaiden WiFi-analysaattorisovellusten avulla iPhonelle ja iPadille.

  1. Fing - verkkoskanneri
  2. Nopeustesti SpeedSmart Internet
  3. Speedtest by Ookla
  4. Verkkoanalysaattori Pro
  5. Opensignal Internetin nopeustesti
  6. iNet-verkkoskanneri
  7. WiFi SweetSpots
  8. Verkkoanalysaattorin päällikkö
  9. iNet Tools Pro
  10. IT-työkalujen verkkoanalysaattori

1. Fing - verkkoskanneri

Tämän sovelluksen patentoitu tekniikka saa miljoonat käyttäjät luottamaan siihen maailmanlaajuisesti, mukaan lukien reitittimien valmistajat ja virustentorjuntayritykset. Se on yksi iPhonen tai iPadin suosituimmista apuohjelmista verkkojen hakemiseen ja liitettyjen laitteiden löytämiseen.

Lisäksi se voi toimia myös piilotettuna kameran ilmaisimena, poimien kamerat verkosta. Voit myös ajoittaa verkon nopeustestejä ja verrata raportteja Internet-palveluntarjoajien suorituskyvyn vertailua varten. Monet muut ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan.

Hinta: Ilmainen (3 kuukauden ilmainen mainos - 0,99 dollaria)

ladata

2. Nopeustesti SpeedSmart Internet

Kuten nimestä voi päätellä, sovelluksen avulla voit seurata ja hallita nopeutta älykkäästi. Sen avulla voit myös vertailla, jakaa ja tallentaa tuloksia. Voit testata lataustasi, ladata ja pingata reaaliajassa alle 30 sekunnissa yhdellä kosketuksella.

Raportin osalta yksityiskohtainen yleiskatsaus sisältää muun muassa yhteyden laadun, lataus- ja latauskaavion sekä Internet-palveluntarjoajan keskinopeuden. Sovelluksen avulla voit seurata yksityiskohtaisia ​​aiempia tuloksia ja verrata niitä Internet-palveluntarjoajan keskinopeuteen ja viiveeseen. Lisäksi voit aloittaa nopeustestin Siri-pikakuvakkeilla.

Hinta: Ilmainen (Mainonnan pysyvä poistaminen - 1,99 dollaria)

ladata

3. Ooklan nopeustesti

Tämä tunnetaan yhtenä parhaista sovelluksista Internet-nopeuksien testaamiseen. Se on yksinkertainen, turvallinen ja minimalistinen. Toisin kuin useimmat luettelossamme olevat sovellukset, tämä tarjoaa kuitenkin vain perustavanlaatuisen vianmäärityksen. Sen ensisijainen ominaisuus on suorittaa tarkka, nopea, helppo ja vain yhdellä napautuksella suoritettava yhteyden nopeustesti.

Testaa lataus-, lataus- ja ping-nopeus ja tarkista niiden yhdenmukaisuus reaaliaikaisilla kaavioilla. Saat vaihtoehdon testata yhtä yhteyttä tiedoston simuloimiseksi tai useita yhteyksiä maksiminopeuden ymmärtämiseksi. Voit myös seurata aiempia raportteja yksityiskohtaisilla raporteilla verrataksesi verkon suorituskykyä.

Hinta: Ilmainen (pysyvä mainoksen poisto - 0,99 dollaria)

ladata

4. Verkkoanalysaattori Pro

Tämä sovellus tarjoaa laajan valikoiman työkaluja ja voi diagnosoida erilaisia ​​ongelmia Wi-Fi-verkon asetuksissa, Internet-yhteyksissä ja etäpalvelimissa. Joten riippumatta siitä, onko signaalin heikko voimakkuus, yhteyden katkeaminen tai suuri viive, se voidaan ratkaista välittömästi.

Analysaattorissa on myös WiFi-skanneri, joka tunnistaa kaikki lähellä olevat verkkolaitteet tehokkaasti. Sen tavallisten diagnostiikkatyökalujen arsenaaliin kuuluvat ping, traceroute, porttiskanneri, DNS-haku, whois ja Internet-nopeustesti.

Hinta: $3.99

ladata

5. Opensignal Internet Speed ​​-testi

Tutustu tähän mobiiliyhteyden ja verkon nopeuden testaustyökaluun, jonka avulla voit tunnistaa alueesi parhaan verkkopalveluntarjoajan. Siinä on videoiden suoratoistotesti, joka auttaa korjaamaan kaikki suoratoisto-ongelmat.

Lisäksi voit verrata mitä maksat ja mitä saat mittaamalla yhteyden laatua Google Mapsissa laajan tietokannan signaalin voimakkuuden ja nopeuden testituloksista.

Hinta: Vapaa

ladata

6. iNet-verkkoskanneri

iNet on yksi parhaista iPhone-sovelluksista WiFi-analysaattorille, joka tarjoaa laajan valikoiman työkaluja, jotka pitävät sinut ajan tasalla verkossasi tapahtuvasta tilanteesta. Sovellus analysoi saumattomasti tietokoneverkon todennäköisten riskienhallinnan ja luvattoman käytön tunnistamiseksi.

iNet näyttää paikallisiin verkkoihin liitetyt laitteet, kuten reitittimet, digitaalikamerat, ja piilotetut laitteet, kuten Mac, varkaustilassa. Viimeiseksi voit tallentaa suoritetut skannaukset ja käyttää niitä myöhemmin vertailuihin.

Hinta: Ilmainen (iNet Pro Upgrade - 8,99 dollaria)

ladata

7. WiFi SweetSpots

Tässä on sovellus, joka analysoi älykkäästi Wi-Fi-yhteyden nopeuden vaihtelut ajan myötä ja raportoi huoneen nopeimmat ja hitaimmat WiFi-paikat. Se auttaa sinua löytämään ihanteellisen paikan langattoman reitittimen, tukiaseman tai langattoman pelikonsolin sijoittamiseen.

Parasta on, että sovellus ei ole täynnä lisäominaisuuksia, joita et ehkä tarvitse. Se käyttää suhteellisen yksinkertaista käyttöliittymää, joten löydät tehokkaasti parhaan mahdollisen Internet-käytön missä tahansa huoneessa.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 1,99 dollaria)

ladata

8. Verkkoanalysaattorin päälaite

Hanki yksityiskohtainen analyysi kotiverkostasi tällä kätevällä sovelluksella. Katetut tiedot sisältävät SSID: n, BSSID: n, IP-osoitteen aliverkon peitteen, toimittajan jne. Voit myös tietää WiFi-verkon tilan ja tyypin, operaattorin tunnuksen ja maan, MCC: n ja MNC: n sekä VoIP-tuen.

Samanaikaisesti se sisältää myös verkon diagnostiikkakomennot reitin näyttämiseksi ja pakettien siirtoviiveiden mittaamiseksi Internet-protokollaverkossa. Se näyttää myös verkkopolun sinusta muihin IP-paikkoihin.

Hinta: Ilmainen (Premium Network Analyzer Year - 4,99 dollaria)

ladata

9. iNet Tools Pro

INetToolsin pro-versio tarjoaa joukon verkkodiagnostiikkatyökaluja iPhonelle ja iPadille. Yksinkertainen käyttöliittymä auttaa sinua hallitsemaan ja ratkaisemaan useimpia WiFi-yhteysongelmia. Se tukee myös muita työkaluja, kuten Ping, DNS-haku, Trace Route, Port Scanner, Whois, Server Monitor ja LAN Scan.

Lisäksi Viimeisimmät tehtävät -toiminto tallentaa äskettäin suoritetut tehtävät, jolloin voit viitata toimintoihin ja toistaa niitä tarvittaessa. Tuotemerkki tarjoaa myös rajoittamattoman sähköpostiteknisen tuen vianmääritystyön helpottamiseksi.

Hinta: $5.99

ladata

10. IT-työkalujen verkkoanalysaattori

Olitpa ammattilainen, asiantuntija tai amatööri, tämä sovellus sopii kaikille taitotasoille. Sovellus sisältää nopeiden verkkolaitteiden etsintäominaisuudet sekä tavalliset verkon diagnostiikkatyökalut, kuten ping, traceroute, DNS-haku jne.

Voit löytää kaikki verkossa toimivat koneet ja hallita verkkoliitäntöjä laitteen kautta. Saat reaaliaikaisia ​​päivityksiä verkkotilastoihin ja nykyisiin WiFi- ja WWAN-IP-osoitteisiin.

Hinta: $5.99

ladata

Yhteenvetona

Mitä näistä WiFi-analysaattorisovelluksista käytät iPhonessa tai iPadissa? Haluaisimme tietää alla olevista kommenteista. Jos sinulla on edelleen yhteysongelmia, sinun tulisi tehdä vianetsintä verkossa. Ja jos haluat pysyä turvassa verkkouhilta, käytä turvallisuuteen ja mukavuuteen parhaita VPN-verkkoja.

Voit myös lukea nämä:

 • Parhaat vanhempien valvontasovellukset iPhonelle
 • VPN-ohjelmisto Macille
 • Kuinka määrittää ja määrittää VPN-yhteys iPhonessa

Uusimmat viestit