Kuinka lisätä kosketusnäyttö mihin tahansa kannettavaan tietokoneeseen tai MacBook Airiin

Upouusi kosketusnäyttötuella varustettu MacBook on jo pitkään ollut toivelistalla monille (ellei useimmille). Vaikka useimmat suuret kannettavien valmistajat, kuten Microsoft, HP, Lenovo esitteli kosketusnäytön kannettavissa tietokoneissaan kauan sitten; Apple ei ole vielä laskenut trendin mukaisesti.

Henkilökohtaisesti en odota innokkaasti koko kosketusnäyttöä MacBookissani. Uskon kuitenkin, että se tekisi kannettavasta tyylikkään ja toimivan.

Viime aikoina minulla oli vähän utelias kokeilla käteni kosketusnäyttöä tukevalla MacBookilla. Ja tämä sai minut tarkastelemaan tarkasti Neonoden AirBaria, joka väittää tekevänsä minkä tahansa kannettavan tietokoneen kosketusnäytön.

Vietettyään muutaman päivän tämän ainutlaatuisen lisävarusteen kanssa minun on sanottava, että se näyttää paljon lupauksia. Mutta merkitseekö tämä lupaus jotain todella merkittävää? Tässä on havaintoni, joka voi auttaa sinua käyttämään AirBaria täydellisesti kosketusnäytön lisäämiseen kannettavaan tietokoneeseen:

Kuinka tehdä kannettavasta tietokoneesta kosketusnäyttö AirBarilla

Erittäin yksinkertainen asennus

Asia, josta pidän paljon AirBarista, on uskomattoman yksinkertainen asennus. Aloittamiseksi sinun tarvitsee vain kiinnittää magneetit kannettavan tietokoneen näytön alareunaan ja kytkeä sitten anturi sisäänrakennettuun USB-liittimeen.

Kun kannettava tietokone on kohdistettu täydellisesti, se muuttuu erittäin käteväksi kannettavaksi, jossa on herkkä kosketusnäyttö. Muista, että kun sinun on suljettava kannettava tietokone, sinun on irrotettava AirBar magneeteista ja sitten irrotettava anturi.

Toimii sekä sormen että käsineiden kanssa

Kun tutustuin ensin Neonoden AirBariin, olin skeptinen sen suorituskyvystä. Luulin, että se tuskin toimisi sujuvasti sormella - saati sitten käsineillä. Se osoittautui kuitenkin täysin vääräksi.

Joten miten se toimii? Se toimii luomalla näkymätön valokenttä, joka peittää kannettavan koko näytön. Ja kun sormesi tulee valokentän tielle, kannettava tietokone pystyy tulkitsemaan sen nopeaksi interaktiiviseksi tuloksi.

Perustoiminnot MacBook Airissa

AirBar toimii tahrattomasti Windows 10 -tietokoneessa. Kokeilin sitä vanhalla Lenovo-kannettavalla tietokoneella, ja se toimi siinä sujuvasti. Koska se tukee kaikkia Windows 10: n natiiveja eleitä, löysin pyyhkäisyn, vierityksen puristamisen ja zoomauksen intuitiivisemmaksi.

Sen toimivuus on kuitenkin hieman rajoitettu MacBook Airissa. Mutta voit vierittää verkkosivustoja nopeasti, kiertää karttoja ja zoomata valokuvia sormella ja käsineillä.

Jos haluat lisätä usean sormen eleitä tai parannettua kosketusnäyttötoimintoa macOS-laitteeseesi, voit asentaa sen lisäohjelmiston.

Hinta ja yhteensopivuus

AirBaria on saatavana kolmessa eri koossa, kuten 13,3 ″, 14 ″ ja 15,6 ″. Tästä lähtien se tukee Windows 10: tä ja toimii vain MacBook Airin kanssa. Hinnan osalta, kun taas MacBook Air 13.3 -mallin hinta on 117,98 dollaria, Windows-versio on saatavana hintaan 64 dollaria / 69 dollaria.

AirBar MacBook Airille | AirBar Windows 10 -kannettavalle

Tuomio

Suoraan sanoen; Olen todella vaikuttunut siitä, mitä Neonode AirBar tarjoaa. Se on hyvin harkittu ja ansaitsee kiitosta innovatiivisesta lähestymistavasta.

Tästä huolimatta olisin todella kiitollinen, jos se tukisi MacBook Prota ja toimisi yhtä saumattomasti macOS: lla kuin Windows. Sen MacBook-versio näyttää olevan melko rajoitetusti toiminnallinen eikä tarjoa samaa intuitiivista kokemusta.

Tietysti seuralainenohjelmisto lisää monikosketuseleet macOSiin. Mutta haen täysimittaista kokemusta ilman rajoituksia.

Lisäksi 117,98 dollarin hinta, erityisesti MacBook Air -versiolle, näyttää hieman korkeammalta puolelta. Jos et välitä tällaisista rajoituksista ja haluaisit muuttaa ei-kosketusnäyttöisen muistikirjan kosketusnäytöksi, kannattaa antaa laukaus.

Älä missaa:

  • Toimintatyyppi ja näppäimistö: Nopea kirjoittaminen Apple Watchiin ja iPhoneen
  • Logitech K480 Bluetooth-näppäimistön tarkistus: Käytä useita laitteita yhden näppäimistön kanssa
  • Kuinka ottaa Touch Bar Zoom käyttöön ja käyttää sitä MacBook Prossa
  • Koteloidut salama- ja langattomat kuulokkeet

Kerro minulle palautteesi AirBarista alla kommenteissa.

Uusimmat viestit