Parhaat Mac Cleaner -sovellukset ja ohjelmistot 2021

Asia, jonka haluan aina nähdä Macissani, on Speedy Performance. Estän tarpeettomia tiedostoja kasaantumasta ja tekemästä tietokoneesta hidasta, jotta voin poistaa tarpeettomat tiedostot säännöllisesti. Hyödyttömien tiedostojen jäljittäminen ja poistaminen on kuitenkin vähän aikaa vievää. Siksi; Otan apua luotetuimmista Mac-puhdistusohjelmista päästäkseni nopeasti irti tarpeettomista tiedostoista.

Oletko löytänyt Macin toimivan etanan vauhdilla? On korkea aika jäljittää kaikki ei-toivotut tiedostot ja ampua ne heti, jotta voit paitsi palauttaa arvokasta tallennustilaa myös nopeuttaa tietokonetta. Sen lisäksi, että hyödytön tiedostot poistetaan, monilla näistä työkaluista voi olla keskeinen rooli tarvittavien suojausten tarjoamisessa henkilökohtaisille tiedoillesi.

# 1. Päivänkakkara Levy

“Daisy Disk” on ollut pitkään yksi luotettavimmista Mac-tallennustilojen puhdistusaineista. Se tarjoaa visuaalisen erittelyn levytilastasi, mikä tekee siitä hieman helpompaa havaita tilan hukka. Siksi ei-toivottujen tiedostojen sieppaamisesta ja puhdistamisesta tulee melko suoraviivaista.

Yksi tämän ohjelmiston merkittävä piirre on kyky skannata useita levyjä paitsi tarkasti, myös nopeasti. Integroitujen QuickLook-ominaisuuksien avulla voit helposti esikatsella tiedostosisältöä.

Lisäksi voit käyttää Daisy Disk -levyä useilla kielillä, mukaan lukien englanti, ranska, saksa, italia, japani, puola, venäjä, yksinkertaistettu kiina ja paljon muuta.

Hinta: $9.99

ladata

# 2. CleanMyMac

"CleanMyMac" on vertaansa vailla, kun on kyse tarpeettomien tiedostojen pyyhkimisestä helposti. Tämä ohjelmisto skannaa koko järjestelmän ja ehdottaa, että puhdistat tiedostot niiden käytettävyyden mukaan.

Se suosittelee myös, että poistat kaikki sovellukseen liittyvät turhat sisällöt. Siksi sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa selvittääksesi mikä tappaa tallennustilan.

Vain yhdellä napsautuksella voit poistaa kaikki tarpeettomat tiedostot, mukaan lukien suuret postiliitteet, kaksoiskuvat, välimuisti jne. Ja pystyä palauttamaan runsaasti arvokasta tallennustilaa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. OS Cleaner Master

Kun olen pannut käteni “OS Cleaner Master” -ohjelmaan ja käyttänyt sitä roskapostitiedostojen tyhjentämiseen helposti, voin kertoa, että tämä Mac-puhdistusaine toimii hyvin. Sovelluksen avulla voit jäljittää tarpeettomat tiedot ja päästä eroon niistä nopeasti.

Plus, voit käyttää OS Cleaner Masteria pitämään silmällä prosessoria, tallennustilaa ja muistia. Hyödynnä mainosohjelmien lääkäriä hyödyntämällä mainosohjelmien ja haittaohjelmien nappaamista. Seuraa tarkasti sovelluksen tietoja, kuten sen versiota ja kokoa.

Tarkista kaatuneet sovellukset ja palomuurin tila. Lisäksi sinulla on mahdollisuus päivittää tämä Mac-puhdistusohjelma avataksesi useita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten postiliitteiden, kaksoiskappaleiden ja suurten tiedostojen poistaminen.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. OnyX

Mikään luettelo parhaista Mac-puhdistusohjelmista ei olisi täydellinen ilman OnyX: ää. Se on ollut erittäin luotettava ja tehokas työkalu turhien tiedostojen poistamiseen ja tietokoneen pitämiseen siistinä.

Tämän työkalun avulla voit nopeasti noutaa kaikki ongelmalliset tiedostot ja kansiot, jotka on puhdistettava pian. Pitkän pyörimisen jälkeen voin sanoa, että se pystyy vastaamaan kysyntään melko hyvin.

Yksi merkittävä piirre tässä ohjelmistossa on tarkkuus, jolla se paljastaa narkomaanit. Tämä tarkoittaa, että sotkuilla on vähemmän mahdollisuuksia selviytyä!

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Levyvarasto X

Disk Inventory X on kevyt ohjelmisto, mutta erittäin tehokas poistamaan tarpeettomat tiedostot. Levyn skannaaminen ja käytön näyttäminen treemap-muodossa on merkki.

Voit siis tarkastella tarkasti kaikkia tiedostoja ja kansioita, joista ei ole hyötyä. Ja kun olet löytänyt vähemmän tärkeät tiedostot, niiden kaikkien poistaminen on helppoa. Tulet todella arvostamaan sen yksinkertaisuutta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. MacCleanse

“MacCleanse” -sovelluksella etsit all-in-one-ratkaisua. Tämä ohjelmisto toimii erittäin pätevästi erityyppisten tiedostojen, kuten välimuistien, tyhjien lokien, evästeiden, verkkohistorioiden, poistamisessa. Pystyt etsimään turhat ja vanhat tiedostot ja tyhjentämään ne välittömästi.

MacCleanse sisältää ainutlaatuisen ominaisuuden, jonka avulla voit selvittää välittömästi tarpeettoman sisällön vastaavasta sovelluksesta. Ohjelmisto tarjoaa myös yksityiskohtaista tietoa kustakin tiedostosta, jonka se poistaa. Lisäksi se väittää poistavansa tiedostoja Yhdysvaltain puolustusministeriön turvallisuustasolla.

Hinta: $19.99

ladata

# 7. Helppo CleanGenius

Nouda arvokasta levytilaa pyyhkimällä suuret tiedostot. “EaseUS CleanGenius” voi pitää Macin siistinä ja parantaa myös sen suorituskykyä.

Tämä puhtaampi sovellus skannaa koko tietokoneen läpi selvittääkseen järjestelmän lokit, välimuistit sekä kaikki tiedostot, jotka tallentavat tonnia tallennustilaa. Voit selata tallennustiedostoja ja poistaa ne, jotka ovat hyödyttömiä tai jotka on puhdistettava.

Sovelluksen avulla voit myös päästä eroon selaimen laajennuksista, laajennuksista ja evästeistä. Se kuitenkin säilyttää selaushistorian, kirjanmerkit ja ladatut tiedostot.

Hinta: $9.99

ladata

# 8. CCleaner

CCleaner voi toimia poikkeuksellisen hyvin vähentämällä Macin sotkua ja saamaan sen toimimaan sujuvasti. Sen lisäksi, että ohjelmisto antaa sinun päästä eroon roskaposteista ja käyttämättömistä tiedostoista, ohjelmisto voi myös auttaa sinua nopeasti havaitsemaan tallennustilan hakemissovellukset.

Tämä työkalu tarjoaa sinulle haluamasi joustavuuden valita ja valita, mitä haluat säilyttää tai poistaa. Kun olet löytänyt ei-toivotut tiedostot, niiden kaikkien poistaminen tuskin vie pari napsautusta.

CCleaner myös pyyhkii pois selainhistorian henkilökohtaisen historian suojaamiseksi. Tämän seurauksena voit selata Internetiä turvallisesti.

Sovelluksen ilmaisella versiolla on rajoituksia, ja sinun on ostettava sen premium-versio (noin 30 dollaria), jotta voit käyttää kaikkia ominaisuuksia.

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. App Cleaner & Uninstaller

App Cleaner & Uninstaller on täysin varusteltu Mac-puhdistustyökalu. Laatu, joka tekee siitä poikkeuksellisen käyttäjäystävällisen, on kyky havaita kaikki poistamiesi sovellusten väliaikaiset tiedostot ja jäännökset. Voit siis pyyhkiä pois kaikki turhat tiedot, jotka ovat sekoittaneet laitetta tai uhkaavat tehdä niin.

Voit esikatsella kaikkia asennettuja sovelluksia ja laajennuksia ja pystyä poistamaan tarpeettomat sovellukset nopeasti. Tarkista kirjautumistiedot ja poista ne, jos niistä ei ole hyötyä.

Sammuta käynnistysagentit ja käynnistyskohteet laitteen nopeuden nopeuttamiseksi. Lisäksi voit käyttää sitä kaikkien tiedostojesi hallintaan ja Macin suorituskyvyn optimointiin sujuvaksi.

Hinta: Ilmainen / 19,90 dollaria

ladata

Ja siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on suosikkisiivousvälineesi?

Oletetaan, että olet löytänyt oikean tallennustilan puhdistusohjelman MacOS-laitteellesi? Mikä se on ja mitkä ovat ominaisuudet, jotka olet löytänyt siinä arvostettavana? Olisi hienoa tietää palautteesi kommenteissa.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Parhaat Task Manager -sovellukset Macille
  • Kalenterisovellukset Macille
  • Parhaat iPhone-siivoojat Macille ja Windowsille
  • Parhaat USB-C-virtapankit MacBook Prolle

Uusimmat viestit