Kuinka estää iMessage-toimitus iPadiin ja Maciin

Applen suunnittelema iMessage on saumaton kaikissa laitteissasi. Siksi voit lähettää ja vastaanottaa iMessagesia iPhonesta, iPadista, iPod touchista ja Macista. Mutta entä jos haluat estää iMessagen siirtymisen iPadiin tai Maciin? Entä jos haluat rajoittaa iMessagesin vain iPhoneen? Tämä ei ole kovin suosittu käyttäjätapaus (koska iMessagen saumattomuus ja laitteiden välinen yhteensopivuus on tärkeä ominaisuus), mutta kun haluat estää iMessages-toimitusta siirtymästä iPadillesi (tai muille laitteille), tässä on joitain vinkkejä.

Kuinka estää iMessages siirtymästä iPadiin ja muihin laitteisiin

IMessagen sammuttaminen

Yksi helpoimmista tavoista estää iMessagesin lähettäminen iPadiin tai Maciin on sammuttaa iMessage-kytkin. IMessagen poistaminen käytöstä laitteessa poistaa iMessagen käytöstä vain kyseisessä laitteessa.

Vaihe 1. Mene asetukset → Napauta Viestit. 

Vaihe # 2. Katkaise kytkimestä virta iMessage.

Tämä on kuitenkin yleinen ratkaisu. Kun poistat iMessagen käytöstä, et voi lähettää mitään iMessagea.

Lähetä ja vastaanota säätäminen

On toinen vaihtoehto, joka estää Apple ID: täsi yhdistämästä iMessage-tiliisi. Näin varmistat, että iMessagesia ei lähetetä laitteille, joissa Apple ID toimii iMessage-vastaanottimena.

Lähetä ja vastaanota -toiminnon muokkaaminen iPhonellasi

Vaihe 1. Mene asetukset → Avaa Viestit.

Vaihe # 2. Näpäytä Lähetä vastaanota.

Vaihe # 3. Napauta nyt sähköpostitunnusta "IMessage voi tavoittaa sinut osoitteessa" etiketti poista valinta se.

Varmista, että iPadissasi ei ole iMessageen liittyvää numeroa. (Voidaan tarkistaa Asetukset → Viestit → Lähetä ja vastaanota). Kun olet valmis, iPadin pitäisi lopettaa iMessagesin vastaanottaminen.

Siinäpä se. Huomaa, että tämä poistaa kaikki viestihälytykset käytöstä. Olettaen, että iPadisi saa vain iMessages (ja sitä olet yrittänyt pysäyttää tai poistaa käytöstä), tämän pitäisi olla hieno.

Siinä kaikki, kaveri!

Uusimmat viestit