Parhaat Apple Pencil -sovellukset iPadille vuonna 2021

Apple Pencil on elämää muuttava laite taiteilijoille, graafisille suunnittelijoille ja kaikille, jotka rakastavat kirjoittaa tai piirtää. Voit hyödyntää tätä hienostunutta kynää parhaalla mahdollisella tavalla useilla sovelluksilla, joiden tarkoituksena on luoda piirustuksia, kerrostettuja taideteoksia, muotoilua ja käsinkirjoitettuja muistiinpanoja. Se toistaa paperin käyttökokemuksen, mutta tarjoaa edut helposta muokkaamisesta, pilvipalvelun säästämisestä, muuntamisesta eri muodoihin jne. Joten hanki luovuutesi näiden parhaiden Apple Pencil -sovellusten avulla.

  1. Autodesk SketchBook
  2. Adobe Illustrator Draw
  3. WeTransferin paperi
  4. Adobe Photoshop -piirros
  5. Lisääntyä
  6. Adobe Fresco: Piirrä ja maalaa
  7. Astropad Standard
  8. Flow by Moleskine Studio
  9. Luonnosklubi
  10. Affinity Designer
  11. Pixelmator
  12. Inspire Pro
  13. Merkkihenkilö
  14. PDF-asiantuntija
  15. Microsoft OneNote

1. Autodesk SketchBook

Pika-luonnoksista monimutkaisiin taideteoksiin - tässä on ihanteellinen sovellus kaikkiin luoviin tarpeisiisi. Se on täynnä piirustustyökaluja ja minimalistinen käyttöliittymä. Anna ideoillesi vapaa valta ja hyödynnä hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten perspektiivioppaita, napsautettava kytkin, katoava pisteiden lukitus ja horisontin viivan näkyvyys.

Se tukee Scan Sketch -ohjelmaa uudemmille iPad-malleille ja kaksoisnapautustoimintoa 2. sukupolven Apple Pencil -laitteelle. Lisäksi SketchBookin täysin varustellun version käyttö on ilmaista ilman häiritseviä mainoksia tai ostoksia.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Adobe Illustrator Draw

Tämä on välttämätön työkalu vektoritaiteilijoille. Siinä on lukuisia muokattavia siveltimiä, jotka luonnostelevat, suunnittelevat ja tyylittävät taidettasi täydellisesti. Muoto-stensiilit nopeuttavat prosessiasi, kun taas suurikokoiset kankaat antavat sinun päästä äärimmäisiin yksityiskohtiin.

Voit jopa sekoittaa valokuvia vektoripiirrokerroksiin luoda ainutlaatuisia taideteoksia. Lisäksi anna muille vilkaisu prosessiin automaattisesti luomiesi intervallivideoiden avulla.

Hinta: Ilmainen (CC Storage 20 Gt - 1,99 dollaria)

ladata

3. WeTransferin paperi

Tässä on mukaansatempaava luonnosohjelma, joka sisältää täydellisesti viritetyt työkalut luonnosteluun, kollaasiin, maalaamiseen, piirtämiseen ja mielikuvituksen tutkimiseen millä tahansa sinulle sopivalla tavalla. Intuitiiviset eleet auttavat luovaa virtaustasi ja auttavat keskittymään ilman häiriötekijöitä.

Ja jos kohtaat korttelin, inspiraatiota on paljon luovia kehotteita, ohjeita, vinkkejä ja temppuja. Lisäksi sitä on uskomattoman helppo käyttää ilman monimutkaisten kerrosten vaivaa. Lisää vain useita kuvia yhdelle sivulle ja leikkaa, tartu ja siirrä niitä ympäri luomaan mestariteoksia.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

4. Adobe Photoshop -piirros

Adobe on johtava luova ohjelmistoalue, ja Photoshop Sketch on välttämätön edellytys kaikille siellä oleville ammattitaiteilijoille ja luojille. Sen lisäksi, että se on tehokas kuvankäsittelyohjelma, se tarjoaa 24 sisäänrakennettua harjaa, joilla on mukautettavat asetukset koon, värin, peittävyyden ja sekoittamisen suhteen. Lisäksi voit suurentaa kankaasi vaikuttavaan 8 kt: n tarkkuuteen.

Voit jopa siepata digitaalisen piirustusprosessisi automaattisesti luotuun intervallivideoon. Nauti iPadin Photoshopin täysimittaisen työpöytäversion kaikesta voimasta ja luo tien päällä.

Hinta: Ilmainen (CC Storage 20GB - 1,99 $)

ladata

5. Jatka

Vapauta luovuutesi sadoilla harjoilla, innovatiivisilla taiteellisilla työkaluilla, edistyneellä tasojärjestelmällä ja sulavalla grafiikkamoottorilla, joka pysyy mukana virtauksessasi. Se on yksi parhaista Apple Pencil -sovelluksista, joka vie taidestudion mukaasi mihin tahansa menetkin.

Joitakin merkittävimpiä ominaisuuksia ovat super-HD-kankaat, joiden koko on jopa 16 kt - 4 k iPad Prossa, intuitiivinen Apple Pencil -käyttöliittymä, 250 kumoamis- ja uudelleenkäyntitasoa, yli sata muokattavaa harja-asetusta ja paljon muuta.

Hinta: $9.99

ladata

6. Adobe Fresco: Piirrä ja maalaa

Tämä Adobe-sovellus on rakennettu yksinomaan käytettäväksi iPadin Apple Pencilin kanssa. Se yhdistää suosikki Photoshop-harjasi voiman hienostuneeseen vektoriharjojen ja innovatiivisten Live-harjojen tarkkuuteen. Tämä vie taiteellisen ilmaisun seuraavalle tasolle!

Lisäksi se parantaa taiteilijoille välttämättömiä työkaluja, kuten valintaa ja peittämistä, jotta luomisprosessi olisi helpompaa ja nopeampaa. Ja kun päivität Premium-versioon, saat myös pääsyn Photoshop for iPadiin, jossa automaattinen pilvisynkronointi toimii kaikkien laitteiden kanssa.

Hinta: Ilmainen (Premium-ominaisuudet - 9,99 dollaria)

ladata

7. Astropad Standard

Tämän innovatiivisen Apple Pencil -sovelluksen avulla voit käyttää iPadiasi maalaamaan suoraan Photoshopiin tai muihin Macin luoviin sovelluksiin, kuten Illustrator, Corel Painter, Lightroom jne. Liitä vain langattomasti tai USB: llä täydellisen luovuuden vapauden saavuttamiseksi.

Se tarjoaa luonnollisen piirustuskokemuksen Apple Pencil -laitteellasi ja tarjoaa moitteeton kuvanlaadun ilman pakkausta. Se on myös räjähtävää nopeasti pysyäksesi käden liikkeissä ja parantamaan käytön helppoutta.

Hinta: $29.99

ladata

8. Flow by Moleskine Studio

Jos pidät tunnetuista Moleskin-muistikirjoista, rakastat tätä sovellusta, joka luo todellisen paperikokemuksen iPadillasi. Se on ihanteellinen piirustusten, yksityiskohtaisten taideteosten ja kauniiden yksityiskohtien luomiseen yhdessä paikassa.

Voit valita kymmenistä paperityypeistä, väreistä ja työkaluista luovien tarpeidesi tyydyttämiseksi. Voit lisäksi luoda mukautetun joukon helppokäyttöisiä työkaluja, aivan kuten virtuaalinen penaali.

Hinta: Ilmainen (Kuukausijäsenyys - 1,99 dollaria)

ladata

9. Luonnosklubi

Tämä on kuin virtuaalinen luonnoskirja, joka on täynnä työkaluja kuvien piirtämiseen, piirtämiseen, piirtämiseen, maalaamiseen ja muokkaamiseen. Voit työskennellä satojen tasojen kanssa konfiguroitavalla sekoituksella, nimeämisellä ja värimerkinnöillä täydellistä mukautusta varten.

Lisäksi voit löytää inspiraatiota jatkuvaan luomiseen käyttäjien yhteisön kautta. Nauti uusista päivittäisistä piirustushaasteista ja osallistu kilpailuihin ja yhteistyöhön muiden artistien kanssa.

Hinta: $2.99

ladata

10. Affinity Designer

Tämä graafisen suunnittelun sovellus on rakennettu joidenkin maailman johtavien suunnittelijoiden panoksella ja sisältää kaiken työpöytäsovelluksen voiman. Nauti mukaansatempaavasta kokemuksesta, joka sytyttää luovasi tulen ja auttaa sinua tekemään asioita nopeasti ja tehokkaasti.

Olitpa tekemässä monimutkaisia ​​piirroksia, brändin suunnittelua, käyttöliittymää / käyttöliittymää, painoprojekteja, konseptitaidetta tai jotain muuta, tällä sovelluksella on kaikki tarvitsemasi työkalut. Se valjastaa Apple Pencil -laitteen täydellisen tehon ja tarkkuuden ja tarjoaa loistavan nopean suorituskyvyn.

Hinta: $19.99

ladata

11. Pixelmator

Olitpa sitten valokuvaaja, taiteilija tai suunnittelija, tämä täysin varusteltu sovellus voi auttaa sinua luomaan luovaa taikuutta. Sen avulla voit kokea kerroksia monimutkaisten kuvakoostumusten luomiseksi.

Lisäksi se toimii saumattomasti myös Macin kanssa, joten voit aloittaa luomisen iPadilla ja jatkaa sitten Macilla, jos tarvitset. Sen vahvuus on siinä, miten se yhdistää kuvankäsittelyn, maalauksen ja graafisen suunnittelun tehokkaasti yhteen käyttöliittymään.

Hinta: $4.99

ladata

12. Inspire Pro

Hyödynnä uskomattoman sileä ja realistinen luonnos-, piirustus- ja maalauskokemus ottaaksesi ideoitasi aina, kun inspiraatio iskee. Tällä sovelluksella on oma maalausmoottori, joka tekee siveltimen vedot loistavalla 64-bittisellä värillä, laserterävällä alipikselin tarkkuudella ja erittäin nopealla nopeudella.

Valittavissa on 150 harjaa ja 1000 tasoa kumoa ja tee uudelleen. Joten, olitpa ammattitaiteilija tai aloittelija vai jossain keskellä, kokeile Inspire Prota kuvapelisi parantamiseksi.

Hinta: $9.99

ladata

Parhaat Apple Pencil -sovellukset muistiinpanojen tekemiseen

13. Huomattavuus

Sieppaa ja järjestele kaikki ideasi erilaisilla muistiinpano-, päiväkirja- ja piirtotyökaluilla tässä johtavassa Apple Pencil -muistiinpanosovelluksessa. Se tukee mustetta, korostuskynää, tekstiä ja ääntä.

Voit luoda muistikirjoja loputtomalla vierityksellä ja tuoda myös oppikirjoja, asiakirjoja, dioja ja kuvia merkinnöiksi. Se tarjoaa tarkan ja reagoivan käsinkirjoituskokemuksen, joka on helppoa missä ja milloin tahansa.

Hinta: $8.99

ladata

14. PDF-asiantuntija

Hyödynnä Apple Pencil -laitteesi voimaa saavuttaaksesi kaikki PDF-tiedostoon liittyvät tehtävät tällä PDF-editorisovelluksella. Merkitse ja korosta intuitiivisella vapaakäden kokemuksella pitäen alkuperäinen sisältö ehjänä.

Muokkaa asiakirjojesi kaikkia näkökohtia, kuten yhden sivun näkymä tai ääretön vieritys. Lisäksi se integroituu useisiin pilvipalveluihin, kuten Dropbox, iCloud Drive, Box, OneDrive, Google Drive jne.

Hinta: Ilmainen (PDF Expert PRO - 6,99 dollaria)

ladata

15. Microsoft OneNote

Microsoft voi olla yksi Applen kaarevista kilpailijoista, mutta se tarjoaa myös tämän upean Apple Pencil -sovelluksen muistiinpanotarpeisiisi. Sen avulla voit kaapata mitä tahansa nopeasti ja tehokkaasti, jotta pysyt järjestäytyneenä ja ajan tasalla.

Voit käyttää erilaisia ​​kynän värejä ja mukautettuja asetuksia kauniiden piirustusten ja käsinkirjoitettujen muistiinpanojen luomiseen. Järjestä kaikki haluamallasi tavalla ja lisää suojausta salasanalla tai TouchID: llä.

Hinta: Vapaa

ladata

Yhteenvetona

Mitkä Apple Pencil -sovellukset täyttävät taiteelliset tarpeesi? Jaa kanssamme alla olevissa kommenteissa. Ja harkitse kätevän pidikkeen hankkimista Apple Pencilille, jotta et koskaan unohda sitä silmällä työskennellessäsi.

Voit myös lukea nämä:

 • Esittelysovellukset iPadille ja iPhonelle
 • Piirtosovellukset Macille
 • Käsinkirjoitussovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Kalligrafiasovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit