Paras iPhone 6 ja 6 Plus Bluetooth-kaiutin vuonna 2021

iPhone 6- ja 6 Plus -käyttäjät siunataan upeilla lisävarusteilla parhaan käyttökokemuksen saamiseksi. Aivan telakointiasemista, joissa on kaiuttimet ja lompakkokotelot, kaikki näyttää olevan aivan kuin kuorrutus kakulla iPhone-käyttäjille.

Tänään luetellaan parhaat Bluetooth-kaiuttimet iPhone 6: lle ja 6 Plus: lle. Ne, jotka ovat hulluja musiikista eivätkä pysty pitämään itseään poissa musiikkimaailmasta, rakastavat varmasti näitä Bluetooth-kaiuttimia. Näiden kaiuttimien tuottaman äänen lisäksi muotoilu ja ulkonäkö jättävät sinut hämmästymään. Joten, tässä mennään:

1. Boomer VIVI

Entä jos sinulla on Bluetooth-kaiutin ja subwoofer? Boomer VIVI on täydellinen esimerkki upeasta muotoilusta, kovasta mutta vääristymättömästä äänestä ja subwooferista. Lisäksi se tukee myös puheluita, FM-kortteja ja kortinlukijaa sekä Bluetooth 3.0 + EDR.

Jos se ei riitä, siinä on myös sisäänrakennettu muistisiru katkaisupisteiden toistotoimintoa varten. Pohjan LED-valo kiinnittää varmasti silmämunat. 500 mAh: n paristolla tämä Bluetooth-kaiutin voi olla musiikkikumppanisi noin 4-5 tuntia. Viimeisenä on kaksi värivaihtoehtoa: musta ja valkoinen.

USP: LED-valot, subwoofer, FM-tuki ja kortinlukija

Tutustu Amazoniin

2. TREBLAB FX100

Jos kova ääni on sinun juttusi, TREBLAB FX100 on suosikkikaiutin. Se tuottaa 360 asteen tilaäänen valaisemaan musiikkiaikaa. Yksi tämän kaiuttimen merkittävä piirre on, että sen ääni ei vääristä suurella äänenvoimakkuudella.

Akun käyttöiän osalta FX100 on peto kiinteän akun ansiosta. Se on varustettu tarjoamaan jopa 35 tuntia peliaikaa, jonka pitäisi olla riittävän hyvä vähintään neljään koko yön juhliin.

Parasta siinä on kuitenkin kyky toimia iPhonen tai iPadin virtapankkina. Kestävyyden suhteen tämä Bluetooth-kaiutin voi absorboida jopa ikäviä kolhuja.

USP: Toimii kätevänä virtapankkina

Tutustu Amazoniin

3. Willnorn

Willnorn-kaiutin on siunattu rikkaalla äänenlaadulla. Pakattu 10 W: n kaksoisohjaimilla, se pystyy tarjoamaan jatkuvasti vääristymättömän äänen.

IPX6-vedenkestävyys tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon rantajuhliisi. Kestävän rakenteen ansiosta kaiutin kestää iskun vaivattomasti. Voit myös käyttää korkealaatuista mikrofonia puheluaikasi parantamiseen. Lisäksi Willnornilla on 12 kuukauden takuu.

USP: 10 W kaksoisohjaimet

Tutustu Amazoniin

4. Anker Soundcore

Etsitkö kaiutinta, joka voi jännittää kauan? Valitse Anker Soundcore, joka pystyy tarjoamaan jopa 24 tuntia peliaikaa yhdellä latauksella.

Akun käyttöiän jälkeen Soundcore on varustettu ihastuttavalla äänenlaadulla. Se tarjoaa nopean pariliitoksen ja ylläpidon, vahvan yhteyden jopa 66 jalkaan. Pudotuksen kestävä rakenne tekee siitä erittäin kestävän. Vielä parempi, voit valita tämän Bluetooth-kaiuttimen kolmessa värissä, kuten mustana, sinisenä ja punaisena.

USP: 24 tunnin peliaika

Tutustu Amazoniin

5. DOSS Kosketa

Saatuaan neljä ja puoli tähteä yli 9000 asiakasarvostelusta, DOSS Touch on epäilemättä yksi arvostetuimmista Bluetooth-kaiuttimista. Mikä tekee siitä niin vaikuttavan, on teräväpiirtoinen stereoääni, joka tuo elämäsi musiikkiin. 12 W: n kaksoisohjaimet antavat sille luotettavan suorituskyvyn.

2, 200 mAh: n akku, saat jopa 12 tuntia soittoaikaa. Kompakti muotoilu varmistaa, että voit kuljettaa kaiutinta mukavasti. Ei siinä kaikki; voit valita DOSS Touchin neljässä värissä, mukaan lukien sininen, musta, punainen ja valkoinen.

USP: Teräväpiirtoinen stereoääni

Tutustu Amazoniin

6. OontZ-kulma 3

Niin kiitettävä Bluetooth-kaiutin kuin ”OontZ Angle 3” (neljä ja puoli tähteä lähes 27 000 asiakasarvostelusta) ansaitsee kävellä eksklusiivisessa kokoelmassa. Siinä on paljon tarjottavaa sinulle. Ja ensimmäinen laatu, jonka heti huomaisit siinä, on loistava ääni, joka elävöittää musiikkiaikaa.

Kyky toimittaa jopa 12 tuntia peliaikaa tekee siitä erinomaisen folion pitkälle juhlallesi. IPX5 tekee siitä sekä roiskeenkestävän että pudotuksenkestävän. Voi kyllä, siellä on myös mikrofoni, joka parantaa soittokokemustasi.

USP: Vääristymätön ääni

Tutustu Amazoniin

7. Venstar

Venstar Taco Bluetooth-kaiutin on suunniteltu muodin eteenpäin vieville nuorille prikaateille, jotka rakastavat kuunnella puhdasta musiikkia. Vahva äänitekniikka on tämän kaiuttimen ytimessä. Tämä langaton kaiutin on valmistettu Bluetooth 4.0 -tekniikalla ja parannetulla äänenlaadulla, ja se toimii 50 mm: n ohjaimilla, jotka vapauttavat dynaamisen ja kristallinkirkkaan videon. Nauti pysäyttämättömästä musiikkiviihteestä 8 tunnin ajan; lisäksi voit liittää ja hallita kaiutinta matkapuhelimellasi 30 jalan etäisyydeltä.

USP: Sisäänrakennettu FM-radio

Tutustu Amazoniin

8. LuguLake

LuguLake-laitteen alaosassa on kehto, jonka avulla voit sijoittaa älypuhelimen tai tabletin siihen. Bluetooth 4.0 tulee olemaan aina nopeampi, kun kaiutin on kytketty laitteeseen tuottamaan ääntä salamannopeasti!

Li-ion-akku antaa 10 tunnin soittoaikaa, mikä on enemmän kuin tarpeeksi kaikille musiikin ystäville viettää päivä. Ei tarvitse mitään PIN-koodia yhdistääksesi sen älypuhelimeesi tai tablet-laitteeseesi, ja voit tehdä sen myös 10 metrin etäisyydellä. Paketti sisältää mikro-USB-kaapelin, 3,5 mm: n äänikaapelin, kannettavan Bluetooth-kaiuttimen ja oppaan.

USP: Teräväpiirtoinen ääni

Tutustu Amazoniin

# 9. Sony XB10

Vaikuttava äänenlaatu saa Sony XB10: n voittamaan monet kollegansa. Terävä ääni ylimääräisen basson kanssa voi tehdä musiikista miellyttävän kokemuksen.

Rikkaan äänen lisäksi XB10 näyttää ihastuttavalta kompaktilla muotoilulla. Siksi voit kuljettaa sitä missä haluat. Koska langaton kaiutin on vedenkestävä, hauskanpito luonnossasi ei haittaa.

16 tunnin akun käyttöikä tuntuu vähän lyhyemmältä. Sen pitäisi kuitenkin olla enemmän kuin hieno muutamalle laajennetulle puolueelle.

USP: Terävä ääni ylimääräisen basson kanssa

Tutustu Amazoniin

10. Echo Dot Kids Edition

49, 99 dollaria, Echo Dot näyttää olevan älykäs sopimus. Alexan käyttämä älykäs kaiutin on saanut runsaasti herkkuja hihassaan.

Musiikkiajan viihdyttämisen lisäksi tämä lapsiystävällinen kaiutin voi antaa sinun suorittaa useita muita asioita. Se voi esimerkiksi kertoa hauskoja vitsejä, lukea tarinoita ja myös vastata kysymyksiin.

Echo Dot suodattaa kappaleet musiikin suoratoistopalveluista, kuten Spotify ja Amazon Music, pitämään loukkaavaa sisältöä poissa. Lopuksi, se näyttää melko kevyeltä ja tulee sinisenä, vihreänä ja punaisena.

USP: Voimanlähteenä älykäs Alexa

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Valintasi?

Joten mikä Bluetooth-kaiutin on osoittautunut onnekkaaksi iPhone 6: lle? Olisimme iloisia voidessamme tietää valintasi.

Voit myös vilkaista näitä viestejä:

  • Parhaat iPhone 6/6 Plus -kuulokkeet
  • Parhaat iPhone 6/6 Plus -pankit
  • iPhone 6/6 Plus -autolaturit
  • Parhaat iPhone 6/6 Plus -autotelineet

Uusimmat viestit