Paras mikro-USB-salama-sovitin vuonna 2021

On kaksi ensisijaista syytä, miksi haluan käyttää salamaa mikro-USB-sovittimiin. Vaikka yksi on vaivatonta tiedonsiirtoa, toinen on mukavuutta. Yksi asia, josta pidän salaman sovittimessa, on se, että vaikka olet unohtanut tai kadonnut Lightning-kaapelin, Micro USB -kaapelin avulla voit käynnistää iPhonen tai iPadin.

  1. StarTech
  2. AmazonBasics
  3. Likada
  4. VisionTek
  5. Avantree
  6. Omena
  7. VisionTek
  8. Trenro
  9. HomeSpot

1. StarTech

Toisin kuin pienet sovittimet, tässä on 4-tuumainen kaapeli, joka tekee siitä vähän vaikea menettää. Lisäksi kaapeli absorboi stressiä, kun iPhone asetetaan ahtaaseen tilaan lataamisen tai synkronoinnin aikana.

Lisäksi se on MFi-sertifioitu, joten se on oikea valinta käyttää iPhoneasi. Tiedonsiirtonopeus on samanlainen kuin kaikki muut sovittimet. Kaiken kaikkiaan se on vastinetta rahalle.

USP: MFi-sertifioitu

Tutustu Amazoniin

2. AmazonBasics

AmazonBasics on aina ollut yksi suosikkini Lightning to micro USB -sovittimista iOS-laitteille. Se tekee siitä niin kätevän, että korkealaatuinen rakenne ja kyky ladata laitetta nopeasti.

Tietojen siirtäminen huippunopeudella on merkki. Kaikille, jotka ovat melko kevyitä, se on erittäin kestävä.

Apple MFi -sertifikaatti varmistaa, että laitteellasi on paras suoja yleisiltä vaaroilta, kuten oikosululta. Lisäksi AmazonBasics-mikro-USB-salama-sovittimella on yhden vuoden takuu.

USP: Nopea tiedonsiirto

Tutustu Amazoniin

3. Likada

Tässä hienossa lisävarusteessa on älykäs siru, joka tarjoaa plug-and-play-toiminnallisuuden sekä ylivirta- ja ylijännitesuojauksen. Se varmistaa turvallisen latauksen ja vakaan tiedonsiirron jokapäiväiseen mukavuuteen.

Lisäksi se on yhteensopiva melkein minkä tahansa laitteen kanssa ja se toimitetaan neljässä pakkauksessa. Voit pitää yhden eri paikoissa, kuten kotona ja toimistossa, tai jakaa sen perheen ja ystävien kanssa. Se on kestävä ja nopea!

USP: Turvaominaisuudet

Tutustu Amazoniin

4. VisionTek

VisionTek tarjoaa kolmen USB- ja Lightning-sovittimen pakkauksen, joka muuntaa mikro-USB-yhteyden miespuoliseksi Lightning-liitännäksi. Nimen mukaan sillä on selkeä visio tarjota virheetön lataus ja tiedonsiirtooperaatiot missä tahansa ympäristössä.

Koska se on niin pieni, voit helposti kantaa sitä taskussa tai laukussa ja viedä minne tahansa. Se tukee kuitenkin iOS 5 -laitteita, jotka ovat uudempia kuin iPhone 5 ja 5s.

USP: Luotettava ja edullinen

Tutustu Amazoniin

5. Avantree

Avantree-sovitin on ohut ja tyylikäs, joten sitä on helppo kuljettaa kaikkialla. Sen lisäksi siinä on myös hihna, joka turvaa heidän katoamisen. Tiedonsiirrosta puhuen, nopeus on samanlainen kuin luokan johtavien tuotteiden.

Pidike on pölynkestävä, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Lopuksi, sovitin on Apple MFi -sertifioitu, mikä varmistaa, että se kestää pitkään heikentämättä suorituskykyä.

USP: MFi-sertifioitu

Tutustu Amazoniin

6. Apple

Tämä mikro-USB-salama -sovitin on itse Applelta. Joten voit odottaa sen olevan täysin yhteensopiva ja toimivan saumattomasti.

Rakennuksen laadusta puhuminen; sovitin on melko kompakti. Mutta älä mene pienestä mallista, se voi selviytyä säännöllisestä kulumisesta pitkään.

Mitä tulee hintaan (17,99 dollaria), se voi olla hieman ylemmällä puolella. Mutta jos harkitset yhteensopivuutta ja turvallisuutta, se on vakavan harkinnan arvoinen.

USP: Tehokas lataus

Tutustu Amazoniin

7. VisionTek

Tässä on toinen kätevä pieni Micro USB to Lightning -sovitin, joka tarjoaa luotettavan ja edullisen yhteyden monenlaisiin Applen laitteisiin. Se on erittäin helppo käyttää plug and play -ominaisuuden kanssa.

Lisäksi se on yhteensopiva kaikkien uusimpien iOS-laitteiden kanssa, joten et koskaan törmää ongelmiin. Se on valmistettu tukevasta materiaalista ja kestää pitkään. Kompaktin koon ansiosta voit jättää kärjen kaapeliin ja pitää sen mukanasi missä tahansa.

USP: Saumaton yhteensopivuus

Tutustu Amazoniin

8. ARKTEK

Jos kadotat aina pieniä laitteitasi, tässä salama-mikro-USB-sovittimessa on avaimenperä, joka helpottaa turvallisuuden säilyttämistä. Samaan aikaan se on rakennettu 56KΩ: n vetovastuksella turvallisempaa ja luotettavampaa laatua varten.

Lisäksi minimalistinen matalaprofiilinen ulkonäkö alumiinipinnalla takaa kestävyyden, lämmönpoiston ja pitkän käyttöiän. Se on helppo kantaa kiinnittämällä avain, lompakko, laukku ja kaapelit.

USP: Avaimenperän pidike

Tutustu Amazoniin

9. HomeSpot

HomeSpot-salamasovitin on suunniteltu tukemaan salamannopeaa latausta ja tietojen synkronointia. Sen mukana tulee 30 mikrotuuman kullattu kontakti, mikä tekee siitä kestävämmän. Korroosionestona se ei kulu helposti.

Koska se on lämmönkestävä, voit luottaa siihen, että se suorittaa tehtävän turvallisesti myös ääriolosuhteissa. Mikä tärkeintä, se on Apple MFi -sertifioitu.

USP: Lämmönkestävä salama-liitin

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Mitkä salama-mikro-USB-sovittimet ovat saaneet äänesi? Haluamme tietää valintasi kommenteissa. Lisäksi pysy yhteydessä meihin saadaksesi lisää tällaisia ​​hienoja lisävarusteiden ja sovellusten kokoelmia.

Uusimmat viestit