Trendikkäät iPhone 5s -suojakotelot vuonna 2021

On olemassa miljoona tavallista iPhone 5s -koteloa jokaista kuviteltavaa tyyppiä: ohut, muovi, nahka, lompakko, puskuri, minimaalinen ja niin edelleen. Ja on myös miljoona tapausta, jotka kutsuvat itseään trendikkäiksi. Mutta trendikkäiden suunnittelijoiden iPhone 5s -kotelot on vaikea havaita, vaikeampaa päättää.

1. ESR

ESR-suunnittelijakotelolla on upea ilme. Se urheilee PC-, TPU- ja värimeikkikerroksia. Se voi tarjota pienen suojan laitteellesi pudotuksilta ja naarmuilta. Koska se on erittäin kevyt, voit kantaa sitä kätevästi käsissäsi.

Tämä kaunis kotelo napsahtaa täydellisesti älypuhelimeesi ja tarjoaa vaivattoman pääsyn kaikkiin portteihin ja painikkeisiin. Voit asentaa ja irrottaa tämän ohuen kotelon mukavasti.

Lisäksi ESR: ää on saatavana neljässä voimakkaassa värissä - hopea, ruusukulta, musta ja samppanja kulta.

USP: Glitter-elokuva

Tutustu Amazoniin

2. FYY

Älä mene minnekään ilman välttämättömiä asioita! Tässä iPhone 5S: n suunnittelija-lompakkokotelossa on runsaasti tilaa korteillesi ja käteiselle. Se on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta, joka näyttää hyvältä ja kestää pitkään. Kaikkiin portteihin ja hallintalaitteisiin on myös helppo pääsy.

Lisäksi jalustatoiminto on kätevä elokuvien katseluun tai videokeskusteluun. Saat myös yhden vuoden asiakastuen mahdollisiin laatukysymyksiin. Ilmaise persoonallisuuttasi monipuolisilla väreillä ja kuvioilla.

USP: Lompakkokotelo

Tutustu Amazoniin

3. CCLOT

CCLOTin suunnittelijakotelon tekee niin erikoisesta kukkakuvio. Erinomaisen painotekniikan ansiosta muotoilu näyttää erottuvalta. Liukastumisen estävä muotoilu tekee siitä suojaavamman.

Laadukkaalla materiaalilla se on saanut voiman kestää kauan. Tämä tyylikäs kotelo sopii täydellisesti iPhoneen. Lisäksi siellä on yli 30 elävää värivaihtoehtoa trendikkäällä kuviolla.

USP: Kehittyneen tekniikan tulostus

Tutustu Amazoniin

4. BENTOBEN

Jos kuohuva bling-muotoilu on sinun juttusi, BENTOBEN voi olla melko hyvä valinta. Nastatulla hehkuvalla strassilla se näyttää silmiinpistävältä. Kotelo sopii tiukasti iPhonen ympärille ja voi vastustaa pieniä iskuja.

Se on valmistettu myrkyttömästä tekonahasta ja siinä on luistamaton rakenne. Kaikki aukot ovat paikalla, jotta kameraan, kuulokeliitäntään ja kaiuttimiin pääsee helposti. Lopuksi, ruusukullan väri parantaa edelleen sen ulkonäköä.

USP: Kuohuva bling-muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Caka

Caka on suunniteltu näyttämään häikäisevältä. Kiiltävien tähtien ansiosta se voi tarttua silmämuniin helposti. Pehmeällä TPU-materiaalilla se on melko joustava. Siksi voit asentaa ja irrottaa kotelon mukavasti.

Sileä puskuri vahvistaa rakennettaan tarjoamalla samalla myös luistamattoman otteen. Lisäksi voit valita tämän kotelon kahdella mukavalla värillä: sininen ja ruusukulta.

USP: Pehmeä TPU-puskuri

Tutustu Amazoniin

6. Luolnh

Erotu joukosta tällä ainutlaatuisella kuviolla varustetulla kotelolla. Siinä on teräväpiirtotulostus, kiiltävä pinta ja sileä tunnelma, joka antaa erityisen marmorivaikutuksen. Se suojaa puhelinta erinomaisesti naarmuilta, kolhuilta ja muilta päivittäisiltä vaurioilta.

Voit käyttää puhelimesi portteja ja painikkeita saumattomasti joka päivä. Lisäksi voit valita jopa yksitoista erilaista väriä, jotka ilmaisevat persoonallisuutesi parhaalla mahdollisella tavalla.

USP: Ainutlaatuinen marmorinen ilme

Tutustu Amazoniin

7. Speck CandyShell

Speckin ”CandyShell” on saanut paitsi kauniin muotoilun myös tarvittavan kestävyyden ollakseen iPhonen pitkäaikainen kumppani. Se on kirkkaissa väreissä upealla muotoilulla. Joten sinulla on useita vaihtoehtoja kokeiluun.

CandyShellissä on kaksi suojakerrosta. Vaikka kova ulkokuori antaa sille mahdollisuuden torjua kolhuja, pehmeä sisävaippa antaa sen absorboida iskuja. Kohotetulla vanteella kosketusnäytöllä on ylimääräinen suoja naarmuilta.

USP: Pehmeä pehmustettu sisustus

Tutustu Amazoniin

8. YogaCase InTrends

YogaCase InTrends on värikäs. Sen ei tarvitse työskennellä ahkerasti huomion herättämiseksi. Jos haluat ihmisten huomaavan, mikä kotelo on älypuhelimessasi, erityisesti juhlissa, kannattaa antaa laukaus.

Lähinnä sileästä silikonimateriaalista johtuen tämä suunnittelukotelo on erittäin sileä. Se napsahtaa sujuvasti iPhoneen ja antaa sille funky-ilmeen. Kahdeksan eri väriä ja hienoja kuvioita tarjoavat sinulle mahdollisuuden valita sopiva puku iPhone 5: lle.

USP: Värikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. IWONE

Viehättävä ja värikäs muotoilu, IWONE on IWONEen suurin myyntipiste. Valittavana on yli 40 värivaihtoehtoa. Siksi sinun ei ole vaikea löytää ihaninta paria iPhonelle.

Pehmeällä TPU-materiaalilla se on poikkeuksellisen pehmeää ja sopii iPhonen ympärille tahrattomasti. Korotettu reuna toimii tarvittavana suojana näytölle. Huolimatta melko kevyestä, se voi absorboida kuoppia helposti.

USP: Lisäsuoja kosketusnäytölle

Tutustu Amazoniin

10. Tupakoi 'Em jos sait' Em

Society6: n iPhone 5s -kotelot ovat kovakuorisia koteloita. Yksittäiset suunnittelijat antavat työnsä räätälöidä useisiin asioihin, mukaan lukien iPhone 5s. Dr. Lukas Brezakin tapaus Smoke 'em If You Got' on yksi hienoimmista nahoista, joita saat iPhonellesi. Se vaivaa, mutta hyvällä tavalla; oikealla tavalla näyttää ja tuntuu viileältä. Se on riittävän kompakti pitämään älypuhelimesi suojattuna tyhjästä.

Tämän lisäksi tämä on ohut kotelo yhdistettynä silikonisisustukseen, joka antaa alustan iPhonelle sopivaksi.

USP: Pehmeä silikoninen sisustus

Katso Society6

Kirjaudu ulos

Olettaen, että kaikki nämä kiehtovat tapaukset ovat tehneet sinuun vaikutuksen. Pidän niistä kaikista ylivoimaisesta muotoilusta ja huomiota herättävästä kuviosta, jota he huokuvat. Joten mikä näistä suunnittelijatapauksista on varastanut sydämesi? Olisi todella siistiä tietää valintasi.

Haluat ehkä tarkastella nopeasti:

  • iPhone 5s -kotelot
  • iPhone 5s Näytönsuojat

Uusimmat viestit