Paras iPhone 5 / 5s -puskurin kotelo 2020

Jos haluat ostaa puskurikotelon iPhone 5 / 5s: lle, älä katso enää. Lisäksi iPhone 5 / 5s -puskurikotelo toimii myös iPhone SE: ssä, mikä on ylimääräinen etu.

Vaikka Apple allekirjoitti tämän, useat kotelovalmistajat ovat tuottaneet erinomaisia ​​iPhone 5 / 5s -puskurikoteloita, jotka myyvät kymmenen senttiä Amazonissa. Okei, ei aivan niin halpaa, mutta saat idean, eikö?

Jokainen näistä on valittu perusteellisesta tarkastelusta siitä, mitä ihmiset - todelliset käyttäjät, jotka ovat ostaneet ja käyttäneet näitä puskurikoteloita - sanovat iPhone SE: n, 5: n ja iPhone 5: n puskurikoteloista. Oletko valmis sukeltamaan? Nyt sitä mennään:

Parhaat puskurikotelot iPhone SE, 5 ja 5

# 1. Trianium

Trianium on yksi johtavista tuotemerkeistä, jotka valmistavat korkealaatuisia iPhone-lisävarusteita. Tämä Trianiumin puskurikotelo antaa nelipuolisen suojan iPhonellesi. Kotelo suojaa turvallisesti iPhonen kosketusnäyttöä ja kameraa.

Toisin kuin muut puskurikotelot, joiden profiili on iso, tämä ohut ja kevyt kotelo pitää puhelimesi profiilin ohuena. Voit helposti siirtää iPhonen taskuihisi. Nauti iPhonen maksimaalisesta suojasta tällä puskurikotelolla.

USP: Tarkkaan sopiva

Tutustu Amazoniin

# 2. Ailun

Ailunin puskurikotelo on melko yksinkertainen, mutta erittäin tyylikäs. Se on tavallinen musta kotelo, joka huolehtii myös kaikista iPhone 5/5: n ja iPhone SE: n kaikista neljästä kulmasta. Tietysti on saatavana seitsemän erilaista väriä, jotka voit valita mieltymyksesi mukaan.

Lopuksi kotelo voi vaimentaa normaalit iskut ja putoamiset, jolloin laite pysyy ehjänä iskuilta.

USP: Naarmuuntumaton muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 3. Basse

Mukavuus, tyyli, vahvuus ja muotoilu - saat kaiken yhdellä Basse-puskurinkotelolla. Tämä monipuolinen puskurikotelo on täydellinen iPhone 5- tai iPhone 5s -laitteellesi. Sen yksinkertainen tyyli houkuttelee kaikkia silmiä; musta väri geeliytyy hyvin iPhonen muiden lisävarusteiden kanssa.

Tämän kotelon TPU-kumi varmistaa paremman sitkeyden ja joustavuuden absorboimaan matkapuhelinten törmäyksestä aiheutuvat vaikutukset. Materiaali pitää iPhonen kevyenä ja suojattuna koko ajan.

USP: Pehmeä ja luistamaton

Tutustu Amazoniin

# 4. ULAK

Selkeä tapaus paljastaa iPhone 5: n tai iPhone 5: n todellisen kauneuden. Näytä todelliset värit ja vakuuttaa ihmiset arvostetulla omistuksellasi. Pidä puhelin suojattuna vesileimiltä, ​​naarmuilta ja sormenjäljiltä, ​​kun kotelo on valmistettu polykarbonaatti-UV-pinnoitteesta.

Läpinäkyvä kotelo sopii täydellisesti iPhoneen ja antaa sinun käyttää nopeasti kaikkia puhelimesi portteja, hallintalaitteita ja painikkeita. Kevyt kotelo lisää iPhoneen vain vähän irtotavaraa.

USP: UV-polykarbonaattipinnoite

Tutustu Amazoniin

# 5. JETech

Jos etsit puskurikoteloa, joka ei peitä iPhone 5 / 5s: n ja iPhone SE: n luonnollista kauneutta, JETech-puskurikotelo on täydellinen valinta. Se on täysin läpinäkyvä, mikä kiertää Apple-logoa.

Lisäksi TPU: n ja polykarbonaatin fuusio vahvistaa, että laitteessasi ei ole normaaleja putoamisia tai kolhuja. Lopuksi on olemassa erilaisia ​​kehyksen värivaihtoehtoja tämän kirjoituksen aikaan.

USP: Erittäin läpinäkyvä

Tutustu Amazoniin

# 6. Ansiwee

Ansiween selkeä selkäosa näyttää iPhonen todellisen kauneuden. Voit näyttää laitteesi värin, kun kotelo on läpinäkyvä. Tämä tehokas kotelo on valmistettu pehmeästä TPU-puskurista sekoitettuna kovaan PC-kehykseen.

Vahva pito ja ohut profiili tekevät tästä tapauksesta ihastuttavamman. Kristallinkirkas takaosa ja metalloitu pinnoite tekevät iPhone 5: stä muodikkaamman. Vaikka kotelo on taipuva, ​​se tarjoaa hyvän suojan jäykällä ja tukevalla profiilillaan.

USP: Taivutettava kotelo

Tutustu Amazoniin

# 7. Besiva

Hemmottele iPhone 5: n kauneutta tällä läpinäkyvällä puskurikotelolla. Se on ohut ja kevyt, tinkimättä kuitenkaan iPhonen turvallisuudesta. Puskurit nostetaan kulmiin absorboimaan putoamisista ja kolhuista aiheutuvat iskut. Jopa reunat ovat hieman koholla, jotta naarmut eivät ole näytössä ja kamerassa.

Se sopii täydellisesti iPhone 5: een, ja kotelon tarkat leikkaukset mahdollistavat pääsyn kaikkiin portteihin ja toimintoihin. Koska kyseessä on selkeä tapaus, värivaihtoehtoja ei ole käytettävissä.

USP: Korotetut kulmat antavat lisäsuojaa

Tutustu Amazoniin

# 8. Spigen

Spigen on suosituin ja luotettavin tuotemerkki iPhonen lisävarusteissa. Nimi tunnetaan erityisesti suojakoteloissa. Tämä erittäin hybridi-kotelo on täynnä ilmatyynytekniikkaa äärimmäisen pudotussuojaan.

Vaikka kotelon tyyli on heikko, se tarjoaa erinomaisen kaksoissuojan TPU: n ja polykarbonaatin yhdistelmällä. Toisin kuin muissa tapauksissa, Spigen antaa huulet sekä edessä että takana suojaamaan kosketusnäyttöä ja takapaneelia naarmuilta.

USP: Huulet edessä ja takana

Tutustu Amazoniin

# 9. TENDLIN

Tässä on jotain niille, jotka haluavat elää nautintoa ja kalliita asioita. Tämä upea kappale on valmistettu luonnonpuusta ja TPU-silikonista, jotta se olisi iskunkestävä ja pudotuksenkestävä.

Tämä yksiosainen kotelo on ergonomisesti suunniteltu tarjoamaan sinulle erinomaisen pidon ja äärimmäisen mukavan. Katso vaikuttava puurakeinen viimeistely ja tyylikäs profiilisuunnittelu, joka voi häikäistä kaikkia silmiä. Ainutlaatuinen kaaripuskurin muotoilu iskunkestävällä TPU: lla suojaa iPhonea iskuilta, pudotuksilta ja iskuilta.

USP: Luonnollinen puurake

Tutustu Amazoniin

# 10. Maxboost

On aika lisätä kuohuviiniä elämääsi Maxboost-puskurikotelolla. Maxboost-puskurikoteloiden luettelo koostuu viidestä eri kirkkaasta väristä, jotka varmasti puhuvat persoonallisuudestasi. Kirkkaiden värien lisäksi kotelo sopii täydellisesti iPhone 5 / 5s- ja iPhone SE -laitteisiin.

Kotelon sisäosa on melko pehmeä, varmistaen, että se ei jätä naarmuja iPhonen takaosaan, kun kotelo poistetaan.

Hinta: 360 ° SUOJAUS

Tutustu Amazoniin

BONUS

Eloven

Suurimmalla osalla puskurikoteloita on tasainen pinta takana, minkä vuoksi sitä on vähän vaikea pitää ajoittain. Tämän Elovenin puskurikotelon takana on aaltoileva muotoilu, joka antaa sinulle lujan otteen iPhoneen.

Kotelon etukehys on nimellisesti nostettu, mikä suojaa iPhone-näyttöä ylösalaisin. Sen lisäksi kova kuori on asiantuntija suojaamaan iPhonea normaaleilta putoamisilta. Viimeisenä on 3 erilaista värivaihtoehtoa tämän kirjoituksen aikana.

USP: Korttipaikka

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Kirjautua ulos…

Puskurin kotelot tunnetaan kestävästä rungostaan ​​ja kattavasta suojauksestaan. IPhone 5: lle ja iPhone 5: lle voit valita minkä tahansa yllä luetelluista tapauksista. Osta yksi tai useampi ja jaa kokemuksesi kanssamme.

Voit myös tutkia:

  • Parhaat iPhone 5 -nahkakotelot
  • Parhaat iPhone 5 -lompakkokotelot

Uusimmat viestit