Parhaat iPhone 6 -jalustakotelot vuonna 2021

Kun olet maksanut paljon rahaa uuden Apple iPhone 6: n hankkimisesta, on varmasti järkevää sijoittaa vielä muutama taala sen suojaamiseksi. Tällä suojaustarpeella on paljon suurempi prioriteetti iPhonessa kuin halvemmilla puhelimilla. Kallisarvoisen puhelimesi suojaaminen ei kuitenkaan tarkoita, että koteloiden on näytettävä yksitoikkoisilta tai yksiulotteisilta. Sen sijaan markkinoilla on runsaasti monipuolisia koteloita tai kuoria iPhone 6: lle. Tämäntyyppiset kotelot suojaavat puhelinta, vahvistavat sitä, tarjoavat ylimääräisen otteen, suojaavat näyttöä, toimivat lompakkona ja auttavat sinua nauttimaan henkilökohtaisista tai suosikkivideoistasi handsfree-toiminnolla Kickstandin avulla. Katso joitain parhaita monipuolisia Kickstand-koteloita iPhone 6: lle.

1. Aduro

Aduro on voittanut laakereita kaikilta puolilta. Tuotemerkki on kaiverranut kapealla jalustakoteloiden alueella, kun se valmistaa korkealaatuisia koteloita kumimaisesta tekstuurista. Aduron kotelot jalustalla lisäävät suojaa ja helpottavat iPhonen 6 tarttumista.

Tässä kuorikotelon kannessa on sisäänrakennettu jalusta, jota voidaan käyttää videoiden ja elokuvien handsfree-katseluun pysty- ja vaakasuunnassa. Tarkista, että kotelon pidike kääntyy ja siinä on tukeva lukitusmekanismi.

USP: Vankka lukitusmekanismi

Tutustu Amazoniin

2. ZVEdeng

Tässä on jotain innovatiivista kaikille iPhone 6 -omistajille. ZVEdeng on tehnyt jalustakotelon, jossa on myös pudotuksenestohihna. Mielenkiintoista on, että tämä hihna muuttuu jalustaksi yksinkertaisella säädöllä. Voit katsella suosikkisisältöäsi pysty- ja vaakatilassa.

Tämä magneettinen taitettava jalusta on poikkeuksellisen mukava lukemiseen, elokuvien / TV: n katseluun, pelien pelaamiseen ja verkon selaamiseen. Älä unohda FaceTime-puheluita rakkaasi kanssa. Kaksikerroksinen muotoilu tarjoaa vahvan suojan pudotuksia, iskuja, kolhuja ja iskuja vastaan.

USP: Magneettinen taitettava jalusta

Tutustu Amazoniin

3. Kaapeli ja kotelo

Etsitkö kestävää koteloa iPhone 6: lle? Tartu tähän kaapelin ja kotelon erittäin kestävään koteloon, jossa on kova hybridipanssarikotelon iho. Tämä on epäilemättä yksi parhaimmista iPhone 6: n suunnittelijakoteloista. Täydellinen istuvuus, tämä jalustakotelo on suunniteltu erityisesti aktiiviseen elämään.

Toisin kuin muut jalustalla varustetut kotelot, tämä on helppo asentaa ja poistaa. Lisäksi voit käyttää nopeasti kaikkia iPhone 6: n tärkeitä portteja, painikkeita ja hallintalaitteita.

USP: Kova panssarilaatikon iho

Tutustu Amazoniin

4. WizGear

WizGear esittelee mahtavan yhdistelmän jalustaa ja vyöpidikekoteloa. Vaikka jalustakotelo tarjoaa täyden suojan, kotelon kotelo tarjoaa sinulle paremman liikkuvuuden. Voit viedä iPhonen 6 mihin tahansa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia varastamisesta tai katoamisesta.

Voit asentaa iPhonen vyöpidikkeen koteloon ja työntää kotelon vyösi. Mene sitten minne tahansa. Aina kun vastaanotat puheluja, poista kotelo puhelimesi käyttöä varten.

USP: Säädettävä vyöpidike

Tutustu Amazoniin

5. Korecase

Korecase tuo mukanaan kestävän jalustakotelon seitsemässä eri värissä. Sen sisäinen silikonisydän ja luistamaton kova kuori on helppo koota ja kevyt.

Käytä sisäänrakennettua jalustaa ja nauti suosikkielokuvistasi ja -videoistasi handsfree-tilassa. Puhelimesi on suojattu äkillisiltä putoamisilta, naarmuilta ja kolhuilta.

USP: Luistamaton kova kuori

Tutustu Amazoniin

6. Spigen Tough Armor S

Spigenin kova Armor S -kotelo on suunniteltu antamaan puhelimeesi äärimmäisen turvallinen pudotuksista, iskuista ja mahdollisista kolhuista. Tämä kotelo koostuu kaksikerroksisesta suojasta, joka on valmistettu korkealaatuisesta polykarbonaatista ja venymättömästä TPU: sta. Kaksikerroksisesta huolimatta kotelo ei näytä kookkaammalta.

Kotelon takapäässä on 4-pisteinen takasuojarakenne, joka estää polykarbonaattikuoren pidentämällä sitä pinnan yläpuolella. TPU-kerros on suunniteltu ilmatyynyteknologian kulmiin absorboimaan iskuja suurista iskuista.

Tässä kaksikerroksisessa kotelossa on paikka, johon kortti voidaan asettaa, jotta siitä tulisi kaksipuolinen Kickstand, mikä auttaa sinua katsomaan videoita handsfree-tilassa.

USP: Lukittava näytön suojus

Tutustu Amazoniin

7. Pegoo

Pegoon jalusta on vihreä fluoresoiva kuvio, joka kiinnittää huomionne. Tämän vankan sisäisen TPU-kotelon avulla voit nauttia tiukasta otteestasi iPhonesta, joka on suojattu iskuilta ja kolhuilta.

Katso videoita ja elokuvia ilman vaivaa sisäänrakennetulla jalustalla. Korotetut reunat ja syvä aukko kameran ympärillä suojaavat iPhonen kosketusnäyttöä ja kameran linssiä.

USP: Joustava ja kevyt

Tutustu Amazoniin

8. L-JUWA

L-JUWA antaa sinulle kaksinkertaisen edun jalustasta ja lompakkokotelosta. Kun avaat jalustan, näet piilotetun korttipaikan, johon voit tallentaa luotto- / maksukorttisi ja käteistä.

Suunnittelu pitää jalustan kotelon ohuena. Kestävyyden takaamiseksi L-JUWA on käyttänyt kovaa polykarbonaattisivua harjatulla kromilla. Lisäksi on joustava kuminen TPU-sisäpinta, joka tarjoaa kaksi kerrosta pudotussuojaa puhelimeesi.

USP: Piilotettu korttipaikka

Tutustu Amazoniin

9. Vena

Vena on valmistanut erittäin kannettavan iPhone 6 -kotelon, jossa on jalusta. Se ei lisää irtotavaraa puhelimeesi ja antaa sinun laittaa laitteen taskuihin. Sen monikulmaisen magneettilukon avulla voit katsella videoita valitsemallasi kulmalla ja mukavuudella.

Kaksikerroksiset PC- ja TPU-materiaalit suojaavat iPhonea rutiiniselta kulumiselta, joka sisältää myös naarmuja ja kolhuja. Vena's CornerGuard -tekniikka vaimentaa ja hajottaa äkillisten pudotusten aiheuttamat iskut.

USP: Erinomainen ammattitaito

Tutustu Amazoniin

10. Fetrim

Uskotaan, että seisontatapauksissa ei ole tyyliä ja tyylikkyyttä. Fetrim on hajonnut tämän uskomuksen tekemällä tyylikkään kotelon modernilla muotoilulla. Fetrim on suunnitellut tämän jalustakotelon iPhone 6: lle. Värikäs kaksiosainen muotoilu antaa uuden ilmeen iPhonellesi.

Tarkista sisäinen TPU ja ulkoiset kovat PC-materiaalit, jotka suojaavat puhelinta iskuilta, vaurioilta, pölyltä ja lialta. Sen 0,5 mm korotetut huulet suojaavat puhelimesi kosketusnäyttöä naarmuilta.

USP: Nykyaikainen muotoilu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ystävät!

Yhteenvetona…

Kickstand-kotelot ovat luonteeltaan uskomattoman kestäviä, joten sinun ei pitäisi koskaan vaivautua iPhonen suojaamiseen. Tukeva kotelo jalustalla tarjoaa maksimaalisen turvallisuuden kaikista kulmista ja sivuilta.

Haluat ehkä tutkia erilaisia ​​muita tapauksia:

  • Parhaat iPhone 6 -kotelot
  • iPhone 6 Vyöpidikekotelot
  • Parhaat iPhone 6 -lompakkokotelot

Mikä on suosikkisi iPhone 6 -kotelo jalustalla? Jaa palautteesi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit