Kuinka ostaa soittoääniä iPhonessa ja iPadissa

Vaikka Apple sisältää melkein muutaman soittoäänen iOS-laitteillasi, saatat haluta astua laatikon ulkopuolelle. Aseta kappaleita, jotka sopivat sinun tai soittajan persoonallisuuteen, tai toista nykyinen suosikkikappaleesi joka kerta, kun joku soittaa. Vaikka uusia soittoääniä on useita tapoja, yksinkertaisin on iTunes Storen kautta. Katsotaan siis viipymättä, miten voit ostaa soittoääniä iPhonessa ja iPadissa.

IPhone-soittoäänen ostaminen iTunes Storesta

 1. Käynnistä asetukset -sovelluksen iPhonessa.
 2. Mene Äänet ja haptit ja napautaSoittoääni.
 3. Näpäytä Tone Store tai voit myös avata suoraan iTunes Store sovellus.
 4. Nyt surffaa ja löydä a soittoääni valinnastasi.
 5. Voit napauttaa mitä tahansa vaihtoehtoa esikatsellaksesi sitä. Kun se on valittu, napauta Hinta soittoäänen.
 6. Valitse ponnahdusvalikosta joko Aseta oletukseksi Soittoääni, Tekstisävy tai Määritä yhteystiedolle tai napauta Tehty jos et ole päättänyt miten se asetetaan.
 7. Nyt sinun on ehkä syötettävä Apple ID Salasana loppuun ostoksesi.

Kun lataus on valmis, se näkyy Soittoäänet-luettelossa. Siirry nyt kohtaan Asetukset → Äänet ja napit → Soittoääni → etsi ladattu ääni ja aseta ostettu soittoääni iPhoneen.

Ja ollessasi siellä voit myös asettaa mukautetun tärinähälytyksen! Napauta Soittoääni-osassa Värinä ja valitse vaihtoehdoista. Tai vielä parempi, tee uusi napauttamalla Luo uusi värinä.

merkintä: Jos et pidä iTunes Storen tarjouksista, tutustu näihin hämmästyttäviin kolmansien osapuolten soittoääniohjelmiin, joita voit ostaa iPhonesta, jossa on enemmän vaihtoehtoja.

Kirjautua ulos

Vaikka iPhonen oletussoittoääni on melko vaikuttava, siitä on tullut liian tuttu. Ja iPhonen kaikkialla läsnä ollessa on vaikea selvittää, soiko puhelin vai joku muu.

Joten sävyn vaihtaminen mukautetulla on looginen ratkaisu. Mainitse alla olevissa kommenteissa, jos tämä opetusohjelma oli hyödyllinen sinulle ja haluatko meidän tekevän lisää opetusohjelmia.

Sillä välin tässä on joitain muita artikkeleita, joista saatat nauttia:

 • Kuinka muuttaa äänimuistio iPhone-soittoääneksi
 • Aseta kappale iPhonen soittoääneksi ilman iTunesia tai tietokonetta
 • iPhone ei soi, kun se on lukittu? Korjaa se nyt!
 • Kuinka asettaa mukautettu hälytysääni iPhonessa ja iPadissa

Uusimmat viestit