Paras älypeli iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Pulmapelit tarjoavat hauskoja tapoja treenata aivojasi missä tahansa iässä. Niitä on monia eri muotoja ja ne sopivat monipuoliseen makuun, joten ei ole helppoa valita, mitkä ansaitsevat eniten aikaa ja huomiota. Mutta olemme tehneet jalkatyöt sinulle ja valinneet joitain mielenkiintoisimmista ja kiinnostavimmista vaihtoehdoista. Joten hyvästele ikävystyminen ja tutustu näihin parhaisiin pulmapeleihin iPhonelle ja iPadille.

 1. Monument Valley 2
 2. Palapeli
 3. Sanahaku Pro
 4. Kaksi pistettä
 5. Lohko! Hexa-palapeli
 6. Kolme huonetta
 7. Virta vapaa
 8. Poista esto
 9. Brain It On!
 10. Missä on minun veteni?

1. Toimittajan valinta: Monument Valley 2

Tämä peli varastaa näyttelyn uskomattoman visuaalisen vetovoiman ja pelattavuuden ansiosta. Tavoitteena on ohjata äiti ja lapsi matkalle maagisen arkkitehtuurin läpi. Löydät pyhän geometrian salaisuudet ratkaistessasi kohtaamiasi pulmia ja kulkiessasi illuusion polkuja.

Se on jatkoa palkitulle alkuperäiselle Monument Valleylle, jossa on täysin uusi tarina ja elävä taideteos. Uppoudu tasoille, jotka ovat täynnä harhautuvia, meditatiivisia pulmia ja nauti melodisesta ääniraidasta.

Hinta: $4.99

ladata

2. Paras kaiken ikäisille: Palapeli

Vanhat hyvät palapelit eivät koskaan mene tyyliltään pois, ja saat räjähdyksen tämän kauniin, laajimman palapelikokoelman kanssa App Storessa. Voit valita 9-400-palapelistä iPhonessa, mikä nousee 1024 kappaleeseen iPadissa. Joten se sopii mihin tahansa taitoon ja ikään.

Yli 23 000 upeaa kuvaa ja tonnia ilmaisia ​​ladattavia pulmapaketteja. Saat myös ilmaisen uuden palapelin joka päivä. Lisäksi ansaitset palkintoja, kun suoritat lisää pulmia. Tallenna edistymisesi ja käsittele useita pulmia kerralla, jos haluat. Tässä pelissä ei ole loppua lajikkeelle, mikä tekee siitä listan kärjessä!

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

3. Paras sanapeli: Sanahaku Pro

Jos sanapelit ovat hilloasi, kokeile tätä värikkäitä sanahakuja. Testaa havainnointivalmiuksiasi ja tunnista piilotetut sanat pyyhkäisemällä sormella niiden yli. Sanavaraston ja oikeinkirjoitustaitojen rakentaminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa!

Lisäksi siellä on neljä pelitilaa ja neljä vaikeustasoa, jotka pitävät sinut mukana tuntikausia. Ja jos tunnet olevasi jumissa, on vinkkejä, jotka auttavat sinua matkan varrella. Tutki 50 sanaluokkaa ja hukkaa itseäsi tässä koukuttavassa pelissä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

4. Paras vastaava pulmapeli: Kaksi pistettä

Jos rakastat kolmea ottelupeliä, voit nauttia tämän minimalistisen pelin samanlaisesta konseptista. Se on täynnä esteettömiä ja tyydyttäviä haasteita. Sinun on yhdistettävä vastaavat pisteet edetäksesi kauniissa maailmoissa, kuten arktisessa tundrassa, tulisissa viidakoissa ja avaruudessa!

Se vangitsee ihmisten mielikuvituksen yli sadassa maassa pulmilla, jotka sekä rentouttavat että käyttävät aivoasi. Voit pelata omassa tahdissasi ja jopa haastaa Facebook-ystäväsi mukaan.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

5. Paras kuvion pulmapeli: Estä! Hexa-palapeli

Pane paikkatietosi ja geometriset taitosi koetukselle tässä tyydyttävässä pelissä, jossa kappaleita sovitetaan annettuihin kehyksiin. Yli 300 ainutlaatuista pulmaa kutittaa ja kiusaa mieltäsi edetessäsi tasoilla. Se on oikea yhdistelmä rentoa peliä ja aitoa haastetta.

Lisäksi, jos juutut, on vinkkejä, jotka auttavat sinua. Kun ratkaiset lisää pulmia, keräät vihjeitä, joita voit käyttää milloin tahansa. Rauhoittavat äänitehosteet ja upea visuaalisuus vain parantavat kokemusta.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

6. Paras salaperäinen pulmapeli: Kolme huonetta

Tämä on osa palkittua fyysisten pulmapelien trilogiaa, joka on asetettu kosketusmaailmaan. Tavoitteena on tutkia eri paikkoja mielessä taivuttavien pulmien avulla. Menetät itsesi kiehtoviin ympäristöihin, jotka ovat täynnä salaperäisiä esineitä.

Hyvin suunniteltu vihjejärjestelmä varmistaa, että löydät aina ratkaisuja liikkumiseen eri alueilla. Dynaamiset äänitehosteet ja ahdistava musiikki lisäävät tunnelmaa luomalla ainutlaatuisen ja unohtumattoman pelikokemuksen.

Hinta: $3.99

ladata

7. Paras rauhoittava pulmapeli: Flow Free

Rauhoita mielesi tämän pelin väriterapialla, jossa tavoitteena on yhdistää värilliset pisteet putkilla. Ole kuitenkin varovainen, koska putket rikkoutuvat, jos ne menevät päällekkäin tai ylittävät toisiaan.

Voit käydä läpi satoja pulmia omassa tahdissasi tai kilpailla kelloa vastaan ​​Time Trial -tilassa. Taulukkokokoja on kymmenen erilaista taitotasoa varten. Ja puhdas grafiikka, animaatiot ja äänet rauhoittavat aistejasi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

8. Paras logiikkapeli: Poista esto

Tässä on iOS-pulmapeli, joka voi auttaa parantamaan kognitiivisia ja ongelmanratkaisutaitojasi. Siinä on yli 18ooo-haasteita, jotka sopivat kaiken ikäisille. Tavoitteena on liu'uttaa lohkoja, jotta punainen poistuu laatikosta.

Haastetila rajoittaa tekemiesi liikkeiden määrää, kun taas Rentoutustila poistaa tämän paineen ja antaa sinun siirtää lohkoja niin paljon kuin haluat. On myös uusia päivittäisiä pulmia, jotka pitävät asiat tuoreina ja jännittävinä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

9. Paras Brain Teaser -pelipeli: Brain It On!

Jos olet palapelin maestro, tämä peli on sinun suurin haaste! Se on täynnä realistisia fysiikkaan perustuvia pulmia, jotka todella testaavat ajatteluasi ja loogisia kykyjäsi.

Sinun täytyy piirtää muotoja luoda liike, joka saavuttaa kunkin tavoitteen. Tee esimerkiksi lasin kääntäminen ylösalaisin, nosta pallo maasta jne. Jokaiselle aivoriisille on olemassa useita ratkaisuja, mutta pystytkö löytämään nopeimman tai parhaan?

Hinta: Ilmainen (Poista ponnahdusikkunat - 0,99 dollaria)

ladata

10. Paras lasten pulmapeli: Where's My Water?

Tämä Disney-tarjous on yksi parhaista lapsille suunnatuista peleistä, ja siinä on neljä alkuperäistä tarinaa ja hauskoja hahmoja nimeltä Swampy, Allie, Cranky ja Mystery Duck. On yli 500 fysiikkaan perustuvaa palapeliä, jotka pitävät kaikki lapset innostuneina tuntikausia samalla kun rakennetaan kognitiivisia ja päättelykykyjä.

Tavoitteena on ohjata makea vesi suihkuun ja päästä eroon likaisesta vedestä ja höyrystä. Tasot haastavat yhä enemmän, ja realistinen mekaniikka pitää lasten luovuuden virtaavana.

Hinta: $1.99

ladata

Yhteenvetona

Nautitko pulmapelien pelaamisesta iPhonella ja iPadilla? Kerro meille suosikkisi alla olevissa kommenteissa ja älä unohda tarkistaa parhaita ilmaisia ​​iPhone-pelejä, jotka lisäävät viihdettäsi.

Saatat myös haluta tarkistaa nämä pelit

 • Parhaat tornipuolustuspelit iPhonelle ja iPadille
 • Shakkipelit iPhonelle ja iPadille
 • Skeittilautapelit iPhonelle
 • Sudoku-pelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit