Älykkäät kotelot iPad 4: lle ja aikaisemmille iPadeille [2020 Edition]

Apple tuottaa älykkäitä kotelokoteloita iPadille (ja iPad Mini), ja ne ovat melko älykkäitä. Mutta sitten, jos etsit yleistä suojaa, sinun on etsittävä jotain enemmän. Tavalliset Applen älykkäät kannet eivät riitä suojaamaan iPadisi selkää.

Melko paljon iPad-koteloiden kannet ovat saatavilla markkinoilla, mutta vain harvat niistä ovat erittäin ainutlaatuisia ja yllättävän vahvoja.

Tarkastelemme epätavallista sekoitusta ulkonäöstä ja suorituskykyyn perustuvista iPad-koteloista kaikista suurimmista tuotemerkeistä. Sukella oikealle:

Parhaat iPad 4 -kotelot vuonna 2020

# 1. S-Tech

Jos etsit ammattimaista koteloa, sinun kannattaa harkita S-Techia. Se on hienostunut muotoilu ja siisti käsityötaito. Siinä on myös paikkoja, joiden avulla voit pitää korttisi turvallisesti.

On olemassa pari korotettua kiskoa, joiden avulla voit sijoittaa iPadisi vaakasuoraan elokuvien katseluun mukavammin. Automaattinen lepotila / herätystoiminto estää laitteen tarpeettoman kulutuksen. Lisäksi siinä on silmukka, jossa voit pitää digitaalista kynääsi.

USP: Ammattimainen ilme

Tutustu Amazoniin

# 2. SUPCASE Unicorn Beetle PRO -sarja

Haluatko tarjota tinkimättömän puolustuksen iPad 4: lle? SUPCASE ’Unicorn Beetle PRO -sarja voi olla oikea vastaus juuri sinun tarpeisiisi.

Kovan PC: n ja melko pehmeän TPU: n sekoitus on antanut sille kaivatun voiman selviytyä kolhuista helposti. Sisäänrakennetun näytönsuojan ansiosta kosketusnäytöllä on ylimääräinen suoja naarmuilta.

Tarkat aukot antavat sinun käyttää kameraa ja Lightning-porttia ilman vaivaa. Lisäksi tämä raskas kotelo on saatavana neljänä värivaihtoehtona.

USP: Erittäin suojaava muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 3. MoKo

Tämä on erityisesti veistetty ihmisille, jotka pitävät ohuista koteloista. Se on valmistettu pehmeästä PU-nahasta ja siinä on melko tyylikäs muotoilu. Sisällä on mikrokuituliina, jotta kotelo kestää iskuja.

Selkeän takaosan ansiosta iPad 4 voi loistaa tyylikkäästi. Automaattisen lepo- / herätystoiminnon ansiosta se pidentää myös laitteen akun käyttöikää.

Etukannen avulla voit sijoittaa iPadin vaakasuoraan, jotta kirjoitus- ja katselukokemus olisi helpompaa. Lisäksi MoKossa on kahdeksan houkuttelevaa värivaihtoehtoa.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 4. Fintie

Pidätkö kirkkaista väreistä? Fintie voi olla automaattinen valinta sinulle. Tarjolla on jopa 30 värivaihtoehtoa, joissa on kauniit mallit, joten sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa selvittääksesi iPadille huomiota herättävän kumppanin.

Ulkonäön ulkopuolella tämä kotelo on valmistettu pehmeästä PU-nahasta. Sisällyttämällä sileän mikrokuidun, se myös vaimentaa iskut ja pitää naarmut loitolla. Lisäksi sisäänrakennettu magneettinauha vähentää iPadin tarpeetonta käyttöä.

USP: Voimakkaat värivaihtoehdot

Tutustu Amazoniin

# 5. Topsky NTECeaq

Topsky NTECeaq voi olla kelvollinen vaihtoehto elokuvien katselemiseen handsfree-tilassa ja iPadin suojaamiseksi vahingossa tapahtuvilta putoamisilta. Yksi tämän tapauksen suurimmista kohokohdista on vankat kolmikerroksiset rakenteet.

Silikoninen ulkokuori sallii tämän tapauksen kestää iskun. Lisäksi se tarjoaa myös paremman pidon. Korotetulla huulella se tarjoaa ylimääräisen suojan kosketusnäytölle.

Lisäksi NTECeaq on saatavana kuudessa värivaihtoehdossa, mukaan lukien harmaa / musta, harmaa / vihreä ja paljon muuta.

USP: Kolmikerroksinen suoja

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Valintasi?

Luulen, että olet valinnut tyylikkään kannen iPadillesi. Mikä se on ja mitkä ovat ominaisuudet, jotka olet löytänyt siinä arvostettavana?

Älä missaa:

  • Parhaat suojakotelot iPad 4: lle
  • 9,7 tuuman näppäimistökotelot
  • Parhaat 9,7 tuuman iPad-kotelot
  • Parhaat 9,7 tuuman iPad-kotelot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found