RAM-muistin tyhjentäminen iPhonessa (kaikki mallit)

RAM on yksi iPhonen tärkeimmistä laitteista, joka käyttää laitettasi sujuvasti. Jos sinusta tuntuu, että iPhonesi toimii hitaasti tai viiveellä, on aika tyhjentää RAM-muisti, jotta iPhone nopeutuu, sekä muut toimenpiteet, kuten sovellusten uudelleenkäynnistäminen ja pakottaminen. Ennen kuin aloitamme, ymmärretään nopeasti lisää RAM-muistista ja miksi se nollataan.

  • Mikä on RAM-muistia iPhonessa?
  • Mitä RAM-muistin tyhjentäminen tekee iPhonessa?
  • Kuinka tyhjentää RAM-muistia iPhonessa AssistiveTouchin avulla
  • Kuinka tyhjentää RAM iPhonessa Koti- ja virtapainikkeella

Mikä on RAM iPhonessa?

RAM tarkoittaa lyhytmuistia, ja se tunnetaan myös haihtuvana työmuistina. Yksinkertaisesti sanottuna kaikki iPhonen aktiiviset prosessit suoritetaan siellä.

iOS: lla on erinomainen RAM-hallinta. Mutta kun sinulla on jatkuvasti liikaa toimintoja kerralla, kuten useiden grafiikkaintensiivisten pelien suorittaminen, sovellusten muokkaaminen, suoratoisto LTE: n kautta jne., IPhonesi voi kamppailla pysyäkseen, varsinkin jos kyseessä on vanhempi laite.

Kun näin tapahtuu, huomaat, että puhelimesi suorituskyky muuttuu hitaaksi. Näppäimistön käynnistyminen voi viedä aikaa, eleiden tai pyyhkäisyjen pyyhkäisy voi viivästyä, ja puhelin saattaa kuumentua liikaa. Tällaisissa tilanteissa RAM-muistin vapauttaminen voi olla hyödyllistä.

Mitä RAM-muistin tyhjentäminen tekee iPhonessa?

RAM-muistin tyhjentäminen vapauttaa jonkin verran prosessointitehoa iPhonessa. Tämä tehdään heittämällä tarpeettomia tietoja taustalla. Pinnalla mikään ei muutu, mutta koet eron käyttäessäsi laitettasi. Pienennettävien tietojen ansiosta iPhone nopeuttaa ja toimii sujuvammin. Se on täysin turvallinen ja tehokas tapa parantaa laitteen suorituskykyä. Joten nyt, kun sinulla on perusidea, opitaan palauttamaan RAM-muistit missä tahansa iPhone-mallissa.

Kuinka tyhjentää RAM-muistia iPhonessa AssistiveTouchin avulla

Uudemmissa laitteissa, nimittäin iPhone 12 mini, 12, 11 Pro Max, iPhone XR, X, iPhone SE 2020 ja iPhone 8 ja 8 Plus, voit nollata RAM-muistin AssistiveTouch-toiminnolla. Tee näin:

Vaihe 1. Avaa asetukset sovellusta laitteellasi ja napauta Esteettömyys.

Vaihe # 2. Napauta nyt KosketusAssistiveTouch.

Vaihe # 3. Kytke päälle painike vieressä AssistiveTouch.

Vaihe # 4. Palaa nyt takaisin asetukset ja napauta Kenraali.

Vaihe # 5. Napauta lopusta Sammuttaa.

Vaihe # 6. Napauta kerran AssistiveTouch-painike. Kosketa lopuksi virtuaalista Koti -painike AssistiveTouchissa. Jätä se, kun iPhonen näyttö vilkkuu ja palaa lukitusnäyttöön.

RAM on tyhjennetty onnistuneesti iPhonellasi. Anna salasana pyydettäessä.

Kuinka tyhjentää RAM iPhonessa Koti- ja virtapainikkeella

Vanhemmissa iPhonissa RAM-muistin tyhjentäminen on nopeampaa, koska se ei vaadi AssistiveTouchia. Tarkastellaan iPhone 7: n ja 7 Plus: n, iPhone SE: n ja iPhone 6: n, 6s Plus: n, 6: n ja 6 Plus: n prosessia. Tee näin:

Vaihe 1. Pidä Virtanappi kunnes näet liu'uta virran katkaisemiseksi.

Vaihe # 2. Vapauta Virtanappi ja Pidä Koti-painiketta painettuna noin 5 sekuntia.

Muutaman sekunnin kuluttua näyttö vilkkuu tyhjänä, mikä tarkoittaa, että olet tyhjentänyt RAM-muistin iPhonessa. Anna salasana pyydettäessä.

Siinä kaikki, ihmiset!

Kirjautua ulos…

On vaiheita RAM-muistin vapauttamiseksi iPhonessa. Tämän jälkeen älypuhelimesi toimii sujuvammin eikä viivettä pitäisi olla. Palaa tähän temppuun aina, kun aikaa laitteen kanssa näyttää olevan vähän säällä. Ota yhteyttä kommenttiosioon, jos haluat lisätietoja iOS-tiedoista.

Lue seuraava:

  • IPhonen ja iPadin uudelleenkäynnistyksen pakottaminen
  • Kuinka varmuuskopioida iPhone tai iPad
  • Korjaa iPhonen kosketusnäyttö ei toimi

Uusimmat viestit