Parhaat sarjakuvalukijaohjelmat iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Onko sinulla taipumus lukea sarjakuvia? Jos kyllä, olemme lukeneet parhaat sarjakuvalukijasovellukset, jotta voit kokea “Iron Man”, The Avengers, X-Men ja paljon muuta. Ainutlaatuisen tekee näistä sarjakuvasovellussovelluksista kyky tarjota vertaansa vailla oleva sarjakuvalukukokemus. Ne tukevat useimpia sarjakuvamuotoja ja antavat sinun järjestää sarjakuvasi äärimmäisen helposti. Lisäksi voit jopa hienosäätää niitä parhaiten kiinnostaviksi!

1. Jakso ft Pitch Perfect

Episode ft Pitch Perfect on ihanteellinen sovellus nauttia interaktiivisten ja visuaalisten tarinoiden lukemisesta. Se tarjoaa laajan luettelon yli 35 000 tarinasta, jotka sisältävät kaikki tyylilajit, kuten romantiikka, fantasia, komedia ja paljon muuta.

Interaktiiviset tarinat tarjoavat sinulle erinomaisen mahdollisuuden johtaa elämääsi juuri haluamallasi tavalla ja saavuttaa toivottu menestys. Kuten, voit valita polun rakkauteen, suosioon ja muuhun. Löydä upea nainen tai erittäin komea kaveri rakastumaan. Ei siinä kaikki; on paljon salattavia salaisuuksia ja vaaroja, jotka sinun on kohdattava tavoitteesi saavuttamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Wattpad

Wattpad on yhden luukun foorumi, jolla voi lukea kaikenlaisia ​​kirjoja ja mielenkiintoisia tarinoita. Sen perusteella, mikä saa sinut menemään, voit tutkia useita asioita, kuten mysteeri, komedia, toiminta, kaunokirjallisuus, tieteiskirjallisuus, romanssi, seikkailu, fantasia ja paljon muuta.

Voit helposti tallentaa kaikki artikkelit lukemaan niitä offline-tilassa. Tilisi synkronointivaihtoehdon avulla voit jatkaa siitä, mihin jäit millä tahansa iOS-laitteellasi. Mikä tärkeintä, voit olla suoraan yhteydessä kirjailijoihin ja muihin lukijoihin ja jakaa kokemuksiasi tai keskustella.

Hinta: Vapaa

ladata

3. comiXology

comiXology on yksi hienoimmista sarjakuvien lukijaohjelmista. Tämän sovelluksen avulla voit lukea Kindle-sarjakuvia, graafisia romaaneja sekä Magna-ostoksia. Massiivisessa kirjastossa on tonnia Marvel-sarjakuvia, kuvasarjakuvia, DC-sarjakuvia. Voit myös etsiä ja lisätä suosikkikirjoja toivelistalle. Jos haluat tehdä sarjakuvastasi miellyttävämmän, sinun ei pidä katsoa kauempana comiXology.

Hinta: Vapaa

ladata

4. iComics

iComics on suunniteltu huippuluokan sarjakuvalukijasovellukseksi. Se on yhteensopiva useimpien sarjakuvamuotojen kanssa, kuten ZIP, CBZ, RAR, CBR, 7ZIP, CB7, TAR, CBT, LZH, LHA, EPUB, PDF. Siinä on liukusäädin, jonka avulla voit siirtyä sarjakuvasta toiseen helposti. Voit jakaa erittäin leveät sivut lukemisen helpottamiseksi. Sinulla on mahdollisuus jakaa, lähettää sähköpostia ja jopa tallentaa yksittäisiä sivuja.

Hinta: $1.99

ladata

5. Paksu sarjakuvalukija

Tämä on täydellinen sarjakuvalukijasovellus. Se on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen. Erittäin kätevällä skaalausominaisuudella se tekee jopa pieniresoluutioisista sarjakuvista kauniit. Siinä on automaattinen kontrasti / sävy, joka korjaa keltaiset sivut sekä haalistuneen musteen. On itseorganisoituva kirjasto, joka pitää kaikki tavarasi täydellisessä järjestyksessä.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Marvel Unlimited Comics

Marvel Unlimited Comics -sovelluksen avulla voit käyttää laajaa kirjastoa, jossa on yli 17 000 digitaalista sarjakuvaa. Vaikka et olisikaan yhteydessä matkapuhelimeen tai Wi-Fi-verkkoon, sen avulla voit lukea jopa 12 numeroa offline-tilassa. Se sisältää joitain kuuluisia Marvel-sarjakuvia, kuten Spider-Man, The Avengers, Iron Man, Captain America, Hulk, X-Men ja paljon muuta. Sen avulla voit esikatsella kaikkia arkiston numeroita ja lukea joitain valittuja numeroita, jos et ole kirjautunut sisään.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Madefire Comics & Motion Books

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, “Madefire Comics & Motion Books” on yksi suloisimmista sarjakuvalukijasovelluksista iOS: lle. Synkronoitujen äänitehosteiden, musiikin ja 360-panoraamanäkymien ansiosta se tarjoaa hämmästyttävän lukukokemuksen.

Batmanista, Supermanista, Star Trekistä Dark Horseen, se oli täynnä kaikkea, mikä voi viihdyttää sinua perusteellisesti. Koska uudet julkaisut lisätään joka viikko, et koskaan kyllästy ja sinulla on aina paljon vaihtoehtoja tutkia. Voit selata tunnettujen kustantajien uusia painettuja sarjakuvalehtiä painettujen kirjojen myymälässä ja ostaa rakastamasi nopeasti sovelluksen sisäisillä ostoksilla.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Sarjakuvalukija: Sarjakuvan katsoja

Tämä sarjakuvalukijasovellus tukee kaikkia formaatteja ja sitä pidetään parhaimpana lukemiseen, cb7, cbz, cbr ja cbt. Vaikuttava muotoilu ja intuitiivinen käyttöliittymä tekevät kirjojen lukemisesta erinomaisen kokemuksen.

Integraation ansiosta tärkeimpiin pilvipalveluihin, kuten Google Drive, Dropbox, OneDrive, Box ja verkkopalveluihin, mukaan lukien SMB, FTP, SFTP, DLNA, voit avata asiakirjoja nopeasti mistä tahansa verkosta tai pilvipalveluista. Sivun asetteluvaihtoehto asiakirjoissa, kuten yksi sivu, kaksoissivu, tarjoavat enemmän mukavuutta. Voit lisätä minkä tahansa tarinan kirjanmerkkeihin lukeaksesi sen myöhemmin. Tiedostonhallinnan avulla voit pitää kirjastosi täydellisessä järjestyksessä.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Comic Zeal Sarjakuvalukija

"Comic Zeal Comic Book Reader" on monipuolinen ja täydellinen sovellus parantaa sarjakuvasi lukukokemusta. Sen avulla voit järjestää kokoelmasi haluamallasi tavalla. Kuten, voit laittaa sarjoja sarjoihin, ja käyttämällä jakajia, voit hallita pitkiä luetteloita. On myös mahdollisuus lajitella sarjakuvat sarjoihinsa automaattisesti. Vielä parempi, se sisältää myös lapsilukon tietyille sarjoille.

Hinta: $4.99

ladata

10. ComicFlow

Älykkään käyttöliittymän ansiosta ComicFlow tarjoaa vertaansa vailla olevan koomisen lukukokemuksen. Se on varustettu käsittelemään suuria sarjakuvakokoelmia. Voit helposti tuoda suosikki sarjakuvasi taustalla. Se tukee cbr-, .cbz- ja pdf-tiedostoja. Se on yhteensopiva ainoan iPadin kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

Se siitä!

Kirjautua ulos!

Nämä sarjakuvalukijasovellukset antavat sinun lukea kirjoja parhaalla mahdollisella tavalla. Joten riippumatta siitä, haluatko lukea tieteiskirjallisuutta, romantiikkaa tai toimintatrilleriä, nämä CBR-sovellukset ovat luokan erossa. Olenko unohtanut minkä tahansa iOS: n CBR-sovelluksen?

Uusimmat viestit