Kuinka kirjoittaa lihavoitua, kursivoitua, yliviivattua WhatsAppissa iPhonessa

WhatsApp tarjoaa joitain tekstin muotoiluvaihtoehtoja iPhonessa, Androidissa ja jopa verkkoversiossa. Sen avulla voit parantaa tekstiviestiä lihavoituna, kursivoituna, yksinäisenä ja yliviivattuina. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun kirjoitat pitkän viestin. Voit korostaa korostamalla muutaman sanan lihavoituna tai tekemällä sen kanssa otsikoita. Vastaavasti kursiivilla ja yliviivatulla tavalla voit elävöittää ja piristää keskustelua. Joten, avaa sovellus ja anna minun näyttää sinulle, miten kirjoitetaan WhatsApp-viestit näillä tekstityyleillä.

  • Kuinka kirjoittaa lihavoituna WhatsAppissa
  • Kuinka kirjoittaa kursivointia WhatsAppissa
  • Kuinka kirjoittaa yliviivattu WhatsAppissa
  • Kuinka kirjoittaa monospace WhatsAppiin
  • Voinko poistaa WhatsApp-muotoilutyylit käytöstä?
  • Voinko käyttää muotoilutyylejä WhatsApp Macissa ja Windows Appissa tai WhatsApp Webissä?
  • Onko WhatsApp-viestejä muulla tavoin muotoilla?

Kuinka kirjoittaa lihavoituna WhatsAppissa

Jos haluat kirjoittaa lihavoituna, lisää tähti (tähti *) alussa ja lopussa sanan, lauseen tai kappaleen. Jos esimerkiksi kirjoitat iGeeksBlog nimellä * iGeeksBlog * WhatsAppissa siitä tulee automaattisesti lihavoitu. Jos annat yhdelle riville tilaa, sinun on lisättävä tähti loppuun ja alkuun uudelleen.

Kuinka kirjoittaa kursivointia WhatsAppissa

Jos haluat kirjoittaa kursiivilla, lisää alaviiva (_) alussa ja lopussa sanan, lauseen tai kappaleen. Jos haluat esimerkiksi kirjoittaa iGeeksBlogin kursivoituna WhatsAppiin, kirjoita se nimellä _iGeeksBlog_ Toista prosessi, jos syötät rivivälin sanojen tai lauseiden väliin.

Kuinka kirjoittaa yliviivattu WhatsAppissa

Voit lisätä sanan, lauseen tai kappaleen yliviivaamalla tilde (likimääräinen merkki ~) alussa ja lopussa. Esimerkiksi, jos haluat ylittää iGeeksBlog-sanan WhatsAppissa, kirjoita se nimellä ~ iGeeksBlog ~ Se näkyy nimellä iGeeksBlog

Kuinka kirjoittaa monospace WhatsAppiin

Jos haluat muotoilla viestisi monospacella, aseta kolme takamerkkiä alkuun ja loppuun. Esimerkiksi, `` iGeeksBlog ''merkintä: Voit kirjoittaa backtickeja iPhonessa painamalla pitkään yhden lainausmerkin näppäintä. (’)

Voinko poistaa WhatsApp-muotoilutyylit käytöstä?

Ei, et voi poistaa sitä käytöstä. Seurauksena on yksi mielenkiintoinen asia, että jos kirjoitat 5 tähtimerkkiä (tähti) yhteen (*****) ja painat lähetyspainiketta, siitä tulee automaattisesti 3 tähteä (***). Ensimmäisen ja kolmannen avulla tehdään toinen tähti rohkeaksi!

Voinko käyttää muotoilutyylejä WhatsApp Macissa ja Windows Appissa tai WhatsApp Webissä?

Joo. Voit käyttää niitä. Toisin kuin iOS- ja Android-sovellukset, et kuitenkaan näe muotoilua reaaliajassa. Mutta kun olet asettanut haluamasi merkit asianmukaisesti ja painanut lähetyspainiketta, viesti muotoillaan.

Onko WhatsApp-viestejä muulla tavoin muotoilla?

Joo. Androidissa ja iPhonessa voit valitse teksti, lause tai kappale kuten normaalisti. Seuraavaksi voit valitse muotoiluvaihtoehdot. WhatsApp-sovellus lisää merkit automaattisesti ja muotoilee tekstin. Tämä vaihtoehto ei kuitenkaan ole käytettävissä tietokoneessa. WhatsApp for Mac -yrityksessä yritin valita kirjoitetut sanat ja osui Command + B.Mutta tekstiä ei ollut alustettu. Siinä kaikki!

Kirjautua ulos…

Näin voit elävöittää WhatsApp-keskustelua. Vaikka iMessage on ottanut seuraavan askeleen tarjoamalla kupla- ja koko näytön tehosteita, miljoonat maailmanlaajuisesti rakastavat edelleen WhatsAppia. Siksi jopa vuonna 2020 se on ykkönen iMessage-vaihtoehtoluettelossamme. Lopuksi, jos sinulla on mielekkäitä keskusteluja WhatsAppissa, varmista, että osaat varmuuskopioida ne iCloudiin turvallisesti.

Sinun täytyy lukea:

  • WhatsAppin uusi tietosuojakäytäntö 2021 | Jono - Ans!
  • WhatsApp-videopuhelu ei toimi iPhonessa?
  • Viileitä WhatsApp-vinkkejä iPhonelle

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found