Paras Hurricane Tracker -sovellus iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Mikä on parempi tapa pitää silmällä tulevaa tornadoa ja välttää joutumista sen saaliiksi? Melko yksinkertainen; Ota live-kartan ja tarkkojen ennusteiden avulla askel eteenpäin syklonista! Olemme tarkistaneet parhaat hurrikaaniseurantasovellukset iPhone 2019: lle, jotta voit saada ajantasaisia ​​ilmoituksia ja seurata trooppisia sykloneja helposti. Vaatimusten perusteella voit mukauttaa sovelluksia täydellisesti saadaksesi tarkat paikalliset ennusteet. Lisäksi he tarjoavat sinulle erittäin hyödyllisiä neuvoja syklonien käsittelystä. Hyppää oikealle tutkimaan niitä kaikkia!

1. WeatherBug

Mikään suosituimpien sääsovellusten luettelo ei olisi täydellinen ilman WeatherBugia. Siinä on interaktiivinen kartta, jonka avulla voit käyttää kaikkia sinulle tärkeitä tietoja välittömästi.

Voit käyttää 10 päivän ennusteita pitämään huono sää poissa puolueestasi. Voit kurkistaa sääolosuhteita 18 sääkartan avulla.

Sen avulla voit tarkistaa Doppler-tutkan useissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, Kanadassa, Meksikossa, Alaskassa ja Havaijilla. Vielä parempi, sen avulla voit myös tarkistaa reaaliaikaiset liikenneolosuhteet, jotta vältät jumissa olevan matkan.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Sääkanava

"Weather Channel" on vertaansa vailla, kun on kyse oikean paikallisen sääennusteen toimittamisesta. Mikä tekee tästä sovelluksesta suuren hyödyn, on kyky näyttää sääennusteet seuraavan 15 päivän ajalta. Voit hyödyntää ennusteita parhaalla mahdollisella tavalla suunnitellaksesi lomasi ja tulevat tapahtumat täydellisesti.

Se tarjoaa syvällistä tietoa auringonlaskuaikoista ja vuorovesistä, jotta pysyt ajan tasalla. Suorat hälytykset ja turvallisuushälytykset varmistavat, että pysyt turvassa ja pystyt välttämään huonot sääolot. Lisäksi voit päivittää sovelluksen premium-versioon (3,99 dollaria) käyttääksesi sitä ilman mainoksia.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Storm - Säätutka ja kartat

Storm auttaa sinua seuraamaan vaikeinta säätä reaaliajassa. Sovellus on tehokas NOAA-tutka- ja hurrikaaniseurain, joka on kehitetty pitämään sinut turvassa ja ajan tasalla säästä.

Voit käyttää tätä sovellusta ennen kuin lähdet työhön, kodin turvallisuuteen tai lapsillesi koulussa. Storm auttaa sinua ymmärtämään säätä kuin koskaan ennen. Se antaa sinulle tarkan, edistyneen HD-kartoitustekniikan. Lisäksi voit tarkistaa reaaliaikaiset säämallit ympäri maailmaa.

Jotkut tämän sovelluksen erinomaisista ominaisuuksista ovat värikoodattu näkymä vaihtelevista sääolosuhteista alueellasi, kuusi tuntia tulevaa maailmanlaajuista tutkaa (maa ja meri), suorat paikalliset myrskyilmoitukset, kattavat tiedot lähestyvästä myrskystä ja paljon muuta.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

4. Pimeä taivas

Dark Sky on jälleen yksi täysimittainen sääsovellus, joka tarjoaa runsaasti tietoa. Käyttäjät arvostavat sitä sääluokan ykkössovellukseksi ja saaneet neljä ja puoli tähteä 4,6 tuhannesta.

GPS tarjoaa GPS-sovelluksesi avulla henkilökohtaiset sääennusteet tarkalle sijainnillesi. Siksi et koskaan tartu huonoon säähän ja suunnittele retkesi fiksusti.

Huipputason tutka-animaation avulla voit tarkastella myrskyn todellista polkua. Vielä parempi, voit myös luoda mukautettuja hälytyksiä lämpötilasta, tuulesta ja sademäärästä, jotta pysyt ilmoittamassa tulevista!

Hinta: $3.99

ladata

5. Myrskysuojus

"Storm Shield" on merkkiin asti pitääkseen sinut ajan tasalla myrskystä ja äärimmäisistä sääolosuhteista. Vaatimuksesi perusteella voit hienosäätää ilmoituksia, jotta sinulle ilmoitetaan vain ensisijaisista asioista.

Tutka-kartan avulla on erittäin helppo tarkistaa, mitä tapahtuu valitsemissasi paikoissa. Ei-toivottujen esineiden pitämiseksi poissa sen avulla voit myös säätää sääkerroksia näyttämään kartalla. Lisäksi voit hyödyntää Today-widgetiä sääolojen seuraamiseksi suoraan lukitusnäytöltä.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Hurricane Tracker

Tämä on suunniteltu erityisesti antamaan sinulle mahdollisuuden seurata hurrikaania. Sovellus tarjoaa reaaliaikaisia ​​tietoja ja on melko tarkka. Ajankohtaisten ilmoitusten avulla se pitää sinut hälytettynä aina, kun uusi myrsky näyttää olevan tulossa tai uhkaa rantautumista.

Voit hyödyntää mukautettua grafiikkaa ja seurata äärimmäisiä sääolosuhteita helposti. Se tarjoaa syvällistä tietoa trooppisista aalto- ja sijoituspalveluista.

Eivätkö osaa seurata hurrikaania? Ei hätää, voit katsella videoita oppiaksesi tekemään sen helposti.

Hinta: $3.99

ladata

7. Sää maanalainen

Jos etsit täydellistä sääsovellusta, anna "Weather Underground": lle vakava ilme. Suuren yli 270 000 henkilökohtaisen sääaseman verkon ansiosta sen tiedetään tuottavan hyperpaikallisia ennusteita ja nykyisiä olosuhteita. Voit seurata maailmanlaajuisia myrskyjä hurrikaani- ja trooppisten myrskyjen avulla.

Kymmenen päivän ennusteiden avulla se pitää sinut askeleen edellä ja antaa sinun suunnitella matkasi täydellisesti. Terveyslaatta toimii melko hyvin, kun voit seurata ilmanlaatua, UV-riskiä ja paikallisia flunssaepidemioita.

Lisäksi voit myös ilmoittaa paikallisista sääolosuhteista muiden ihmisten auttamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Kansallisen hurrikaanikeskuksen tiedot

Kansallisen hurrikaanikeskuksen tiedot ovat tärkeitä, kun haluat antaa tarvitsemasi tiedot vaikeista sääolosuhteista.

Yksityiskohtaisten satelliittikuvien animaatioiden avulla voit helposti seurata myrskyä ja sen kuviota. Kymmenen suodattimen avulla voit nähdä myrskyn eri näkökulmista.

Tarpeesi perusteella voit parhaiten määrittää sovelluksen saamaan ilmoituksia vain sinulle tärkeistä asioista. Lisäksi tämä sovellus tukee useita kieliä, kuten englantia, ranskaa ja portugalia.

Hinta: $1.99

ladata

9. NOAA SuperRes -tutka Yhdysvalloissa

NOAA on pitkään ollut yksi suosikki sääsovelluksistani iOS: lle. Tässä sovelluksessa erottuu kyky tarjota tarkkoja 7 päivän ennusteita ja nopeita hälytyksiä vaikeista sääolosuhteista, kuten äkillinen tulva, tornado ja ukkonen.

Sovelluksessa on useita karttatyylejä, kuten maasto, kartta, satelliitti ja hybridi, jotta voit käyttää haluamaasi tietoa ilman vaivaa. Voit napauttaa varoitusruutua nähdäksesi koko kansallisen sääpalvelun varoitusviestin.

Lisäksi voit myös säätää tutka- tai pilvipeitteiden läpinäkyvyyttä.

Hinta: $3.99

ladata

10. Hurrikaani: Amerikan Punainen Risti

"Hurricane: American Red Cross" on voittanut useita suosittuja palkintoja, ja asiantuntijat suosittelevat sitä. Parasta tässä sovelluksessa on, että voit mukauttaa sitä saumattomasti saadaksesi ilmoituksia vain valituista paikoista.

Se tarjoaa reaaliaikaisia ​​ilmoituksia pitääkseen sinut ajan tasalla huonoista sääolosuhteista. Voit seurata vaaroja reaaliaikaisen kartan avulla.

Se tarjoaa vaiheittaiset ohjeet siitä, mitä sinun on tehtävä ennen myrskyä, sen jälkeen tai aikana. Lisäksi voit myös ilmoittaa ystävällesi nopeasti, että olet turvassa Facebookin, Twitterin ja muiden välineiden kautta.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä se, ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Olettaen, että olet löytänyt kokeneemman pelastajan käsittelemään sykloneja. Kerro minulle sovellus, joka on kiinnittänyt huomiosi.

Haluat myös tarttua näihin viesteihin:

  • Parhaat sääsovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat projektinhallintasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Task Manager -sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat kalenterisovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit