IPhonen tai iPadin kameran sulkimen äänen poistaminen käytöstä

Ei monet ihmiset arvostavat kameran kovaa sulkimen ääntä. Henkilökohtaisesti pidän sen hiljaisena ennen valokuvien napsauttamista julkisilla paikoilla. Myös silloin, kun istun bussissa tai nautin lentomatkastuksestani, mykistän kameran sulkimen äänen iPhonellani ottaessani itsepalveluja varmistaakseni, että toiminta ei häiritse muita. IPhone-kameran sulkimen äänen sammuttaminen ei ole iso juttu. On olemassa joitain yksinkertaisia ​​tapoja tehdä se. Lisää hyppyn jälkeen.

Kuinka sammuttaa iPhone-kameran suljinääni: 5 temppua selitetty

merkintä: Yksi huomionarvoinen asia on, että joissakin maissa, kuten Japanissa ja Koreassa, käyttäjien on pidettävä kameran ääni käytössä. Jos siis asut tällaisissa maissa, et voi mykistää iOS-laitteesi kameran ääntä.

Käytä mykistys- tai soitto / äänet-kytkintä

Voit sammuttaa kameran sovelluksen sulkimen äänen mykistyskytkimellä mukavasti.

Yksi asia, joka sinun on tiedettävä, että se mykistää myös saapuvat puhelut ja ilmoitukset. Joten, kun olet ottanut valokuvia, muista sammuttaa äänetön kytkin poistaaksesi ilmoitusten ja saapuvien puhelujen mykistyksen.

Ota kuva äänenvoimakkuuspainikkeella

Toinen helppo tapa sulkea suljinääni on käyttää äänenvoimakkuuspainiketta. Mutta jos yrität hiljentää laitteen äänenvoimakkuutta Kamera-sovelluksessa, sarjakuvaustila käynnistyy. Joten muista pienentää äänenvoimakkuutta ennen Kamera-sovelluksen käynnistämistä laitteellasi.

Voit joko käyttää laitteen vasemmalla puolella olevaa äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta tai pyyhkäistä ylöspäin näytön alareunasta tuodaksesi Control Centerin käyttöön ja pyyhkäisemällä sitten alas äänenvoimakkuuspainiketta äänen vähentämiseksi.

Vaihtoehtoisesti voit avata Asetukset-sovelluksen → Äänet ja haptikot → ja mykistää äänen sitten Hälytys ja hälytykset -liukusäätimen vasemmalle puolelle.

Käytä Handsfree-laitetta

Parempi tapa mykistää kameran suljinääni on käyttää handsfree-toimintoa kuvia napsautettaessa. Ennen kuin aloitat valokuvien ottamisen, liitä kuulokkeet tai salamakuulokkeet naaraspuoliseen 3,5 mm: n liittimeen tai salamaliittimeen, tai voit käyttää myös langattomia kuulokkeita. Tämä estää kameran sulkimen äänen tulemasta; Sen sijaan ääni menee kuulokkeisiin, ja vain sinä voit kuunnella napsautusta, kun olet asettanut silmut korviin.

Ota valokuvia videoita ottaessasi

Tämä on toinen hieno temppu valokuvien sieppaamiseen hiljaa iPhonessa. Avaa Kamera-sovellus ja aloita videoiden kuvaaminen iPhonella. Seuraavaksi näet pyöreän kameran laukaisimen videon sieppauksen neliön kuvakkeen vasemmalla puolella punaisella. Ota valokuvia napauttamalla sitä pyöreää laukaisinta.

Et kuuntele kameran sulkimen ääntä iPhonessa. Lisäksi et edes näe mitään liikettä iPhonen näytössä, koska valokuvasi tallennetaan hiljaa Kuvat-sovellukseen.

Toista audiosoitinta ja ota valokuvia

Yksi hulluimmista ratkaisuista kuvien sieppaamiseksi hiljaa iOS-laitteellasi on aloittaa audiosoitin laitteellasi. Toista suosikkikappaleesi ja poistu sitten äänisoittosovelluksesta; avaa seuraavaksi Kamera-sovellus iPhonessa ja napsauta valokuvia. Kukaan ei voi kuunnella suljinääntä iPhonessa.

Se on melkein kaikki!

Sinun vuorosi:

Onko sinulla palautetta? Voit vapaasti ampua alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Parhaat manuaaliset kameran sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat valokuvien muokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Videokeskustelusovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Paras kollaasin tekeminen iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit