Parhaat laskinsovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Vaikka iPhonen varastossa oleva laskin -sovellus voi olla kätevä jokapäiväisiin laskelmiin, sillä ei ole edistyneempiä toimintoja ja ominaisuuksia. Jos sinun on usein tehtävä monimutkaisia ​​laskelmia, kuten yrityksellesi tai opiskelijalle, kirjanpitäjälle, tutkijalle jne., On hyvä tutkia muita vaihtoehtoja. Onneksi on olemassa monia erinomaisia ​​valintoja valita näistä parhaista laskinsovelluksista iPhonelle ja iPadille.

 1. Kalkyl
 2. Laskin
 3. Laskin
 4. CalConvert: Valuuttamuunnin
 5. Laskin +
 6. Calzy
 7. EduCalc Classic
 8. Laskin HD ++
 9. PCalc Lite
 10. Xmart Laskin Pro

1. Kalkyl: Toimittajan valinta

Tämä on yksi kattavimmista ja intuitiivisimmista laskinsovelluksista, joita koskaan käytät. Siinä on kaikki oletusarvoisen iOS-laskimen ominaisuudet, ja voit halutessasi maksaa 4,99 dollaria vuodessa saadaksesi pro-version, joka sisältää valinnan kahdesta sovelluskuvakkeesta, valuuttamuunnoksesta ja muusta.

Lisäksi se sisältää kaavioita ja tukee haptista kosketusta yhteensopivissa laitteissa. Voit myös kumota ravistamalla laitettasi ja tekemään tarvittaessa uudelleen. Se tarjoaa sovelluksen laajuisen dynaamisen tyyppisen tuen ja näyttää niin hyvältä, että suosittelet sitä todennäköisesti iPhonen oletuslaskimella.

Hinta: Ilmainen (Kalkyl Pro - 4,99 dollaria)

ladata

2. Laskin

Jos joudut usein tekemään monia laskelmia, nautit tämän sovelluksen käytöstä, joka on täynnä monenlaisia ​​ominaisuuksia. Sen lisäksi, että se on helppokäyttöinen, se on uskomattoman muokattavissa, ja voit muuttaa painikkeiden muotoa ja taustaa.

Se on ihanteellinen sekä tarvittaviin että tieteellisiin laskelmiin. On lisäosia, jos tarvitset lisätoimintoja, ja se tukee ääniohjausta, tummaa tilaa, jaettua näkymää ja vetämistä ja pudottamista.

Hinta: Ilmainen (Premium-jäsenyys kuukausittain - 1,49 dollaria)

ladata

3. Laskin

Tällä laskinsovelluksella on yli 80 erilaista teemaa. Sen avulla voit helposti vaihtaa yhteenlaskemisen ja vähentämisen välillä ja se on ihanteellinen nopeaan arjen laskemiseen.

Siinä on suuret painikkeet ja houkutteleva käyttöliittymä, mikä tekee siitä helppoa käyttää. Se on ihanteellinen kaikkeen kirjojen tasapainottamisesta kotitehtävien tekemiseen - ihanteellinen kumppani muille matematiikkasovelluksille, joita lapsesi voivat käyttää.

Hinta: Ilmainen (mainokseton laskin - 4,99 dollaria)

ladata

4. CalConvert: Valuuttamuunnin

Tässä on paras edistyksellinen tieteellinen laskinohjelma iPhonelle ja iPadille, mukaan lukien valuutta- ja yksikkömuunnin. Siinä on kätevä historiatoiminto, joka tallentaa kaikki laskelmat myöhempää tarvetta varten.

Mukautettavaksi on yli 27 luokkaa ja yli 600 yksikköä. Voit myös muuntaa yli 150 valuuttaa. Joten olitpa matkalla ulkomaille, selvität ruoanlaittomääriä tai ratkaiset monimutkaisia ​​matemaattisia yhtälöitä - tämä sovellus voi auttaa sinua.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

5. Laskin +

Laskin + tarjoaa kaiken tarvitsemasi laskimessa ja näyttää kaiken järkevässä käyttöliittymässä, joka on intuitiivinen käyttää. Se näyttää siistiltä mutta silmiinpistävältä, mikä tekee siitä visuaalisen laskimen.

Ominaisuuksien osalta se tukee käsinkirjoitusta, edistynyttä editointia edestakaisin nopeasti, monia tieteellisiä toimintoja, murto-osia ja prosenttiosuuksia jne. Edistyneemmät toiminnot ovat mahdollisia sovelluksen sisäisillä ostoksilla. Se toimii myös Apple Watchilla.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

6. Calzy

Katso tämä tyylikäs ja moderni laskin päivittäisiin matemaattisiin tarpeisiisi. Siinä on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten muistialue, jolla voidaan tallentaa useita numeerisia arvoja uudelleenkäyttöä varten, ja ainutlaatuinen kirjanmerkkivaihtoehto.

Lisäksi se voi täsmentää laskentatuloksen englanniksi ja 65 muulla kielellä. Se toimii hyvin kaikkien uusimpien iOS-ominaisuuksien kanssa, kuten Vedä ja pudota (iPhonelle ja iPadille), Haptic Touch jne. Se näyttää myös visuaalisesti houkuttelevalta iPhonessa, iPadissa ja Apple Watchissa.

Hinta: $2.99

ladata

7. EduCalc Classic

Tässä on tieteellinen ja graafinen laskin, joka tarjoaa tehokkaita ominaisuuksia opiskelijoille ja tutkijoille. Tärkeät aritmeettiset toiminnot tukevat neliöjuuria, kuutiojuuria, n. Juurta, lokeja, absoluuttista arvoa, faktoria, permutaatioita ja yhdistelmiä, satunnaislukua, kellokäyrää ja muuta.

Se sisältää myös vakioita, kuten valon nopeuden, painovoiman maapallon pinnalla jne., Joten sinun ei tarvitse jatkaa arvon syöttämistä. Lisäksi on olemassa viiteluettelo algebran, differentiaalisen ja integraalilaskennan, geometrian, trigonometrian, vektorien, vektorilaskennan ja klassisen mekaniikan kaavoista.

Hinta: Ilmainen (Poista ilmoitukset - 0,99 dollaria)

ladata

8. Laskin HD ++

Pidä kirjaa kaikista laskelmistasi tällä sovelluksella, jonka avulla voit poistaa yhden numeron kerrallaan, jos teet virheen, sen sijaan, että aloitat koko ongelman uudestaan. Siinä on useita työtiloja, joten voit tehdä laskelmia yhdestä ja liittää tulokset toiseen ilman, että sinun on tyhjennettävä sitä.

Maksullinen versio vapauttaa hieman enemmän tilaa, jotta viimeinen laskentarivi on aina näkyvissä. Mahdollisuus palata tarkastelemaan laskelmiasi myöhemmin on uskomattoman hyödyllinen. Siinä on monia muita hienoja ominaisuuksia, kuten oikea- ja vasenkätinen tila mukavuuden takaamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

9. PCalc Lite

PCalc on erinomainen laskinsovellus tutkijoille, insinööreille, opiskelijoille, ohjelmoijille tai kaikille, jotka haluavat suorittaa monimutkaisia ​​laskelmia. Se tarjoaa monirivisen näytön, valikoiman painikkeiden asetteluja, laajan joukon yksikkömuunnoksia ja vakioita, useita kumouksia ja uudelleen tekemisiä ja paljon muuta.

Lisäksi suuruusluokat ovat parempia kuin osakelaskurin sovellus. Voit myös lisätä tarvittavat lisäominaisuudet sovelluksen sisäisten ostosten kautta. Tämä tekee siitä edullisen ja intuitiivisen kokemuksen.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

10. Xmart Laskin Pro

Tässä on älykäs laskin, joka on hyvin harkittu ja toteutettu. Se on ohjelmoitavissa toimintojesi kanssa, mikä tekee siitä helppoa ratkaista kaikenlaisia ​​matemaattisia ongelmia.

Se tarjoaa tavallista enemmän toimintoja, ja se näyttää älykkäästi heti, kun lauseke päivitetään. Mukautettavat värit mahdollistavat myös sen mukauttamisen, mikä on mukava kosketus.

Hinta: $5.99

ladata

Suosituimmat laskinohjelmat iPhonelle ja iPadille

Joten mikä on go-to-laskinsovelluksesi iPhonessa tai iPadissa? Ole hyvä ja jaa kanssamme alla olevissa kommenteissa. Voit myös tutustua suosituksiimme muille huippuluokan tuottavuuden sovelluksille, jotka helpottavat elämää.

Lue seuraava:

 • Vinkkejä iPhone-laskin -sovellukseen
 • iPhone- ja iPad-matematiikkasovellukset lapsille
 • Yrityssovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Laskin-sovelluksen käyttö Apple Watchissa

Uusimmat viestit