Paras Apple Watch Faces, jota sinun on kokeiltava vuonna 2021

Kellotaulun mukauttaminen on yksi parhaista tavoista mukauttaa Apple Watch. Sen avulla voit tehdä kellostasi visuaalisesti houkuttelevan ja samalla antaa sinulle tarvitsemasi tiedot komplikaatioiden kautta. Joten tässä korostamme joitain parhaita Apple Watch -kasvoja, mukaan lukien Breathe, Infograph ja uudet watchOS 7 -mallit.

1. Chronograph Pro

Tämä on klassinen kellotaulu, joka näyttää oletusarvoisesti nopeusmittarin. Tätä käytetään nopeuden mittaamiseen. Voit kuitenkin myös muuttaa valitsimia ja asettaa ajastimiksi 60, 30, 6 ja 3 sekuntia.

Tämä voidaan tehdä napauttamalla valitsinta ja sitten vihreää painiketta. Ulkokulmiin voit lisätä neljä komplikaatiota. Se on paras niille, jotka haluavat olla aktiivisia ja liikkeellä.

2. GMT

Jos työskentelet aikavyöhykkeiden yli tai matkustat, tässä on hyvä kellotaulu, joka muistuttaa vanhan koulun analogisia malleja. Siinä on kaksi valitsinta. Sisempi näyttää paikallisen ajan, kun taas ulompi näyttää toisen aikavyöhykkeen.

Kaksisävyinen värimaailma kuvaa päivää ja yötä sekä auringonnousua ja auringonlaskua valitussa kaupungissa. Voit mukauttaa värejä haluamallasi tavalla ja lisätä valitsemasi komplikaatiot neljään ulkokulmaan.

3. Taiteilija

Jos haluat jotain minimalistista mutta luovaa, Artistin kellotaulu on syytä tarkistaa. Siinä on taiteilija Geoff McFetridgen luoma muotokuva.

Voit muuttaa mallia napauttamalla kasvoja. Lisäksi se muuttuu automaattisesti aina, kun nostat myös ranteesi. Lisäksi se näyttää aina näkyvissä olevan näytön houkuttelevalta.

4. Laske ylös

Jos sinun on aina käytettävä sekuntikelloa, tämä kellotaulu on sinulle. Voit vain napauttaa näyttöä käynnistääksesi ajastimen, joka näkyy itse kellotaulussa.

Reunoissa on viiden komplikaation pisteitä. Ja voit muuttaa renkaan väriä haluamallasi tavalla. Joten sinulla on nopea pääsy monenlaiseen tietoon.

5. Typografi

Saat ainutlaatuisen ilmeen kokeilemalla typografiakasvoja, jotka tarjoavat kolme mukautettua tyyliä: klassinen, moderni ja pyöristetty. Voit tarkastella vain neljää numeroa tai kaikkia 12 kellotaulun numeroa.

Oletustyylin lisäksi voit valita myös arabian, arabian indian, devanagarin ja roomalaiset symbolit.

6. Raidat

Saat hauska ja värikäs ilme kokeilemalla näitä raitoja, jotka voidaan räätälöidä haluamallasi tavalla. Voit muuttaa raidan määrää, väriä, kulmia ja suuntaa.

Voit sijoittaa ne neliön tai upotetun ympyrän kulmakomplikaatioilla. Tämä on yksi erittäin muokattavissa olevista kellotauluista, jotta voit luoda lukemattomia erilaisia ​​ulkoasuja sen avulla.

7. Hengitä

Tarvitsetko vähän rauhaa kiireisessä elämässäsi? Tässä voi olla kellotaulu. Se muistuttaa Breathe-sovelluksen suunnittelua ja animaatioita. Ja vaikka on tilaa lisätä komplikaatioita, menetät tuon rauhallisen tunnelman.

Kun napautat kellotaulua, se siirtyy suoraan Hengitä-sovellukseen opastettua meditaatioistuntoa varten. Joten, se on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat lisätä huomiota päiväänsä.

8. Kalifornia

 

Anna Apple Watchillesi klassinen muodollinen ilme tällä ajattomalla muotoilulla. Se tarjoaa useita vaihtoehtoja puhelinmerkinnöille saadaksesi haluamasi ilmeen.

Sarjan 4 ja myöhemmin koko näytön kasvoissa on kaksi kohtaa komplikaatioille. Ja kasvojen pienemmässä pyöreässä versiossa on tilaa neljälle komplikaatiolle.

9. Modulaarinen kompakti

Niille, jotka rakastavat tietoja, tässä on rakastettava Apple Watch -kasvot. Siinä on kuusi komplikaatiopaikkaa, joten se tarjoaa paljon tietoa yhdellä silmäyksellä ja napautuksella.

Lisäksi alareunassa olevat kolme kuvaketta voidaan muuttaa kontakteiksi, jotta voit soittaa suoraan kellotaulusta.

10. Infograph

Jos rakastat komplikaatioita, infografi on yksi parhaista Apple Watch -kasvoista, joita voit käyttää. Se voi näyttää jopa kahdeksan komplikaatiota,

Kulmassa olevat neljä voivat myös näyttää sinulle lisätietoja uudistetuista Series 4 ja 5 -näytöistä. Oikeassa yläkulmassa on sää, ja keskellä on pikakuvakkeita sovelluksiin, kuten Toiminta ja Musiikki.

11. Siri

Kenelle tahansa, joka ei pääse päivästä ilman Siriä, miksi et hankkisi tätä kellotaulua ja suosikkiassistenttisi olisi käytettävissä ranteessasi? Se on helppo asentaa ja muokata.

Se on erityisen hyödyllinen, kun sinun on tehtävä asiat ja sinulla ei ole iPhonea. Alareunassa on myös karuselli ohjausta ja ilmoituksia.

12. Valokuvat

Pidä arvokkaat muistosi käytettävissä ranteessasi Photos-kellotaululla. Voit valita katsella kelloosi synkronoitua valokuva-albumia, viimeisimpiä valokuvia tai kymmenen mukautettua kuvaa.

Kuva muuttuu aina, kun nostat ranteesi tai naputat kasvoja. Voit jopa lisätä Live-valokuvan iPhonesta tai iPadista, ja se animoituu aina, kun katsot kellonäyttöä. Alareunassa on tilaa kahdelle komplikaatiolle.

13. Timelapse

Kaikille siellä oleville matkan ystäville Time-lapse-kellotaulu näyttää kuvia kauniista paikoista ympäri maailmaa. Maisema tai kaupunkikuva muuttuu dynaamisesti sijaintisi ajan mukaan. Oleellisimpia tietojasi varten on kaksi komplikaatiopistettä. Se on erinomainen tapa nauttia näkymistä unelmakohteistasi, vaikka et olisi ollut siellä.

14. Lelutarina

Rauhoita lasta lapsessasi tällä suloisella kellotaululla, jossa on kohtauksia Toy Story -elokuvasta. Voit nähdä söpöt pienet animaatiot kaikista Lelutarinan päähahmoista, kuten Buzz Lightyear ja Woody.

Voit napauttaa kellotaulua nähdäksesi lisää animaatioita myös eri hahmoista. On täydellinen saada leikkisä ja hauska kello.

15. Kaleidoskooppi

Tässä on toinen leikkisä kellotaulu, joka näyttää värikkäitä kuvia, kuten fyysinen lelu, josta se on nimetty. Se käyttää erityistä algoritmia korostamaan muuttuvia elementtejä koko päivän ajan.

Koko näytön versio on saatavana Series 4: stä ja uudemmista, mutta komplikaatioita ei ole. Pyöreissä pinnoissa on kolme komplikaatiopaikkaa.

16. Memoji

Rakastatko Memojia? Lisää ne ranteeseesi käyttämällä tätä kellotaulua ja pidä hauskaa nähdä heidät elossa. Esittele ainutlaatuisia luomuksiasi ja lisää persoonallisuutesi kelloosi.

Pieni tietopaneeli alareunassa voidaan räätälöidä haluamallasi tavalla. Voit oppia lisää tästä täydellisestä oppaastamme Memojien käytöstä Apple Watchissa.

Muokkaa Apple Watchia kauniilla kasvoilla

Joten tällaisilla vaihtoehdoilla toivomme, että olet löytänyt parhaan Apple Watch -kasvot mieltymystesi mukaan. Kerro meille alla olevissa kommenteissa, joista pidät eniten.

Kurkista myös näihin viesteihin:

  • Kellotaulun mukauttaminen Apple Watchissa
  • Kuinka jakaa Apple Watch Faces
  • Parhaat lataustelineet Apple Watchille
  • Paras joulu Apple Watch Faces

Uusimmat viestit