Parhaat VR-kuulokkeet iPhone X: lle, iPhone 8 Plus: lle ja iPhone 8: lle vuonna 2020

VR-kuulokkeet ovat upeita hyödyntämään tehokkaita 3D-pelejä ja elokuvia. Ne muuttavat älypuhelimesi 3D-elokuvaksi. Jos sinulla on suuri mieltymys laajempaan elämän katselukokemukseen, haluaisit valita yhden näistä parhaista iPhone X-, iPhone 8/8 Plus VR -kuulokkeista. Ominaisuudet, jotka tekevät näistä huippu-VR-kuulokkeista niin merkittäviä, ovat kyky antaa sinun hienosäätää katselua halutulla tavalla. HD-objektiivilla varustetut ne tekevät katselustasi erinomaisen kokemuksen eivätkä salli häikäisyä tai silmien väsymistä.

 1. Vaihde
 2. digib
 3. Canbor
 4. DESTEK
 5. Yhdistä VR
 6. AOGUERBE
 7. VR SHINECON
 8. SEURAAVA
 9. KAMLE
 10. Pansoniitti VR

1. VAIHTEISTO

iPhone X: llä ja sen sisaruksilla on suurempi näyttö ja vahvempi akku kuin edeltäjillä. Ja tämä tekee visuaalisen sisällön katselemisesta entistä jännittävämmän.

Kun käytät GEARSONEn VR-kuulokkeita, voit olla varma, ettet tunne mitään epämukavuutta, koska GEARSONE on suunnitellut tämän säädettävän kuulokkeen mukavan käytön.

Sen kolme pistettä muodostavat voimatasapainon vähentäen nenän ja pään painetta. Silmiesi suojaamiseksi GEARSONE käyttää HD-linssejä ja vääristymiä estävää pintaa. Parhaan kuvan saamiseksi voit säätää oppilaan etäisyyttä ja polttoväliä.

USP: Oppilaan etäisyyden säätö

Tutustu Amazoniin

2. digib

digibin virtuaalitodellisuuslasit ovat paras lahja, jonka voit antaa lapsillesi. VR-kuulokkeet on asetettu tarkasti iPhone X: ään, iPhone 8: een ja 8 Plus: iisi, koska niihin mahtuu mikä tahansa iPhone, jonka alue on 4,5 ″ - 6,3 ″. digibissä on silmien turvalliset, säädettävät HD-laatuiset linssit, joiden avulla lapsesi voivat katsella videoita pitkiä tunteja.

Voit saavuttaa täydellisen katselukulman ja kuvan selkeyden 3D-virtuaalilasissa; tämä on mahdollista korkealaatuisten HD VR -objektiivien ansiosta. Voit nauttia visuaalisen sisällön valitsemisesta tuntikausia, koska nämä VR-lasit ovat kevyitä eivätkä vahingoita nenääsi.

USP: Silmille turvalliset HD-linssit

Tutustu Amazoniin

3. Canbor

Toisin kuin muut VR-kuulokkeet, Canbor esittelee VR-lasit, jotka voivat poistaa silmälasien tarpeen, jos käytät niitä säännöllisesti. Tässä VR-lasissa on iPhonen kaukosäädin edellisen ja seuraavan hallitsemiseksi, keskeyttämiseksi ja toistamiseksi. Tämä kevyt ja mukava VR-kuuloke painaa vain 9,9 oz.

Parhaan mukavuuden saavuttamiseksi Canbor on suunnitellut säädettävän päähihnan, jossa on pehmeä ja hengittävä nahkapehmuste. Tuote ei kohdista painetta silmiin, kasvoihin ja pään; Näin voit nauttia suosikkisisällöstäsi tuntikausia.

USP: Anti-sininen toiminto

Tutustu Amazoniin

4. DESTEK

Hämmästyttävällä 110 asteen näkökentällä varustettu Destek V5 tuo elämää 3D-katselukokemukseesi. Siinä on sinisiä, kevyitä HD-linssejä, jotka suojaavat silmiäsi. Kasvopehmusteet tekevät ihostasi mukavan ja tarjoavat saumattoman katselukokemuksen.

Päähihnassa on useita säätöasteita ylöspäin, jotta hihna ei kosketa korviasi; siksi pääsi ja nenäsi eivät tunne mitään painetta. Kaukosäätimen ja kosketuspainikkeiden yhdistelmä tarjoaa olennaisen kätevän hallinnan VR-peleissä.

USP: Tuki silmälasit

Tutustu Amazoniin

5. Yhdistä VR

Kyky tuottaa upeita virtuaalitodellisuuskokemuksia tekee Yhdistä VR: stä ylivoimaisen tärkeämmän. Valmistettu korkealaatuisesta pehmeästä vaahtomuovista, kuulokkeet sopivat saumattomasti kaikille kasvoille. Kaksoissyöttöpainikkeiden ansiosta voit siirtyä peleissäsi helposti.

Linssit on sovitettu täydellisesti silmäsi mukaan. Laadukas materiaali kestää helposti pudotuksia. Voit valita tämän huippuluokan VR-kuulokkeet mukavilla kiehtovilla väreillä.

USP: Kaksoissyöttöpainikkeet

Tutustu Amazoniin

6. AOGUERBE

AOGUERBE on pakannut useita ominaisuuksia iPhone-VR-kuulokkeisiinsa. Tässä VR-lasissa on kolme välttämätöntä lisävarustetta: kuulokkeet, ergonominen vyö ja korkealaatuinen sieni. Voit pitää VR-kuulokkeet siistinä ja puhtaina, kun olet käyttänyt niitä joka päivä. Ergonominen hihna on valmistettu kevyestä materiaalista, jotta se pysyy säädettävissä. Perheen eri käyttäjät voivat käyttää yhtä VR-kuuloketta.

Erinomaisia ​​tuloksia varten AOGUERBE käyttää ensiluokkaisia ​​linssejä, jotka antavat sinulle 360 ​​asteen panoraama-VR-maailman. Pallomaisen linssin sijainnin säätämiseksi voit käyttää 3D VR: n yläosassa olevaa painiketta ja saada paremman kokemuksen.

USP: Sopii kaikkien päähän

Tutustu Amazoniin

7. VR SHINECON

VR SHINECONilla on ABS + kuitukangas, säädettävä nailonpanta, joka lisää mukavuutta, kun katselet suosikkisisältöäsi iPhonessa. Innovatiivinen kangasrakenne tekee kaiken eron eri ikäryhmille ja kallo-kokoisille käyttäjille.

VR SHINECON on tehnyt paljon vaivaa tämän virtuaalitodellisuuskuulokkeen valmistamiseksi. Tarkka yksityiskohtien huomio näkyy PMMA-optisessa hartsilinssissä ja kahdeksassa nanopinnoitekerroksessa viisi kertaa kiillotuksen jälkeen.

USP: Optinen hartsilinssi

Tutustu Amazoniin

8. SEURAAVA

Jos olet asettanut tavoitteesi huippuluokan VR-pelikokemukseen, sinun ei pidä hukata BNEXTiä. Joten mikä tekee siitä niin kuuman tarjouksen vauhdikkaalle pelaamiselle?

No, suuremmat linssit tuottavat laajan FOV-kuvan, joka vie katselusi uudelle tasolle. Lisää siihen FD: n ja PD: n sujuva säätö. Päähihna voidaan säätää kokonaan täydellisen istuvuuden takaamiseksi. Vielä parempi, BNEXT on saanut yli 300 VR-pelin tuen, jotta upealla juoksullasi on loputon ratsastus elämää suuremmalla erämaalla.

USP: Suuremmat linssit laajemmalle katselukulmalle

Tutustu Amazoniin

9. KAMLE

Yksi ominaisuus, jota en jätä tarkistamatta ostaessani mitään VR-kuulokkeita, on oikea lämmöntuotto. Se johtuu siitä, että se tarjoaa paremman tuuletuksen. Tämän seurauksena älypuhelin pysyy jäähdytettynä eikä lämmetä edes maratonpelin jälkeen. Jos olet kovapelaaja tai et koskaan näytä saavan tarpeeksi VR-pelaamista, sinun on pidettävä tämä kuulokemikrofoni mielessä, koska siinä on tämä kaivattu ominaisuus.

Heijastuksenesto- ja säteilysuojuksen ansiosta se tarjoaa tarvittavan suojan silmillesi. Siksi et halua lykätä sitä edes pitkän pelin jälkeen. Toinen ominaisuus, joka on kiinnittänyt silmäni tähän kuulokemikrofoniin, on kyky tuottaa valtava 120 asteen näkökenttä, jonka juuri haluaisit parantaa katselua.

USP: Massiivinen 120 asteen näkökenttä

Tutustu Amazoniin

10. Pansoniitti VR

Pansoniitti on ajoitettu loputtomaan 3D-elokuvien katseluun ja korkean oktaaniluvun pelaamiseen. Ergonomisella muotoilulla varustetut kuulokkeet eivät anna väsymyksen tuoda iloa. Pehmeä vaahto sopii kaikkiin kasvojesi muotoihin; jolloin voit hengittää mukavasti.

T-muotoinen hihna on valmistettu pehmeästä materiaalista ja tuntuu melko lämpimältä. Sen mukana tulee HD-asfäärinen linssi, joka tarjoaa terävän kirkkauden ja pitää vääristymät loitolla. Oppilaan etäisyyden (PD) ja polttovälin vaivaton säätö tekevät siitä ihanteellisen kaikille. Laajempi FOV (Field of View) tekee katselusta merkittävän kokemuksen.

USP: HD-asfäärinen linssi takaa terävän kirkkauden

Tutustu Amazoniin

Joten tämä viimeistelee hienoimman luettelon iPhone-kuulokkeista!

Valintasi?

Joten mikä näistä VR-kuulokkeista on onnistunut läpäisemään happotestisi onnistuneesti? Tiedän, että sillä on kaikki ainesosat, jotta se pysyisi kaikilla puolilla. Olisi ilo tietää valintasi.

Haluat ehkä tarkastella nopeasti:

 • Parhaat iPhone X-, 8- ja 8 Plus -kuulokkeet
 • iPhone X-, 8- ja 8 Plus -autolaturit
 • Parhaat iPhone X-, 8- ja 8 Plus -virtapankit
 • Parhaat iPhone X-, 8- ja 8 Plus -autotelineet

Uusimmat viestit