Siri iPhonessa määrittää, mikä kone lentää yläpuolella

Oli aikoja, jolloin et ollut täysin tietoinen siitä, mitä tapahtui yläpuolella? Esimerkiksi kun näit lentokoneen lentävän pään yli; tiesitkö mikä lentokone se oli? Mistä se tuli? Milloin ja missä se laskeutuu? Todennäköisin vastaus olisi "ei". Jätit vain kuvitellessasi kaiken sen. Mutta nyt, voit tietää kaiken, mikä oli mahdotonta sinulle aiemmin - kiitos “Sirille” iPhonessa.

Kyllä, iPhonen “Siri” kertoo lennosta, sen numerosta (Boeing 767-300, Airbus tai Cessna), korkeudesta, kulmasta, lentokonetyypistä, määränpäästä, ajankohdasta, sijainnista ja monista muista. Saat kaikki tiedot taivaan kartalta, josta näet lennon tarkan sijainnin.

Siri iPhonessa määrittää, mikä kone lentää yläpuolella

Saatat olla hämmästynyt ajattelemalla, kuinka miten Siri käyttäytyy kuin ihminen ja mistä se saa tiedot? No, “Siri” on kytketty Wolfram Alpha –laskennan tietämysmoottoriin. Joten, kun kysyt siitä, mene Wolfram Alpha.

Se saa tietoja ADS-B: ltä, joka on automaattinen riippuvainen valvontalähetys - eräänlainen tekniikka, joka seuraa lentokoneita satelliittinavigointin kautta.

Siri pystyy käyttämään näitä tietoja, ja siten se voi antaa tarkan yksityiskohdan pään yli lentävästä lennosta.

No, jotta tiedät lennon yksityiskohdat, sinun on kysyttävä Siriltä tällainen kysymys:

  • Mitkä koneet lentävät yläpuolella?
  • Mikä lentää yläpuolella?
  • Mitkä lentokoneet lentävät yli minun?

Voit jopa kysyä tarkan sijaintinimen, kuten "Mitkä koneet lentävät Alaskan yli?"

Kun olet kysynyt, saat kaikki tiedot yli lentävästä koneesta, vaikka saat viiden minuutin viivetiedot. Samaan aikaan, jos kysynnän aikana lentää yli useita lentoja, "Siri" näyttää sinulle kaikkien yläpuolella olevien lentokoneiden yksityiskohdat taivakartan kautta. Näet koneiden yksityiskohdat vierittämällä karttaa.

Se toimii kuitenkin ehkä perinteisten lentokoneiden tai lentokoneiden kanssa; se ei määritä kansainvälisiä lentokoneita / lentokoneita tai helikoptereita.

Samalla Siri tarjoaa sinulle tämän palvelun Yhdysvalloissa vain siltä osin kuin monet käyttäjät valittavat, että Siri ei toimi Yhdysvaltojen ulkopuolella. Voit kuitenkin käyttää matkustussovelluksia yläpuolella lentävien lentokoneiden määrittämiseen tai paikantamiseen.

Tämä on paras tapa löytää, jos joku sukulaisistasi haluaa laskeutua ja odotat vastaanottamista. Voit helposti löytää, mille lennolle sukulaisesi nousee.

Lisäksi voit nauttia tästä täyttämään uteliaisuutesi. Toivomme, että nautit Sirin käytöstä uudella tavalla. Rehellisesti sanottuna se toimii ihmeellisesti!

Siinä kaikki!

Uusimmat viestit