Paras autoteline iPhone 5: lle, 5s: lle, SE: lle vuonna 2021

Navigoinnista on tullut olennainen osa ajo-rituaaleja, ja hyvä autoteline voi olla todella kätevä. Ajotavastasi riippuen voit mieluummin käyttää tuuletusaukkoja, kojelautaa tai tuulilasin kiinnikkeitä. Luettelo iPhone 5: n ja iPhone 5: n parhaista autotelineistä pyrkii olemaan kaiken kattava. Yksi parhaista asioista autotelineissä on niiden monipuolinen yhteensopivuus. Joten vaikka nämä vaihtoehdot on kuratoitu pitäen iPhone 5 / 5s ja SE mielessä, ne saattavat toimia myös muiden laitteiden kanssa. Sama autoteline toimii, jos päätät päivittää tai perheen tai ystävien mahdollisesti omistamia laitteita.

 1. MPOW Yhden kosketuksen muotoinen autoteline
 2. iOttie Easy One Touch -pidikepidike autotelineelle
 3. Maxboost-magneettipuhelintelineiden pidike (2 kpl)
 4. 8,5 tuuman EXSHOW: n pitkävartinen autoteline
 5. Magneettinen yleispuhelinteline VANMASSilta
 6. Air Vent -puhelimen pidike autolle BE Storesta
 7. Spigen OneTap -autopuhelinteline
 8. IPOW-autopuhelimen pidike imukupilla
 9. DesertWest Air Vent -puhelintelineen pidike
 10. Vansky 3-in-1 -puhelinteline

1. MPOW One-Touch Design -autopuhelinteline

MPOW on johtava tuotemerkki, joka valmistaa korkealaatuisia iPhone-lisävarusteita. Tämä autoteline on helppo asentaa auton kojelautaan tai tuulilasiin. Pyyhi pinta-ala ennen kiinnikkeen kiinnittämistä ja noudata sitten video-ohjeita.

Tahmea imupehmuste tarttuu tiukasti kojelautaan ja muihin pintoihin. Tämän autotelineen merkittävä piirre on teleskooppivarsi, jota voidaan pidentää parhaan katselukulman saavuttamiseksi.

USP: Pidennettävä varsi

Tutustu Amazoniin

2. iOttie Easy One Touch -puhelinteline

Tee patentoinnista helppokäyttöinen yhdellä painalluksella ja teleskooppivarrella yksinkertaisempi. Voit asentaa tai poistaa laitteen yhdellä kädellä ja vain yhdellä kosketuksella. Teleskooppivarren ansiosta iPhone 5/5 -laitteiden autoteline voi ulottua 4-6,5 tuumaa.

Varsi voi kääntyä 225 asteen kaarelle ja antaa useita katseluvaihtoehtoja. Vahvalla imukupilla ja tarttuvalla kojelaudan alustalla teline tukee laitetta tukevasti.

USP: Yhden kosketuksen asennus

Tutustu Amazoniin

3. Magneettipuhelinten autoteline Maxboostilta (2 kpl)

Maxboost on valmistanut autotelineitä, jotka ovat erittäin yksinkertaisia ​​suunnittelussaan ja käytössä. Kiinnike liukuu nopeasti auton tuuletusaukkoon ja se kiinnittyy magneettisesti puhelimeesi esiasennetun metallilevyn takana.

Magneettinen rakenne eliminoi kaapelit, telineet, kiinnikkeet, kannattimet tai geelin. Se antaa sinulle nopean pääsyn iPhoneen, jota ei ole kiinnitetty salamakaapeliin.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. EXSHOW 8,5 tuuman pitkävartinen autopuhelinpidike

EXSHOW on suunnitellut tämän iPhone-autotelineen, jota voidaan käyttää yhdellä kädellä. Tämä kiinnike tarjoaa sinulle äärimmäisen mukavan etenkin silloin, kun olet kiire ja haluat irrottaa iPhonen. Tämä kiinnike on erittäin helppo asentaa auton tuulilasiin.

Tämän autotelineen mukana tulee pitkä varsi joustavalla alustalla. Autolla ajaessasi voit helposti koskettaa iPhonen näyttöä, jolloin puhelin ei tärise. Käytä tätä kiinnikettä 360 asteen joustavalla pallonivelellä, joka antaa sinulle parhaan näkökulman.

USP: Pitkä varsi ja joustava pohja

Tutustu Amazoniin

5. VANMASS-magneettinen yleispuhelinpidike auton kojelautaan

Jos haluat siirtyä magneettiseen autotelineeseen, tämä VANMASSin tarjous voi olla syytä katsoa. Parasta siinä on kuuden magneetin läsnäolo, jotka tekevät laitteen asennuksesta erittäin yksinkertaisen.

Lisäksi sen avulla voit myös kiertää iPhone SE: täsi haluttuun suuntaan. Joten voit sijoittaa sen sekä pysty- että vaakasuoraan saadaksesi saumattomamman katselukulman. Kestävyyden suhteen VANMASS kestää tavanomaisia ​​kolhuja tukevan rakenteen ansiosta.

USP: Kuusi vahvaa magneettia

Tutustu Amazoniin

6. Air Vent -puhelimen pidike autolle BE Storesta

Tällä autotelineellä on täydellinen 360 asteen kierto, joka tarjoaa sinulle optimaalisen katselukulman. Pidike varmistaa turvallisen ajon puhuessasi, navigoidessasi, kuunnellessasi musiikkia tai lataat.

Lisäksi sitä on helppo käyttää vain painamalla laitteen takaosassa olevaa painiketta liukumaan auki ja ottamaan sitten matkapuhelin pois. Paina sitten molempien puolien varret kiinnittääksesi iPhone uudelleen. Se on rakennettu kätevästi ja yhdellä kädellä.

USP: Helppokäyttöinen

Tutustu Amazoniin

7. Spigen OneTap -autopuhelinteline

Spigen Kuel TS36 -autoteline on täydellinen tuote ihmisille, jotka käyttävät paljon navigointia iPhone 5/5 -laitteillaan. Olipa laitettu kojelautaan tai tuulilasiin, saat vahvan siteen. Se voi venyttää käsivartensa jopa 3,5 tuumaa leveäksi, ympäröimällä laitteen jopa tukevalla kotelolla.

Yhden napautuksen tekniikka lukitsee puhelimen heti ja kätevästi paikalleen. Lisäksi 360 asteen pallokierron avulla voit asettaa sopivan kulman yhdellä kädellä.

USP: Case yhteensopiva

Tutustu Amazoniin

8. IPOW-autopuhelimen pidike imukupilla

Diagonaalipuristimella on paljon eroja sinulle. IPOW tuo tämän innovatiivisen muotoilun lävistäjällä, joka ei estä puhelimesi näyttöä. Tavalliset kiinnittimet voivat estää sivupainikkeet ja puhelimesi kosketusnäytön. Ajo voi olla vaikeaa, jos seuraat karttoja iPhonellasi.

Toinen tämän tuotteen merkittävä piirre on, että voit asentaa sen mihin tahansa autollesi - olipa kyseessä sitten auton kojelauta, tuulilasi tai keskikonsoli. Voit käyttää tätä kiinnikettä pitkään, koska IPOW on käyttänyt ympäristöystävällistä kiinteää kiinnitystä.

USP: Lävistäjä

Tutustu Amazoniin

9. DesertWestin Air Vent -autopuhelintelineen pidike

Metallimekanismi varmistaa, että puhelimen kiinnike on kiinnitetty tukevasti tuuletusaukkoon. Lisäksi liukastumista estävät kumityynyt, tukeva tukihylly, tukeva ja naarmuuntumaton kynsi pitävät iPhoneasi myös turvallisessa otteessa. Erityisesti laitteen asettaminen tai noutaminen telineestä kestää vain 0,1 sekuntia, mikä varmistaa, että arvokasta aikaa säästetään aina.

360 asteen kääntyvä nivel antaa sinulle parhaan kuvan turvallisesta ja mukavasta ajamisesta. Ensiluokkaisista materiaaleista kehitetty DesertWest-autoteline iPhone 5 / 5s -puhelimelle sisältää elinikäisen palvelun.

USP: Tukeva ja turvallinen asennusvaihtoehto

Tutustu Amazoniin

10. Vansky 3-in-1 -puhelinteline

Vansky esittelee kolme yhdessä -mallia, koska tämä autoteline voidaan asentaa auton tuuletusaukkoon, kojelautaan tai tuulilasiin. Ilman mitään työkaluja voit asentaa tämän autotelineen mihin tahansa painikkeella vapauttaaksesi pidikkeet.

Vansky-autoteline tarjoaa sinulle paremman vakauden vahvalla imukupilla, joka tarttuu tukevasti pintaan. Autosi ajaessasi voit keskittyä katseesi tielle eikä puhelimeen.

USP: Kolme yhdessä -muotoilu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Yhteenvetona…

Jos matkustat toimistoon päivittäin autossasi, autoteline on yksi tärkeimmistä iPhone-lisävarusteistasi. Tässä luetellut kiinnikkeet tarjoavat sinulle paremman vakauden ja lujuuden tarjoamaan horjumatonta visuaalista kokemusta.

Voit myös tutustua muihin lisävarusteisiin:

 • Trendikkäät iPhone SE / 5S -kotelot
 • Parhaat iPhone SE, 5s ja iPhone 5 -kotelot alle 20 dollaria
 • iPhone SE, 5s ja iPhone 5 puiset telakointiasemat
 • Parhaat iPhone SE-, 5- ja iPhone 5s -autolaturit

Jaa ajatuksesi ja palautteesi meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit