Parhaat käsinkirjoitussovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

He sanovat: "Et ole koskaan liian vanha oppimaan." Jos haluat, että kaunis käsinkirjoitus ei ole vielä toteutunut, tai etsit sovellusta, joka opettaa pienelle lapsellesi kirjoittamaan sulavasti, anna näille iPhonen ja iPadin parhaille käsinkirjoitussovelluksille mahdollisuus esitellä arvonsa.

Sovellukset, jotka parantavat käsinkirjoitusta lapsille

1. KirjeKoulu

Poikkeuksellisen hyvin tehty ja hyödyllinen opetusohjelma pienimmille. Lapset voivat oppia englannin aakkosia ja numeroita (1-10) hauskalla oppimistavalla.

Siinä opetetaan kirjainten liikerata, linjojen suunnat ja tarjotaan myös harjoituksia, joissa heidän on yhdistettävä kirjaimet sanoihin. On pelitila, joka ei anna ikävystymisen hiipiä oppimiseen.

LetterSchool on jakanut kurssin kahteen tasoon: hopea ja kulta. Lisäksi tykkäävät animaatiot, eloisa grafiikka ja hienot äänitehosteet takaavat lapsellesi pallon samalla kun hallitsee kauniisti kirjoittamisen taidetta.

Hinta: Ilmainen, (Avaa kaikki muodot - 2,99 dollaria)

ladata

2. Kirjoitusvelho lapsille

Siellä on paljon hyviä asioita, mutta kolme ominaisuutta erottui minulle erityisen tässä käsinkirjoitussovelluksessa. Ensinnäkin erittäin intuitiivinen käyttöliittymä kutsuu lapset avoimesti.

Sitten sovelluksessa käytetään jännittävää konseptia, joka auttaa lapsia hallitsemaan sanojen, numeroiden ja kirjainten jäljittämisen taiteen hauskalla tavalla. Kolmanneksi, yli 50 animoidun tarran ja vastaavien äänitehosteiden avulla sovellus pitää ikävystymisen loitolla.

Erityisesti lapsesi nauttii siitä, kun oppii kirjoittamaan sulavasti! Voit myös luoda mukautettuja sanaluetteloita ja pitää välilehden lapsesi edistymisestä. Lisäksi voit luoda hyödyllisen PDF-laskentataulukon.

Hinta: $4.99

ladata

3. iTrace

iTrace on yksi parhaista sovelluksista, jotka opettavat lapsille käsinkirjoitusta. Sovelluksen mukauttamiseen on useita vaihtoehtoja, joiden avulla lapset voivat parantaa käsinkirjoitustaitoa. Lisäksi sen avulla voit myös seurata lapsesi edistymistä.

Lapsesi voivat oppia numeroita, heidän nimensä, isoja / pieniä kirjaimia ja sanoja. Sovellus tarjoaa useita kirjoitusmenetelmiä ja tarjoaa yli 600 palkintoa. Joten lapsellasi on paljon syitä oppia.

Lisäksi iTrace tukee useita pelaajia ja tallentaa heidän edistymisensä automaattisesti.

Hinta: $3.99

ladata

4. Montessorium: Johdatus kurssiin

Joten, lapsesi ei kykene hallitsemaan kursiivisen kirjoittamisen taitoa? Tästä sovelluksesta voi olla paljon apua.

Se opettaa lapsillesi lukemaan, kirjoittamaan ja ymmärtämään kirjaimia a: sta z: hen. Lisäksi se tarjoaa myös kirjainten äänet, jotta lapsesi voi lausua ne oikein.

Sovelluksessa on osa, jossa lapsesi voi harjoitella sekä isoja että pieniä kirjaimia. Ja hän voi myös hyödyntää hiekkalaatikkoa oppiakseen kirjoittamaan ne vapaasti.

Hinta: $4.99

ladata

5. Valmis tulostamaan

Toimintaterapeutin kehittämä ja ylläpitämä Ready to Print tarjoaa kattavan oppimiskokemuksen. Olitpa vanhempi, terapeutti tai kouluttaja, sovellus on kätevä opetettaessa lapsille kirjoittamista edeltäviä taitoja.

Vahvan perustan luomiseksi Ready to Print sisältää 194 erillistä tasoa 13 toiminnassa. Kun aktiviteetit ja tasot ylitetään, lapset voivat hallita visuaalista motoriaa, visuaalista havainnointia ja erinomaisia ​​motorisia taitoja.

Sovelluksessa muutetaan koon ja taitojen asetuksia lapsen mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi voit asettaa useita käyttäjäprofiileja, ja sovellus muistaa taitoasetukset ja seuraa edistymistä kunkin käyttäjän mukaan. Edistymisraportti lähetetään sähköpostitse suoraan sovelluksesta. Huomaa, että sovellus on saatavilla vain iPadOS: lle.

Hinta: $9.99

ladata

Suosituimmat käsinkirjoituksen parannussovellukset aikuisille

1. Kalligrafiakirjoittaminen

Kuten nimestä voi päätellä, sovelluksen avulla voit hallita taitoja Apple Pencilin tai muun iPadin kanssa yhteensopivan kolmannen osapuolen kynän avulla. Sovelluksen avulla lyijykynäsi voi käyttäytyä kuin mustekynä.

Käsipaineen vaihtelujen mukaan sävyt ja harjan leveys vaihtelevat. Voit valita vapaakäden piirustuksen tai kirje kerrallaan -koulutuksen mieltymystesi mukaan. Lisäksi voit arvioida aivohalvauksen edistymistä aivohalvausharjoituksilla.

Jotta voit paremmin ymmärtää jokaisen kirjaimen ja koristekäyrien anatomian, voit jäljittää kuvioita. Voit myös kirjoittaa yksinkertaista tekstiä, jäljittää suunnittelun ja koristaa ne makusi mukaan.

Lue myös: Parhaat kalligrafiasovellukset iPhonelle ja iPadille

Hinta: Ilmainen, (Avaa kaikki ominaisuudet - 2,99 dollaria)

ladata

2. Kursiivimuunnin

Kursiivisen kirjoittamisen viehätys on jotain muuta! Ja tämä sovellus auttaa sinua oppimaan kursiivikirjoittamisen samalla kun parannat myös käsinkirjoitustaitojasi.

Toisin kuin mikään lapsikohtainen sovellus, tämä ei opeta sinulle kirjeittäin. Sen sijaan voit kirjoittaa suosikkisanasi, sanokaamme nimesi ja muuntaa se useiksi kursiivityyleiksi.

Valitse eniten haluamasi fontti ja aloita jäljittäminen. Jos olet kadonnut, voit myös tarkistaa oikean järjestyksen ja kynän sijainnin erityistilassa. Lisäksi kätevä historiatoiminto seuraa edistymistäsi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Kalligrafiataide

Muunna iPad-kynänne kalligrafiakynäksi ja luo upeita mestariteoksia tällä sovelluksella. Vaiheittaisen ja käyrä-käyrä-opetusohjelman ansiosta voit oppia nopeasti kalligrafiaa.

Aivan kuten tosielämän kynä, voit valita kärjen kulmat, paksuuden ja sen läpi virtaavan musteen värin. Koska virtuaalikynä jäljittelee täydellisesti todellista vastaavaa, voit kirjoittaa kauniisti paperille samalla helposti.

Sovellus sisältää 21 englanninkielistä kalligrafista, 3 kiinalaista kirjoitustyyliä, 16 mustekynää, neljä harjaa, 24 ennalta valittua kynäkulmaa ja 9 kynäkokoa. Ja jos se ei riitä, sinulla on myös 12 vanhan tyylin taustaa, laaja värivalikoima, 2000% zoomaus ja mahdollisuus tallentaa ja jakaa työsi.

Hinta: $2.99

ladata

4. Hyvä huomautus 5Ajatellen, että käytäntö tekee miehistä / naisista täydellisiä, olen lisännyt tämän sovelluksen luetteloon. Suosituimmista muistiinpanosovelluksista GoodNotes antaa sinun kirjoittaa muistiinpanoja kynällä tai sormilla.

Edistyneellä digitaalisella mustetekniikalla käsinkirjoitetut muistiinpanosi ovat luettavissa, hyvännäköiset ja jaettavissa. Olitpa sitten kirjoittamassa muistiinpanoja, lisäämällä merkintöjä PDF- tai Word-tiedostoihisi, kaikki on kirjoituskäytäntö.

Lisäksi, koska voit tehdä merkintöjä asiakirjan päälle, lataa vain käsinkirjoitustaulukot Internetistä. Käytä kynää kirjoittaaksesi kirjaimet ja tada !! Voit harjoitella ja parantaa kirjoittamista jokaisella vedolla.

Hinta: $7.99

ladata

5. Callicreative-sovellus

Manuscript Pen Companyn toimittama sovellus kalligrafian, käsinkirjoituksen, värin ja piirtämisen harjoittamiseen. Pakattuna erilaisilla kynillä, tussilla, kärjen leveydellä ja väreillä, voit kirjoitella sydämesi mukaan.

Sisäänrakennettujen kalligrafiamallien ansiosta voit parantaa viivojasi jäljittämällä ne. Voit myös oppia luomaan kursivoituja ja goottilaisia ​​kirjaimia, minusuleja, majusuleja ja numeroita.

Kun olet luottavainen, napauta vapaalla kädellä -välilehteä ja luo uusia mestariteoksia. Ja paitsi luo, myös jaa se ystävien ja perheen kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

Bonus:

Kynä tulostettavaksi

Kuten sanoimme, harjoittelu on välttämätöntä, mutta joskus käsinkirjoitetuista muistiinpanoista tulee hieman hankalia. Siksi emme voi sivuuttaa kirjoittamista, mutta miksi pelätä, kun meillä on upeita käsinkirjoituksia tekstisovelluksiin, kuten Pen to Print.

Sovellus muuntaa nopeasti ja melkein oikein painokirjoituksen, kursorin ja tavallisen komentosarjan tekstiksi. Ylivertainen OCR (Optical Character Recogency) -tekniikka mahdollistaa nopean tekstin poiminnan skannatuista papereista ja muuntaa ne muokattavaksi tekstiksi.

Parasta on, että voit nopeasti tarkistaa muunnosrivit riviltä. Tarkistuksen jälkeen voit tallentaa tiedostot myöhempää käyttöä varten. Tai vie ne suosikkisovelluksiisi, kuten Evernote tai Apple Notes.

Hinta: Ilmainen, (Kuukausisuunnitelma - $ 1.99)

ladata

Joten milloin käsinkirjoitettu kiitosilmoitus saapuu?

Nyt kun olet tutustunut arvostetuimpiin käsinkirjoitussovelluksiin, älä unohda heittää palautettasi alla olevaan kommenttiosioon. Arvostamme merkinnän käsinkirjoitetuille mestariteoksillesi, tässä sosiaalisen median käsittelevät merkinnät - Facebook, Twitter ja Instagram.

Haluat lukea myös nämä viestit:

  • Parhaat iPad-sovellukset, joiden avulla saat kaiken irti Apple Pencilistä
  • FreeCell, pasianssi ja paljon muuta, parhaat iPhone- ja iPad-korttipelit
  • Parhaat iPhone- ja iPad-tiedesovellukset lapsille
  • Onko kirjoittamisen kanssa ongelmia? Kokeile näitä parhaita kirjoitussovelluksia iPhonelle ja iPadille

Rakastitko lukea tätä sovellusta?

Uusimmat viestit