Parhaat seikkailupelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Minulla on joku, joka nauttii vapaa-aikojen tappamisesta jännittävillä peleillä, minulla on melko pehmeä kulma seikkailupeleihin. Haluan käydä sellaisissa, jotka tarjoavat vähän mysteeriä ja palapelejä. Tämä ei tarkoita, että pelit, jotka ovat täynnä toimintaa, eivät kuulu tutkaani. Kun olen kokeillut useita vaihtoehtoja, olen pyörittänyt ylös parhaat iPhone- ja iPad-seikkailupelit, jotka haluat ottaa laukauksen.

Ottaen huomioon erilaiset makut ja mieltymykset, olen valinnut iDevicelle erilaisia ​​seikkailupelejä. Joten riippumatta siitä, pidätkö kauhistuttavista juonista tai nautitko pelaamisesta vauhdikkaissa peleissä, tai pidät mieluummin peleistä, jotka vaativat sinua ajattelemaan taktisesti, luettelo voi auttaa sinua löytämään täydellisen laukaisualustan loputtomiin tunteihisi!

1. Harry Potter: Tylypahkan mysteeri

Ei turhaan "Harry Potter: Tylypahkan mysteeri" on luokiteltu iPhonen ja iPadin ykkösseikkailupeliksi. Siinä on melkein kaikki mitä haluat saada klassisessa pelissä.

Tarinasta puhuttaessa sinut on valittu osallistumaan Tylypahkan noitien ja velhojen kouluun, jossa sinun on opittava maagisia taitoja, kuten juomien keittäminen ja loitsut. Sinun täytyy tutkia Tylypahkan linna ja tutkia muinaisia ​​mysteerejä.

Sinulla on hieno tilaisuus hallita kaupan temppuja suurten professoreiden, kuten Dumbledore ja Snape, avulla. Omistaudu avataksesi uusia hahmoja ja jopa loitsuja pysyäksesi muiden edessä. Lisäksi voit myös muokata hahmosi näyttämään erottuvalta!

Hinta: Vapaa

ladata

2. Temppelirata 2

Ansaitusti sijoittunut seikkailuluokkaan # 5, Temple Run 2: n on oltava ensisijainen vaihtoehto, jos olet kaikki valmis lähtemään loputtomalle juoksu- ja hyppyradalle! Maratonin aikana sinun on vältettävä useita esteitä, kuten kallioita, vetoketjuja ja miinoja.

Uusia esteitä lisätään ajoittain sen varmistamiseksi, että sinulla on aina erilainen haaste. Ohita kaikki, mikä yrittää estää polkusi kerätäksesi paljon lisävoimia ja erityisiä saavutuksia. Ei siinä kaikki; voit myös saada lisäominaisuuksia, kuten Usain Bolt, helmipussi sovelluksen sisäisen ostoksen kautta, jotta joyride ei koskaan pääse väreihin.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Pearlin vaara

Pearl's Peril tarjoaa houkuttelevan tarinan rakkaudella, romanssilla ja runsaalla seikkailulla. Matkusta ympäri maailmaa, rakastu ihastuttavaan ihmiseen ja työnnä itsesi kovemmin murtamaan pulmia.

Käytössäsi on 90 lukua ja yli 500 arvoitusta, joten sinulla on paljon tutkittavaa. Voit kutsua ystäväsi kilpailemaan kanssasi. Ja kyllä, voita paljon pisteitä ollaksesi hallitseva etsivä ja hallitse tulostaulukkoa! Tämä peli on yhteensopiva vain iPadin kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Oddmar

Kuvittele tilanne, jossa sinut on vältetty kylästäsi ja jätetty yksin taistelemaan ylösnousemuksesta. Oddmarin on laitettava paras jalkansa eteenpäin palauttaakseen menettämänsä arvostuksen. Eräänä päivänä hän saa mahdollisuuden todistaa itsensä, mutta tietyllä hinnalla.

Peli tarjoaa 24 tasoa fysiikkaan perustuvia palapelejä, jotka voivat laittaa tietosi peräti testiin. Koko matkan ajan kohtaat uusia ystäviä ja vihollisia. Kun kuljet maagisten metsien, lumisten vuorten ja petollisten kaivosten läpi, sinun on oltava vartijasi, muuten tappiosi on aivan kulman takana!

Hinta: $4.99

ladata

5. HAPETON

Rakastatko kauhuelokuvien katsomista? Haluat todella mennä OXENFREE: lle. Se on yliluonnollinen trilleri, joka kiertää joukkoa ystäviä, jotka avaavat tietämättään aavemaisen portin ja joutuvat siten valtavaan vaaraan. Voivatko he pelastaa henkensä?

Sinulla on paljon salaisuuksia ratkaistavaksi. Toinen asia, joka on mielestäni merkittävä tässä pelissä, on se, että sen avulla voit määrittää tarinan kaikki näkökohdat. Lisäksi on olemassa hieno keskustelujärjestelmä, joka vaikuttaa tarinaan ja suhteisiin tekemäsi päätöksen mukaan.

Hinta: Vapaa

ladata

6. KingsRoad

KingsRoad on ollut toimittajan valinta jopa 26 maassa, ja se on valmis ilahduttamaan sinut ytimeen. Se on oikeassa rahassa, kun on kyse halutun vapauden esittelemisestä arvokkuudesta.

Voit yhdistää ystäviisi ja muita pelaajia ympäri maailmaa ja siirtyä reaaliaikaiseen moninpelitilaan esittelemään sankarisi. Ota mukaan jousimiehen, velhon tai ritarin avatar hahmottamaan vihollisesi.

Ota kaikki irti vankoista vaihdeista ja upeista taidoista voidaksesi itseäsi pysyä taistelussa edellä. Peli tarjoaa paljon mukautusvaihtoehtoja. Siksi sinulla on enemmän vapautta tuoda esiin yksilöllistämistä.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Alton seikkailu

Alton seikkailu on erittäin jännittävä pelata. Sinulla on jännittävä aika lumilautailussa Alton ja hänen ystäviensä kanssa. Tutustu kiehtoviin alppimäihin, kyliin, muinaisiin metsiin ja raunioihin.

Dynaamisten valaistus- ja säävaikutusten, kuten ukkosmyrskyjen, lumimyrskyjen, sumujen, sateenkaarien ja tähtien tähden avulla lumilautailusi on uskomattoman hauskaa. Tavoitteena on 180 rikkaasti käsityönä maalia. Koska jokainen heistä on täynnä erilaisia ​​haasteita, sinulla on hyvin kiireinen aika.

Hinta: $4.99

ladata

8. Rikkoutunut ikä

Broken Age on hämmästyttävä yhdistelmä seikkailua ja palapeliä. Jos sinulla on mieltymyksiä arvoitusten ratkaisemisesta, löydät tämän oikean rahan vapaa-ajalla. Tarina kertoo kahdesta teini-ikäisestä - Vella Tartine ja Shay Volta. He ovat eri maailmoissa, mutta identtisesti outoissa tilanteissa.

Asia, jonka olen löytänyt suloiselta tässä pelissä, on se, että pelaajat voivat helposti vaihtaa tarinoitaan. Lisäksi heillä voi olla haluttu hallinta elämässään ja miten he haluavat käsitellä odottamattomia tilanteita.

Hinta: $4.99

ladata

9. Batman: Vihollinen sisällä

Jos ihailet supersankaripelejä, haluaisit pelata Batmania. Riddler on palannut tuhoamaan Gotham Cityn. Sinun ei tarvitse pelata pelastajaa, vaan myös ratkaista hänen kammottavat pulmansa.

Tarina on täynnä petoksia, ja sinun on oltava parhaasi nähdäksesi ne läpi. Se sisältää jakson 1 palkitusta studiosta, Telltale Gamesista, 5 osasta. Lisäksi sinun on käytettävä 14,99 dollaria saadaksesi kaikki jäljellä olevat jaksot.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Thimbleweed-puisto

Erinomainen pulmapeli ja seikkailu, Thimbleweed Park voi tuoda hauskaa pelaamiseen. Tässä pelissä voit valita pelata viidellä hahmolla paljastamaan kaupungin mysteerin, jossa kaikki on kamalassa tilassa.

Siinä on kaksi tilaa - rento ja kova, jotka voit valita taitotasostasi riippuen. Sinulla on haastava aika ratkaista ahdistetun hotellin pelottava arvoitus, sillan alla makaava ruumis ja useita muita asioita, jotka olisivat salaperäisessä tilassa. Voitteko mennä ongelman ytimeen ja selvittää, miksi niin tapahtui? Jos juutut joskus, voit käyttää vihjeitä päästäksesi yli linjan.

Hinta: Vapaa

ladata

11. Darkestvillen linna

Elä Cidin seikkailu, kun hän kulkee pimeyden eri tiloissa. Taistele pahaa vastaan ​​ja koe kauhu koko matkan ajan. Peli ja tarina ovat koukuttavia erilaisilla pulmilla, omituisilla visuaaleilla ja äänitehosteilla. Yhteensä 38 pelikeskuksen saavutusta voit voittaa pelimatkallasi.

Sen lisäksi pelissä on täysi englanninkielinen kopiointi ja klassista huumoria matkan varrella. Kehittäjän ominaisuuksien ja toistuvien päivitysten vuoksi peliä ei voi ladata ilmaiseksi. Sinun on maksettava etukäteen, jotta voit kokea tämän pelin.

Hinta: $3.99

ladata

12. Grim Fandango Remastered

Tämä on yksi kaikkien aikojen suosikkiseikkailupeleistäni. Pidän "Grim Fandango Remastered" -teoksessa kiehtovasta konseptista, joka pitää sinut koukussa tuntikausia.

Mene Manny Calaveran rooliin, kuolemanministeriön matkatoimisto, joka myy tuottoisia paketteja sieluille. Mutta yhtäkkiä hän joutuu vaikeuksiin salaliiton takia.

Dynaaminen valaistus ja teräväpiirtokuviot lisäävät höyhenen päähänsä. Kaiken kaikkiaan se on yhteensopiva useiden kielten, kuten englannin, ranskan, saksan, italian, portugalin, espanjan jne.

Hinta: $4.99

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Arvaa, olet valinnut fantastisen vaihtoehdon peliaikallesi. Mikä se on ja mitkä ominaisuudet ovat vetoaneet sinuun? Jaa palautteesi ja suosikkipelisi alla kommenteissa.

Kurkista myös näihin viesteihin:

  • Parhaat kilpa-pelit iPhonelle ja iPadille
  • Tower Defense -pelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat roolipelit iPhonelle ja iPadille
  • Etsiväpelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit