Parhaat Apple CarPlay -sovellukset iPhonelle vuonna 2021

Applen CarPlay parantaa ajokokemustasi antamalla sinulle pääsyn kaikkiin tärkeisiin sovelluksiisi kätevällä tavalla. Sen avulla voit navigoida, vastata viesteihin ja kuunnella musiikkia tai podcasteja tien päällä. Jotkut CarPlay-yhteensopivista iOS-oletussovelluksista sisältävät Puhelin, Viestit, Apple Maps, Apple Music ja paljon muuta. Mutta voit lisätä toimintoja kolmannen osapuolen vaihtoehdoilla. Valitse valinta näistä parhaista CarPlay-sovelluksista iPhonelle.

 1. Google Kartat
 2. Waze-navigointi ja reaaliaikainen liikenne
 3. TomTom GO -navigointi
 4. Spotify
 5. Kuuluva
 6. iHeart: Radio, musiikki, podcastit
 7. Pilvinen
 8. TuneIn Radio
 9. WhatsApp
 10. Zoom-pilvikokoukset

Navigointisovellukset

1. Google Maps

Hanki reaaliaikaiset GPS-navigointi-, liikenne- ja julkisen liikenteen tiedot päivittäisistä työmatkoistasi ja matkoistasi tuntemattomiin paikkoihin. Google Maps auttaa myös tutustumaan paikallisiin kaupunginosiin ja mielenkiintoisiin paikkoihin.

Riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet, tämä on paras offline-karttasovellus, joka sisältää satoja miljoonia yrityksiä ja paikkoja, mukaan lukien ruokakaupat, apteekit ja muut tärkeät paikat.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Waze-navigointi ja suora liikenne

Tämä on toinen navigointisovellus, joka pitää sinut ajan tasalla kaikesta tiellä tapahtuvasta. Se ilmoittaa sinulle liikenteestä, kaatumisista, rakentamisesta, poliisista, kaatumisista ja muusta.

Lisäksi se antaa sinulle vaihtoehtoisia reittejä liikenteen välttämiseksi ja auttaa löytämään halvimman huoltoaseman matkallasi. Voit jopa kuunnella musiikkia ja podcasteja suoraan sovelluksesta.

Hinta: Vapaa

ladata

3. TomTom GO -navigointi

Tässä on sovellus, jonka mukautettavat kartat perustuvat siihen, mitä tarvitset ja milloin tarvitset sitä. Sitä on saatavana 150 maassa ja sitä päivitetään jatkuvasti, jotta löydät aina parhaan reitin ja säästät aikaa myös offline-tilassa.

Voit etsiä kohteita, luonnonkauniita alueita, nähtävyyksiä ja paljon muuta, joten se on myös hyvä matkailusovellus. Yksi mielenkiintoinen näkökohta on liikkuva kaistaohjaus, jonka avulla voit tietää, mikä kaista on sinun risteyksissä ja liittymissä.

Hinta: Ilmainen (1 kuukauden tilaus - 1,99 dollaria)

ladata

Audio Entertainment -sovellukset

4. Spotify

Jos rakastat musiikkia, sinulla on oltava Spotify, joka viihdyttää sinua tien päällä. Tämä musiikin suoratoistosovellus kuratoi mukautetut soittolistat mieltymystesi mukaan varmistaaksesi, että sinulla on aina jotain viritettäväksi.

Lisäksi on olemassa kuratoituja soittolistoja kaikenlaiselle mielialalle ja tuhansia podcasteja, jotta pysyt ajan tasalla kiinnostuksistasi. Monet ovat alkuperäisiä, joita ei ole saatavilla millään muulla alustalla.

Hinta: Ilmainen (Spotify Premium alkaa 3,99 dollaria)

ladata

5. Kuuluva

Äänikirjojen ansiosta lukeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Hanki kuulluksi ja ota mielesi mukaan omiin matkoihisi navigoidessasi määränpäähän. Lukuisten suosituimpien romaanien ja tietokirjojen lisäksi ympäri maailmaa, se tarjoaa myös alkuperäisiä kirjoja kuuntelun iloksi.

Lisäksi voit syödä podcasteja. Kun tilaat, saat yhden kuukausittaisen hyvityksen saadaksesi haluamasi kirjan, joka pysyy kirjastossasi ikuisesti. Lisää tämä CarPlay-sovellusten arsenaaliin ja laajenna mielesi.

Hinta: Ilmainen (US Premium Plus kuukausittain - 15,99 dollaria kuukaudessa)

ladata

6. iHeart: Radio, musiikki, podcastit

Tutustu toiseen yhden luukun ratkaisuun kaikkiin autosi audiovisuaalisiin tarpeisiin. Se tarjoaa tuhansia suoria radioasemia, podcasteja ja rajoittamattomia musiikkilistoja, jotka vastaavat mielialasi ja toimintasi.

Se on täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten Suosikit ja Viikoittainen sekoitus, mikä helpottaa uusien rakastamiesi äänien löytämistä. Voit jopa luoda henkilökohtaisia ​​kanavia suosikkiartisteidesi perusteella käyttämällä miljoonien kappaleiden kirjastoa eri tyylilajeista.

Hinta: Ilmainen (iHeartRadio Plus - 5,99 dollaria)

ladata

7. Pilvistä

Oletko podcast-rakastaja? Sitten tässä on pakollinen CarPlay-sovellus sinulle, joka sisältää kaiken tarvitsemasi ilman tarpeettomia ominaisuuksia tai hätää. Yksinkertaisen, intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta on helppoa kuunnella mitä haluat milloin tahansa.

Muita tämän johtavan podcast-sovelluksen ominaisuuksia ovat älykäs nopeus, joka säästää aikaa vääristämättä ääntä tai kuulostaa luonnottomalta, ja Voice Boost, joka tekee jokaisesta jaksosta saman äänenvoimakkuuden lähetyksen laadukkaalla uudelleenmuokkausmoottorilla.

Hinta: Ilmainen (Overcast Premium - 9,99 dollaria)

ladata

8. TuneIn Radio

Tästä radio-sovelluksesta saat maailman laajimman live-, alkuperäisen ja tilattavan äänen kirjaston tässä CarPlay-radiosovelluksessa. Nauti kaikesta uutisista ja suorista urheilulajeista ainutlaatuiseen musiikkiin ja podcasteihin ympäri maailmaa.

Ei tarvitse huolehtia seuraavan kuunneltavan asian valitsemisesta, sillä se tarjoaa valikoiman tunnettujen vaikuttajien, DJ: n ja ikonisten persoonallisuuksien kuratoimia asemia. Ensiluokkainen tilaus antaa sinulle pääsyn entistä eksklusiivisempaan sisältöön, kuten Englannin Premier League, NHL ja mainoksettomaan viihteeseen.

Hinta: Ilmainen (TuneIn Premium alkaa 4,99 dollaria)

ladata

Viestintäsovellukset

9. WhatsApp

Vaikka CarPlay antaa sinulle jo pääsyn oletusarvoiseen iOS Messages -sovellukseen, se tukee myös WhatsAppia, jotta pysyt entistä paremmin yhteydessä tien päällä. Lähetä ja vastaanota tekstiviestejä, ääniviestejä, valokuvia ja videoita verkkoyhteyden kautta.

Voit jopa soittaa ääni- tai videopuheluja, kaikki ilmaiseksi. Se on yksi suosituimmista tavoista kommunikoida muiden kanssa maailmanlaajuisesti, joten se on välttämätöntä CarPlay-kokemuksellesi.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Zoom-pilvikokoukset

Pysy ajan tasalla tämän videokonferenssisovelluksen avulla, joka on valloittanut maailman. Vaikka se on uskomattoman hyödyllinen työn ja ammatillisten tarpeiden kannalta, se on yhtä hyödyllinen tapaamisessa ystävien ja perheen kanssa verkossa.

Siinä on turvallinen ajotila, joka auttaa sinua keskustelemaan samalla kun keskittyt tielle. Lisäksi voit käyttää -Siri-pikanäppäimiä mukauttamaan äänikomennot, jotta voit aloittaa, liittyä ja kuunnella luetteloa tulevista kokouksista.

Hinta: Vapaa

ladata

Yhteenvetona

Toivomme, että tämä yhteenveto parhaista CarPlay-sovelluksista iPhonellesi kohottaa ajokokemustasi ja lisää elämääsi. Kerro meille suosikkisi alla olevissa kommenteissa.

Lue seuraava

 • AI-sovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Matkasovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Ääninauhurisovellukset iPhonelle
 • Itselaukaisimen kameran sovellukset iPhonelle

Uusimmat viestit