Parhaat iPhone 8 -puskurikotelot vuonna 2020

Tykkään yhdistää iPhonen puskurikoteloon. Sen avulla saan tyylini älypuhelimeen tinkimättä suojasta. Henkilökohtaisesti pidän mieluummin kristallinkirkkaasta profiilista. Vaikka minulla on erityisen miellyttävä puku panssaroidulla kotelolla. Tutkittuani laajan valikoiman vaihtoehtoja olen valinnut parhaat iPhone 8 -puskurikotelot, jotka varmasti täyttävät tehtävänne. Hypätään yli!

  • Spigen Ultra Hybrid
  • SUPCASE-yksisarvinen-kovakuoriainen-tyyli
  • Spigen-Crystal-Shell
  • Ansiwee
  • ESR
  • MoKo
  • Spigen-Ultra-Hybrid-S

1. Spigen Ultra Hybrid

Vaikuttavan muotoilun omaava Spigen Ultra Hybrid on luotettava puskurikotelo. Panssarikotelon hyvään asemaan on alan standardien mukainen suoja pudotuksilta. Korkealaatuinen PC- ja TPU-materiaali antaa kotelolle mahdollisuuden selviytyä kaikista kaatumisista.

Pehmeäpintaisella viimeistelyllä on mukava tunnelma. Koska painikkeet ovat erittäin herkkiä, laitteellasi ei aiheudu haittaa. Lisäksi voit valita tämän tyylikkään puskurikotelon jopa viidessä viehättävässä värivaihtoehdossa.

Hinta: 22,99 dollaria [11,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazonilta

2. KOTELO Yksisarvinen kovakuoriainen tyyli

SUPCASE Unicorn Beetle -tyyli on todella kestävä. Laadukkaan TPU: n ja PC: n kanssa se tarjoaa tinkimättömän suojan iPhonelle iskuilta.

Napsauttava muotoilu varmistaa, että kotelo voidaan asentaa ja irrottaa ilman vaikeuksia. Taktiilipainikkeet vastaavat napsautukseesi melko hyvin, kun taas tarkat aukot antavat sinun käyttää laitettasi vaivattomasti. Liukastumisen estävä reuna estää putoamisen. Lisäksi tämä kiinteä puskurikotelo on saatavana neljänä värivaihtoehtona, jotka auttavat sinua valitsemaan paremman yhteensopivuuden älypuhelimeesi.

Hinta: 14,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

3. Spigen-kristallikuori

Spigen Crystal Shell on tehty toimimaan suloisena suojana laitteellesi. Karu rakenne (PC- ja TPU-materiaali), joka on vahvistettu sotilaallisen tason suojauksella, voi kestää jopa ikäviä putoamisia.

Ilmapehmustetut kulmat mahdollistavat jo tukevan rakenteen. Koska reuna on erittäin pehmeä, sinulla on ylimääräistä mukavuutta pitäessäsi laitetta. Kohotettu kehys pitää näytön täysin naarmuuntumattomana. Tämä kestävä puskurikotelo on saatavana neljänä värivaihtoehtona.

Hinta: 24,98 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.

Osta se Amazonilta

4. Ansiwee

Vankan rakenteen ansiosta Ansiwee-puskurikotelo tarjoaa täydellisen suojan iPhonellesi. Valmistettu kovasta polykarbonaattimateriaalista, se on iskunkestävä. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia tahattomista kolhuista tai rumista naarmuista.

Matta tekstuuri tarjoaa paremman otteen varmistaakseen, että älypuhelin ei liukastu käsistäsi. Tämä puskurikotelo sopii täydellisesti älypuhelimeesi. Tarkkojen aukkojen ja reagoivien painikkeiden avulla voit käyttää laitetta mukavasti. Lisäksi Ansiwee-puskurikoteloa on saatavana viidessä värissä.

Hinta: 7,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen yhteydessä.

Osta se Amazonilta

5. ESR

Vahvan, mutta minimalistisen suojan saamiseksi tarkista, että tämä alumiiniseoksesta valmistettu ulkokuori pitää iPhonen turvassa ulkoisilta vaurioilta, kun taas joustava sisävuori vaimentaa iskuja. Korotetut kulmat suojaavat näyttöä ja kameraa naarmuuntumiselta tasaisia ​​pintoja vastaan.

Joustava rungon sisäinen liitos varmistaa, että kotelo on helppo laittaa / irrottaa. Helposti painettavat painikkeet, tarkat aukot ja tuki langattomalle lataustuelle tekevät tästä tapauksesta kätevän vaihtoehdon kaikissa tilanteissa.

Hinta: $13.99

Osta se Amazonilta

6. MoKo

Moko voi näyttää tyylikältä ja hienostuneelta, mutta sillä on tarpeeksi voimaa ollakseen täydellinen puolustaja iPhonellesi. Erittäin läpinäkyvä muotoilu antaa älypuhelimen syttyä läpi.

Pidän kompaktista rakenteestaan ​​(PC & TPU), joka tarjoaa laitteelle yleisen suojan. Vahvistetut kulmat antavat sille enemmän kestävyyttä. Korotetut kehykset suojaavat sekä näyttöä että kameraa tyhjästä. Ennen kaikkea tällä ohuella puskurikotelolla on elinikäinen takuu ja sitä on saatavana 12 väriä.

Hinta: 12,99 dollaria [7,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazonilta

7. Spigen Ultra Hybrid S

Valitse tämä vakaa puolustaja, älä koskaan anna älypuhelimesi loukkaantua valitettavista kolhuista. Joustava puskuri ja jäykkä selkä ovat antaneet rakenteelleen riittävän voimaa kaataa kaikki haasteet, jotka tulevat.

Kaikkia neljää kulmaa on parannettu ilmatyynytekniikalla. Etukehys on näytön luotettu vartija, joka pitää sen korotettuna, kun se asetetaan tasaiselle pinnalle. Sisäänrakennetun jalustan avulla voit hyödyntää videoita parhaalla mahdollisella kulmalla. Lopuksi, Ultra Hybrid S on saatavana vain kahdessa värissä: suihkumusta ja kristallinkirkas.

Hinta: 24,99 dollaria [12,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazonilta

Valintasi?

Mikä näistä puskurinkuoreista tulee pariksi iPhonen kanssa? Oletan, että se on pudotustestattu ja täysin iskunkestävä. Olisi todella siistiä tietää sen nimi yhdessä ominaisuuksien kanssa, joita olet ihaillut siinä.

Saatat myös haluta tutkia:

  • Parhaat iPhone 8 -kotelot
  • iPhone 8 Lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 8 Plus -puskurikotelot

Uusimmat viestit