Parhaat iPhone-pysäköintisovellukset vuonna 2021

Kuten iPhonesi, rakastat eniten autoa. Joka päivä ajaa toimistoon kauniilla autollasi. Viikonloppuisin vietät hauskaa perheen kanssa rannalla; autosi on mukanasi missä tahansa. Mutta kun sinun on pysäköitävä autosi tuhansien muiden rinnalle, jotka on pysäköity monikerroksiseen tonttiin, se on helvetin haastavaa. Liioittamalla tätä ongelmaa sanoisin, että on parempi löytää neula heinäsuovasta. Ongelma ei pysähdy tähän, koska pysäköintipaikan löytäminen tungosta tontista on yhtä työlästä.

1. Parkmobile

Parkmobile on älykäs pysäköintisovellus, joka hoitaa ihanteellisesti kaikki tarpeesi. Voit tallentaa auton ja siihen liittyvät tiedot, jotta voit varata pysäköintipaikan välittömästi.

Sovelluksen avulla voit myös muuttaa vierasautojen ajoneuvotietoja. Voit mukauttaa ilmoituksen täydellisesti pysyäksesi ajan tasalla. Ajankohtaisella hälytyksellä se ilmoittaa, kun pysäköintisi vanhenee. Vielä parempi, voit seurata pysäköintikuluja käyttämällä koko pysäköintihistoriasi historiaa.

Hinta: Vapaa

ladata

2. PayByPhone-pysäköinti

Toiminnallisuuden osalta PayByPhone-pysäköinti on melko siisti. Sovellus toimii älykkäästi, joten voit varata sopivan pysäköintipaikan nopeasti ja voit myös laajentaa pysäköintiäsi. Se lähettää sinulle nopeita muistutuksia, jotta et unohda paikkaa ja aikaa.

Today View Widget antaa sinun pitää välilehden pysäköinnissäsi helposti. Sovelluksen avulla voit hallita kuittejasi kuluja ja kirjanpitoa varten täydellisesti. Lisäksi se lähettää myös ilmoituksia paikallisista tapahtumista, pysäköintihistoriasta ja liikennetiedoista sekä aktiivisesta pysäköinnistä.

Hinta: Vapaa

ladata

3. ParkWhiz

Kun on kyse halutun mukavuuden tarjoamisesta oikeaan pysäköintipaikkaan, ParkWhiz on parhaiden parien kanssa. Syötä vain määränpäät ja sovellus näyttää kaikki lähellä olevat paikat.

Sen lisäksi, että voit varata haluamasi sijainnin helposti, sovelluksen avulla voit myös säästää jopa 50%. Tämän sovelluksen avulla voit saada alennuksen pysäköinnistä missä tahansa. Voit saada alhaisimmat hinnat suurimmasta autotallien ja erien verkostosta.

Hinta: Vapaa

ladata

4. SpotHero

SpotHeron avulla sopivimman pysäköintipaikan löytäminen ja varaaminen on paljon helpompaa suurimmissa kaupungeissa, kuten New York City, Los Angeles, Chicago, Atlanta, Austin, Baltimore, Boston, Dallas, Denver, Detroit, Houston, Indianapolis ja paljon muuta. Jos varaat pysäköintisi etukäteen, voit säästää jopa 50%. IMessage-sovelluksen avulla voit myös jakaa varauksesi ystäviesi kanssa.

Apple Watch -sovellus tuo peliin lisää mukavuutta antamalla sinun varata, varata uudelleen tai jopa maksaa laskun. Lisäksi se tarjoaa myös yksinkertaisen kulujen hallinnan ja verotusta edut.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Paras pysäköinti

BestParking auttaa sinua löytämään edullisia pysäköintitiloja 105 kaupungista ja 115 lentokentältä Pohjois-Amerikasta. Sovellus on mukavin tapa säästää useita dollareita. Lisäksi sovellus tarjoaa tarkkoja tietoja ja ne ylpeilevät tarkkuudellaan, jos löydät epätarkkoja tietoja, saat $ 5 Starbucks eGift.

Yhdysvaltojen johtavat mediatoimistot kattavat sovelluksen laajasti. Hanki kaikki yksityiskohdat, kuten hinnat tunnissa, päivässä tai koko saapumis / lähtö. Lisäksi löydät erityisiä pysäköintitarpeita, kuten voitko pysäköidä suuremmat ajoneuvosi, kuten pakettiauto tai kuorma-auto, josta löydät halvimmat pysäköintialueet ja muut.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Way - Pysäköinti ja autovakuutus

Tässä on all-in-one-sovellus autosi tarpeisiin. Voit käyttää sitä varaamaan lentokenttäkuljetuksen, tunneittaisen pysäköinnin, kuukausittaisen pysäköinnin, kaupunkipysäköinnin ja paljon muuta. Lisäksi se auttaa sinua saamaan palvelua ja vakuutuksia autollesi.

Siinä on puhdas ja helposti ymmärrettävä käyttöliittymä, jonka ansiosta pysäköintitilojen etsiminen kaupungin, tapahtuman tai lentokentän mukaan on helppoa. Voit jopa lajitella pysäköintivaihtoehdot hinnan, etäisyyden tai käyttäjäarvostelujen perusteella. Se sisältää pysäköintikartan helpottamaan asioita.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Parkopedia

Jos löydät pysäköintisovelluksen, joka tarjoaa sinulle yli 60 miljoonaa pysäköintivaihtoehtoa 8000 kaupungissa ympäri maailmaa, mitä sinun pitäisi tehdä? Lataa tämä sovellus heti. Parkopedia Parkopedia, kuten nimestä voi päätellä, on kenties suurin pysäköintitietojen lähde.

Tämän sovelluksen avulla voit etsiä pysäköintitilaa nykyisen sijaintisi avulla tai kirjoittamalla osoitteen. Hanki reittiohjeet, tarkista pysäköintitilan saatavuus reaaliajassa, tutustu aukioloajoihin, päivitettyihin hintoihin ja maksutapoihin ja muuhun; sovellus tarjoaa myös suodattimia, kuten ilmaisia, hyväksyttyjä, katettuja luottokortteja jne., nollaamaan valintoja.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Löydä autosi AR: n avulla

Löydä autosi missä tahansa pysäköit sen Augmented Car Finder -sovelluksen avulla. Sovelluksen lisätyn todellisuuden näkymä näyttää, mihin suuntaan autosi sijaitsee, pysäköidyn autosi lähellä olevan katuosoitteen, kuinka kaukana autosi on, sekä päivämäärän ja kellonajan.

Monien ominaisuuksiensa joukossa yksi merkittävimmistä on 3D-lisätyn todellisuuden tekniikka. Tämän sovelluksen avulla sinun ei tarvitse kysyä osoitteesta, johon sinun on päästävä; Seuraa vain liikkuvaa nuolta ja pääset sinne.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Appyparking

Jos valitsisin pysäköintisovelluksen kattavan kattavuuden perusteella Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Appyparking olisi yksi suosikkini. Se kattaa kaikki Ison-Britannian suurimmat kaupungit ja tarjoaa myös tietyillä alueilla Smart City -pysäköintipalvelun, joka tarjoaa reaaliaikaisen pysäköintimahdollisuuden.

Voit käyttää sovellusta etsimään ilmaista kadun pysäköintiä määränpääsi lähellä ja vertailla myös kaikkien maksettujen pysäköintialueiden hintoja. Lisäksi se tarjoaa myös tarkkoja tietoja kadun pysäköintipaikoista ja rajoituksista.

Kartan vihreän vyöhykkeen avulla voit selvittää, milloin pysäköinti on ilmaista, kun taas vihreät vyöhykkeet näkyvät rajoitusten ollessa voimassa. Voit siis tehdä tietoon perustuvan päätöksen siitä, mihin pysäköit autosi.

Hinta: Vapaa

ladata

10. ParkMe

ParkMe auttaa sinua varaamaan pysäköintitilan autollesi useissa kaupungeissa; ei vain tämä; voit maksaa pysäköinnistä etukäteen. Tämä säästää paljon aikaa ja rahaa. Sovellus antaa sinulle reaaliaikaisen pysäköintitilan ja autotallien käyttöasteen metroalueilla kaikkialla Yhdysvalloissa. Suora kartta voi näyttää, onko kadun pysäköintialueelle tilaa. ParkMe voi antaa sinulle paljon mielenrauhaa ruuhkaisissa kaupungeissa, kuten Los Angeles, Santa Monica ja San Francisco.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Mikä on valinta?

Minkä näistä pysäköintisovelluksista olet valinnut iOS-laitteellesi? Kerro meille sen nimi ja ominaisuudet, joista olet pitänyt siinä?

Voit myös tutkia näitä viestejä:

  • Parhaat tuottavuusohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Business-sovellukset iPhonelle
  • Parhaat kustannusten seurantasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Kuinka käyttää Älä häiritse ajon aikana

Uusimmat viestit