Parhaat hälytysohjelmat iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Jokainen meistä pyrkii nukkumaan viiden minuutin ajan ylimääräisessä mukavassa sängyssä. Tekemällä näin me kaikki myöhästymme usein työstä. Sen lisäksi sillä on merkitystä myös kuinka heräät, koska koko päiväsi riippuu siitä. Ei vain keho tarvitse lepoa; aivosi lepää rauhallisesti. Yhtäkkiä herääminen syvästä unesta voi johtaa väsyneeseen ja laiskaan päivään. App Storessa on useita iPhonen ja iPadin hälytyssovelluksia, mutta olemme valinneet sinulle parhaiten. Sinun tarvitsee vain tarkistaa alla oleva sovellusluettelo ja ladata ne.

1. Herätyskello minulle

"Herätyskello minulle" voi turvallisesti väittää olevansa paras hälytyssovellus iOS: lle. Mikä on saanut minut haluamaan tätä sovellusta, on intuitiivinen käyttöliittymä ja valikoima vaikuttavia suunnitteluteemoja, joiden avulla voit lisätä hienoja mukautuksia sekoitukseen.

Luo upea herätyssoittolista ja nouse aamulla uudella energialla. Sen avulla voit asettaa useita hälytyksiä suosikkikappaleidesi avulla, jotta pysyt ajan tasalla.

Hyödynnä uniajastinta kuunnellaksesi suosikkimusiikkiasi täydellä mielenrauhalla yöllä. Lisäksi voit seurata sääolosuhteita suunnitellaksesi päiväsi täydellisesti.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Tyyny

Tyyny-sovellus ei vain seuraa nukkumistapojasi, vaan se integroituu myös Applen Health-sovellukseen. Jokainen nukkumisjakso yhdistetään Applen Health-sovelluksen tietoihin. Tämä auttaa sinua analysoimaan nukkumistapasi ja tekemään tarvittavat muutokset tarvittaessa. Jos sinulla on tapana puhua nukkuessasi, tämä sovellus tallentaa kaikki tekemäsi äänet, joita voit soittaa kun heräät. Tyyny -sovellus ei herättää sinua tylsästi asetettuun aikaan; se herättää sinut ennen hälytystä, kun sovellus löytää parhaan ajan.

Hinta: Vapaa

Lataa tyyny

3. Herätyskello HD

Jos etsit hienoa hälytyssovellusta, Herätyskello HD on täydellinen sovellus. Se ei ole ilmainen, mutta ominaisuudet ovat ehdottomasti sen arvoista. Se ei vain herättää sinua ajoissa, vaan myös synkronoituu Facebook-, Twitter-, RSS-syötteidesi ja monien muiden kanssa, jotta päivitykset voidaan näyttää heti kun heräät. Tämän lisäksi on olemassa monia mukautusvaihtoehtoja, joten kokeile sitä.

Hinta: $1.99

Lataa Herätyskello HD

4. Herätyskellon uni kuuluu

Tämä hälytyssovellus on täysin erilainen kuin kaikki edellä mainitut. Se ei vain herättää sinua, mutta se tarjoaa myös meditaatio-oppaita hyvän unen saamiseksi. Tämä auttaa, jos kärsit unettomuudesta. Jopa herätysäänet on suunniteltu täydellisesti varmistaaksesi, että heräät tuoreena suoraan sängystä. Meditaatio-ominaisuus ei ole käytettävissä ilmaisessa versiossa; sinun on käytettävä 4,99 dollaria saadaksesi ne. Sen lisäksi perusversio on ilmainen.

Hinta: Vapaa

Lataa herätyskellon unen äänet

5. Uniaika

Uniaika-sovellus iPhonelle ja iPadille on samanlainen kuin leposykli. Tämä sovellus valvoo nukkumistapojasi ja herättää sinut unen kevyessä vaiheessa. Tämä varmistaa, että olet rento kun heräät. Tämän lisäksi on olemassa monia erilaisia ​​hälytysvaihtoehtoja sekä mahdollisuus asettaa mikä tahansa ääniraita hälytykseksi. Sovellusta on periaatteessa ilmainen käyttää, mutta jos tarvitset tarkempia ominaisuuksia, kannattaa harkita premium-version valitsemista.

Hinta: Vapaa

Lataa uniaika

6. Hyvää huomenta

Hyvää huomenta -sovellus seuraa myös kuinka nukkua. Se valvoo myös nukkumistapojasi ja herättää sinut, kun olet unen valovaiheessa. Hyvää huomenta erottaa muista vastaavista sovelluksista 3D Touch -ominaisuudet. Voit tarkastella tilastoja ja muita sovelluksen ominaisuuksia 3D Touch -sovelluskuvakkeella. Sovellus ei ole ilmainen, mutta ominaisuudet ovat hintansa arvoisia.

Hinta: $4.99

Lataa hyvää huomenta

7. Matemaattinen herätyskello

On vähän ihmisiä, jotka todella rakastaisivat matemaattisia ongelmia. Vaikka et, tämä sovellus heittää matemaattisia ongelmia, kun hälytys kuuluu. Hälytys soi vasta, kun olet ratkaissut matematiikkaongelman. Sinun on puhuttava vastaus tarpeeksi ääneen, jotta sovellus voi tarkistaa, onko vastauksesi oikea. Luulen, että tämä riittää herättämään sinut kokonaan. Sovellus on täysin ilmainen, koska muita premium-ominaisuuksia ei ole.

Hinta: Vapaa

Lataa Math Herätyskello

8. Liikeherätyskello

Liikkuva herätyskello on jonkin verran samanlainen kuin Palapeli-herätyskello-sovellus. Jos et halua ahdistaa aivojasi heti sängystä, liike-herätyskello on täydellinen sinulle. Palapelin sijasta liikkuva herätyskello antaa sinulle yksinkertaisen tehtävän pitää iPhone liikkeessä muutaman sekunnin ajan. Hälytys sammuu vasta, kun olet suorittanut pyydetyn tehtävän. Näin menetät varmasti unesi ja nouset sängystä ajoissa.

Hinta: Vapaa

Lataa liikeherätyskello

9. Palapeli-herätyskello

Ei ole niin vaikeaa herätä, sillä on merkitystä sängystä nousemisesta. Napautamme yleensä torkkutoimintopainiketta ja palaamme takaisin nukkumaan. Palapelin herätyskello ei osoita armoa tässä suhteessa. Sovellus ei sammuta herätystä, ennen kuin olet ratkaissut näytöllä näkyvän palapelin. Tämä vie muutaman minuutin, ja siihen mennessä olet menettänyt unesi. Se on täydellinen sovellus, jos olet todella kiinnostunut heräämään ajoissa. Lopuksi, se on täysin ilmainen.

Hinta: Vapaa

Lataa palapeli herätyskello

Se on melkein kaikki! Joten, nämä ovat suosikkini hälytyssovellukset iOS: lle.

Mikä on valinta?

Nyt on sinun vuorosi jakaa ajatuksia ja kertoa minulle hälytyssovelluksista, jotka ovat vaikuttaneet sinuun paljon. Lisäksi kerro meille ominaisuuksista, jotka haluat nähdä suosikkihälytyssovelluksessasi iOS: lle.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat kameran sovellukset iPhonelle
  • Manuaaliset kameran sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat sanakirjaohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat unen seurantasovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit