Parhaat iPhone 6- ja iPhone 6s -kotelot vuonna 2021

Viime aikoina, kun tutkin pakollisia lisävarusteita, törmäsin parhaisiin iPhone 6 / 6s -koteloihin. Vaikuttanut heidän muotoilustaan ​​ja tunnelmastaan, haluan jakaa nämä parhaat kaikki teille. Joten, ei ole väliä oletko faneja tyylikkäästä nahasta vai pidätkö tyylikästä puvusta houkuttelevampaa. Voit hankkia oikean älypuhelimeesi!

1. Harber Lontoo

Etsitkö ylellistä tapausta, tämän pitäisi olla valinta. Harber London käsittelee kotelonsa täysjyväisestä parkitusta lehmännahasta. Ne eivät tee kompromisseja tyylistä, toiminnallisuudesta, ohuesta profiilista eivätkä suojasta.

Kätevään takataskuun mahtuu kortti, joka pitää sen kätevänä missä tahansa. Taitettu reuna antaa kulmasta kulmaan suojan ja mukavan otteen. Pehmeä mikrokuituvuori kätkeytyy puhelimeen kuin vastasyntynyt, pitäen naarmuja tai naarmuja loitolla.

USP: Ylellisyyttä parhaimmillaan

Tutustu Harber Londoniin

2. bellroy

Tämän nahkakotelon ohut profiili kiinnittää huomionne nopeasti. Se ei kuitenkaan kaikki vaikuta sinuun! Bellroy on pakannut tämän nahkakotelon monilla ominaisuuksilla, jotta se olisi erittäin hyödyllinen ja tyylikäs. Bellroy käyttää sertifioitua nahkaa ja pehmeää polymeerimikrokuitua varmistamaan parhaan materiaalin.

Ensiluokkaiset piilot tekevät kaikesta eron. Aito nahka tekee jokaisesta kotelosta ainutlaatuisen ja erottaa sen muista Bellroy-koteloista. Koska nahka on parkittu ja värjätty ympäristöprotokollien mukaisesti, se ikääntyy sulavasti ja huokuu rikkaalla sävyllä pitkäaikaisessa käytössä.

USP: Laadukas nahka ja polymeeri

Katso bellroy

3. Speck CandyShell

Speck CandyShell voi olla automaattinen valinta ihmisille, jotka haluavat saada molempien maailmojen parhaat puolet: hoikkaus ja sertifioitu suoja.

Kaikille ohuemmille puolille kansi täyttää MIL-STD-810G pudotustestit. Lisäksi korotetulla kehyksellä on myös luotettava rooli näytön suojaamisessa naarmuilta.

Pehmeän akryyli- ja PC-ulkokuoren sekoitus lisää kestävyyttä. Lopuksi peitetyt painikkeet tarjoavat tuntopalautetta, jotta voit hallita äänenvoimakkuutta ja käynnistää / sammuttaa näytön helposti.

USP: Ohut profiili sotilaskäyttöön tarkoitetulla suojalla

Tutustu Amazoniin

4. Vesel Wood -sarja

Haluatko houkuttelevan puskurikotelon, joka on valmistettu täydellisestä puun ja alumiinin yhdistelmästä? Tammi / pähkinäpuulla ja massiivialumiinilla pohjamaalattu Vesel Wood -sarja voi tehdä tyylikkään parin iPhone 6/6: n kanssa.

Voit asentaa / poistaa Wood-sarjan nopeasti mukana toimitetulla työkalulla. Kaikki laitteen portit ja painikkeet ovat helposti käytettävissä. Suojauksen osalta se tarjoaa perusturvaa.

Minimalistinen profiili yhdistettynä houkuttelevaan muotoiluun on riittävän korkea vastaamaan odotuksia. Lue koko arvostelu.

USP: Ylellinen kotelo

Tarkista VeselCase

5. Spigen Neo Hybrid

Spigen oli luultavasti ensimmäinen merkittävä tuotemerkki, joka keksi iPhone 6 / 6s -kotelot ennakkotilattuna (he laittivat sen Amazoniin). Tämän kirjoituksen aikana iPhone 6 -koteloita on vähintään viisi lajiketta. Valintamme: Neo Hybrid luokassaan. Se pysyy nimensä mukaisesti: se on klassisen kiiltävän muovisen kotelon ja ohuen kova kuori, joka tarjoaa hyvän suojan.

Spesifikaatio lukee "verkkomallin TPU-kotelo". Kovassa polykarbonaattikehyksessä on pehmeä premium-kansi. Kehyksen metallipinta ja napinhatut näyttävät viileiltä. Se ei ole puskurikotelo, mutta muistuttaa sitä. Erinomainen suoja iskuja, tahattomia kolhuja ja vastaavia vastaan.

USP: Grippy TPU -malli

Tutustu Amazoniin

6. Incipio DualPro kova kuori

Incipio DualPro on saanut paljon tarjottavaa iPhonellesi. Kansi näyttää tyylikkäältä vaarantamatta puolustusta.

PC: n ulkokuori lisää tarvittavan lujuuden, kun taas TPE: n sisempi ydin vaimentaa iskuja. Pehmeällä pinnoitteella saat haluamasi pidon älypuhelimeen.

Pidätkö värikkäästä suunnittelusta? Voit valita DualPron yli 10 houkuttelevalla sävyllä.

USP: Pehmeä pinnoite

Tutustu Amazoniin

7. Otterbox Symmetry -sarja

Otterbox tarjoaa yleensä raskaita panssarikoteloita, jotka suojaavat iPhonea äärimmäisiltä iskuilta, pölyltä jne. Symmetry-sarja iPhone 6 / 6s: lle on lähtökohta (vaikkakaan se ei ole uusi Otterboxille.)

Kotelossa on ohut ja muotoiltu muotoilu. Kaikille, joilla on ohut rakenne, se voi absorboida iskuja.

Viistetty (kohotettu huuli) kehys suojaa näyttöä, kun iPhone asetetaan kuvapuoli alaspäin. Lisäksi SYMMETRY-SARJA on seitsemän hyvännäköistä väriä.

USP: Muotoon sopiva ja naarmuuntumaton muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. Luvvitt Ultra Armor

Vaikka tässä ei ole mitään nimenomaan valmiita, Luvvitt iPhone 6 / 6s -panssarikotelo on todella hyvä asia. Sitä tukee samanlainen rakenne kuin Otterboxissa tai muissa kaksikerroksisissa tapauksissa. Polykarbonaattikuoressa on TPU-ydin, joka vaimentaa iskut. Ja sitten on tavallinen pöly- ja naarmusuoja.

Kotelo napsahtaa helposti iPhone 6/6 -laitteeseesi, ja siinä on aukot kameran ja mykistyskytkimen helppoon käyttöön. Virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeiden nappikorkit pitävät ne suojattuina.

USP: Tukeva rakenne

Tutustu Amazoniin

9. TORRAS Love -sarja

On kolme ominaisuutta, jotka ovat saaneet minut asettamaan TORRAS Love -sarjan aivan tämän ylimmän iPhone 6 / 6s -kotelon yläreunaan. Ja ensimmäinen on suloinen tyylikäs muotoilu, joka näyttää hyvältä älypuhelimessa.

Apple-logon aukko takana parantaa entisestään sen profiilia. Toinen: nestemäisen silikonikumin käytön ansiosta kansi tuntuu melko sileältä ja tuntuu myös kämmenessä tarttuvalta.

Mutta voiko tämä ohut suojus suojata iPhoneasi pieniltä putoamisilta? Mikrokuitutyynyllä kotelolla on vähän voimaa säästää älypuhelinta satunnaisilta putoamisilta. Puhumattakaan, voit valita Love-sarjan kahdeksasta värivaihtoehdosta, kuten vaaleanpunaisesta, punaisesta, mustasta ja muusta.

Ja kolmas, tämä ohut kansi on saanut (neljä ja puoli tähteä yli 3500 asiakasarvostelusta.)

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Spigen Ultra Hybrid

Joka kerta kun etsin huippuluokan selkeää koteloa iPhonelleni, mieleeni tulee heti ”Ultra Hybrid”. Jos en ole väärässä, tämä malli on saatavana kaikille iPhonille.

Suunnittelusta puhuttaessa se on PC: n ja TPU: n hybridi. Pehmeä kumilla varustettu puskuri sopii yhtä hyvin kristallinkirkkaan selkänojan kanssa. Joten, iPhone 6s saa täyden lisenssin hurmaamaan silmiä.

Mutta se ei tarkoita sitä, että kansi ei voi torjua sokki. Sinun ei pitäisi huolehtia satunnaisista kaatumisista. Etuhuulen ja kameran kolhun läsnäolo lisää suojaa.

USP: Kristallinkirkas muotoilu

Tutustu Amazoniin

11. OtterBox-työmatkasarja

Aina kun valmistaudun keräämään iPhonen parhaat tapaukset, muista tarkistaa tämä tunnettu OtterBox-tuotemerkki. Se johtuu siitä, että olen käyttänyt niin monia koteloita tältä lisävarusteiden valmistajalta ja löytänyt ne pirun hyvältä.

Mitä tulee työmatkasarjaan, mielestäni se on hieno yhdistelmä suojaa ja tyyliä. Siksi älypuhelimesi ei jätä eleganssia taakseen, jotta satunnaisista pudotuksista aiheutuvat uhat pysyisivät kaukana. Ja se tekee siitä niin vaikuttavan.

Tarttuvalla ulkopinnalla on suuri osa ei-toivottujen pudotusten estämisessä. Lisäksi kuulokeliitännän, portin ja kaiuttimien tarkat aukot tarjoavat helpon pääsyn.

USP: Suojarakenne

Tutustu Amazoniin

12. Caseology Parallax -sarja

Caseology Parallax -sarjan kohokohta on sileä ja kuvioitu kansi, jossa on 3D-geometrinen muotoilu. Tämän seurauksena kämmenelläsi näyttää aina olevan ylimääräinen tyyny 4,7 tuuman älypuhelimen pitämiseen.

Kotelo on TPU: n ja PC-materiaalin yhdistelmä suojauksen parantamiseksi. Vankalla puskurilla toimiva Parallax-sarja voi jakaa vaikutukset helposti.

Lisäksi kameran huuli ja kohotettu huuli lisäävät tarvittavan suojan, jotta naarmut eivät vahingoita laitetta.

USP: 3D-geometrinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

Se on melkein kaikki!

Joten, nämä ovat parhaat tapaukseni iPhone 6 / 6s: lle. Luulen, että olet löytänyt yllä olevat kannet valitsemiesi arvoisten. Käy täällä parhaille iPhone 6 / 6s -läppäkoteloille.

Mikä on sinun suosikkisi?

Jos olet valinnut jonkin tapauksista, ilmoita minulle palautteesi siitä. Ja jos huomaat, että yksi parhaista kilpailijoistasi puuttuu pyöristyksestä, kerro myös heidän nimensä.

Haluat tarkastella lyhyesti:

  • Parhaat iPhone 6s -nahkakotelot
  • Parhaat iPhone 6s -kotelot
  • iPhone 6s -puskurin kotelot
  • Parhaat iPhone 6s -puukotelot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found