Parhaat simulaatiopelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Joskus me kaikki haluamme paeta todellisuudesta ja tutkia tuntemattomia maailmoja. Simulaatiopelit tarjoavat hauskan tavan tehdä tämä. Tarjolla on paljon erilaisia ​​App Store -vaihtoehtoja, kilpailusta strategiaan, pulmiin ja roolipeleihin, jotka pitävät sinut mukana. Joten kun seuraavan kerran haluat tutkia jotain uutta, kokeile joitain näistä parhaista simulaatiopeleistä iPhonelle ja iPadille.

 1. The Sims Mobile
 2. Pyöräilykilpailu
 3. Minecraft
 4. Ajoakatemian autosimulaattori
 5. Plague Inc.
 6. Stardew Valley
 7. Äärimmäinen auton ajosimulaattori
 8. Plane Flight Simulator
 9. Vuoristorata Tycoon Classic
 10. Sillanrakentaja

1. The Sims Mobile

Uppoudu täysin eri maailmaan tällä tunnetulla elämän simulointipelillä. Sen avulla voit luoda hahmoja ja antaa heille ainutlaatuisia persoonallisuuksia. Voit jopa muokata melkein mitä tahansa, esiintymisistä koteihin ja paljon muuta.

Lisäksi sinä hallitset tarinaa täysin, ohjaat simejäsi heidän urallaan, parisuhteillaan, harrastuksillaan, päivittäisessä toiminnassaan ja muussa. Voit jopa perustaa perheen ja siirtää voimakkaita perinnökohteita.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

2. Pyöräkilpailu | Simulaatiopelit iPhonelle

Pidä hauskaa ajaessasi polkupyörää jännittävillä radoilla hyppyillä ja silmukoilla tässä yksinkertaisessa mutta nopeatempoisessa fysiikkaan perustuvassa ajopelissä. Sinun täytyy kallistaa iPhonea tai iPadia kallistaaksesi polkupyörääsi ja napauttamalla näyttöä kiihdyttääksesi eteenpäin tai lyödä jarruja.

Siinä on sekä yksin- että moninpelitilat, jotka on asetettu tusinaan riippuvuutta aiheuttavaan maailmaan. Älä unohda kerätä ansaittuja tähtiä uusien tasojen avaamiseksi. Värikäs grafiikka ja haastavat seikkailut pitävät sinut koukussa!

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

3. Minecraft

Hyödynnä luovuuttasi, kun tutkit ääretöntä maailmaa ja rakennat kaikkea yksinkertaisimmista torneista upeimpiin linnoihin. Siellä on luova tila, joka antaa sinulle rajattomat resurssit, ja selviytymistila, joka haastaa sinut torjumaan vihollisia.

Peli päivitetään säännöllisesti jännittävillä uusilla ominaisuuksilla. Voit myös pelata ystävien kanssa eri laitteilla. Lisäksi se on myös yksi parhaista offline-peleistä, joita voidaan pelata lennolla tai kun yritetään tallentaa matkapuhelindataa.

Hinta: $6.99

ladata

4. Ajoakatemia-autosimulaattori

Kuten nimestä voi päätellä, tämä on virtuaalinen autokoulu, jonka avulla voit hallita taitosi ratissa. Sinun on noudatettava kaikkia tosielämän käytäntöjä, kuten turvavyön käyttäminen, liikennemerkkien noudattaminen, väärien käännösten välttäminen ja pysäköinti oikein.

Siinä on yli 100 tasoa, ja jokaisessa vaiheessa on läpäistäviä testejä. Lisäksi siellä on myös yön ajotila ja haastetila. Voit jopa valita yli 135 erilaisesta autosta kokeaksesi uskomattoman käytännölliset ajo-oppitunnit.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 1,99 dollaria)

ladata

5. Plague Inc

Tämä ei ole kaikille, sillä siihen liittyy pikemminkin roisto kuin sankari. Tehtäväsi on tartuttaa maailma tappavalla taudinaiheuttajalla, jotta ihmiskunnan historia loppuisi. Se saattaa tuntua sadistiselta, mutta se on myös ajankohtainen ja osuva.

Haaste on strategisesti leviävissä sairauksissa samalla kun torjutaan kaikkea mitä ihmiskunta tekee sopeutuakseen niihin. Se on yksi parhaista simulaatio-iPhone-peleistä ja on saanut suosiota maailman luomisesta, joka houkuttelee pelaajia kansanterveysasioihin.

Hinta: $0.99

ladata

6. Stardew Valley

Tämä palkittu roolipeli simuloi elämää maaseudulla. Sen avulla voit luoda ja kasvattaa maatilaa, jossa on erilaisia ​​kasveja ja eläimiä. Voit jopa muokata ja suunnitella maalaistaloasi haluamallasi tavalla.

Nautittavaa on yli 50 tuntia, ja tarjolla on paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja, kuten perheen perustaminen, luolien tutkiminen, aarteiden löytäminen, hirviöistä pakeneminen, festivaaleille osallistuminen, kalastus tai taskurapu ja paljon muuta.

Hinta: $7.99

ladata

7. Äärimmäisen auton ajosimulaattori

Haaveiletko urheiluautojen ajamisesta? Täytä fantasiasi tässä ilmaisessa iPhone-simulaattoripelissä, jonka avulla voit viedä nopeita autoja virtuaalikierrokselle. Vapauta tien raivosi kilpaillessasi kilpailevien ajoneuvojen kanssa ja suorita temppuja toiminnan parantamiseksi.

Mukana on useita kameranäkymiä ja tarkka fysiikka. Voit kokea realistisia vahinkoja, kun kaatat auton. Käytä ohjauspyörää ja kiihtyvyysanturia ajoneuvosi ohjaamiseen.

Hinta: Ilmainen (Poista mainostarjous - 0,99 dollaria)

ladata

8. Plane Flight Simulator

Oletko koskaan halunnut lentää lentäen? Tässä on simulointipeli, jonka avulla voit kokeilla kättäsi siinä. Se tarjoaa oppaita lentoonlähtöjen ja laskujen perusteista, liikennemalleista jne. Se myös mallintaa hienoja yksityiskohtia, kuten lentosiipien taipumista ja laskutelineen kallistusta.

Laadukas ilma-alus, jossa on useita maksa-antureita ja interaktiiviset ohjaamot, tekevät pelistä hauskan ja kiinnostavan. Lisäksi se sisältää monia pakottavia taistelutehtäviä ja hätätilanteita, jotka testaavat taitojasi ja pitävät sinua pelissä pitkään.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

9. Vuoristorata Tycoon Classic

Anna sisemmälle lapsellesi herkku tällä teemapuiston rakentamisen strategiapelillä. Luo puistoja, rakenna jännittäviä matkoja, pidä kauppoja ja ansaitse omaisuuksia teemapuistojen imperiumistasi. Voitko pitää kaikki vieraasi tyytyväisinä?

Tämä peli testaa kykyäsi hallita sekä ihmisiä että taloutta. Voit edetä 95 klassisessa puistoskenaariossa ja oppia kukoistavan yrityksen johtamisesta. Isometrinen grafiikka ja alkuperäinen huvipuistomusiikki ja äänitehosteet tekevät siitä vieläkin paremman.

Hinta: $5.99

ladata

10. Sillanrakentaja

Ole luova ja todista itsesi taitavana päärakentajana tässä sillanrakennuspalapelissä. Tee läpi 40 eri tasoa ja käytä materiaaleja, kuten puuta, terästä, kaapeleita ja betonipylväitä.

Haasteena on valita oikeat materiaalit ja pysyä budjetissa rakennettaessa majesteettisia siltoja syvien laaksoiden, kanavien ja jokien yli. Stressitestit paljastavat, kestääkö rakennamasi silta jatkuvan käytön päivittäisen rasituksen.

Hinta: $0.99

ladata

Yhteenvetona!

Joten näistä simulointipeleistä aiot kokeilla iPhonella tai iPadilla? Kerro meille suosikeistasi alla olevissa kommenteissa.

Voit halutessasi kurkistaa:

 • MMORPG-pelit iPhonelle
 • Parhaat triviapelit iPhonelle
 • Suosituimmat BMX-pelit iPhonelle
 • Parhaat tornipuolustuspelit

Uusimmat viestit