Parhaat videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Video on valloittamassa maailmaa ja aivan oikein, kun otetaan huomioon kuinka hauskaa ja kiinnostavaa se on. Parasta on, että et tarvitse hienoja laitteita videoidesi luomiseen jaettavaksi ystävien ja perheen kanssa tai lataamista varten verkossa. On olemassa monia hämmästyttäviä sovelluksia, jotka ovat helppokäyttöisiä ja antavat ammattitaitoisia tuloksia muutamassa minuutissa. Jos tämä kuulostaa jännittävältä, olemme koonneet yhteen parhaista videonmuokkaussovelluksista iPhonelle ja iPadille.

 1. InSHot
 2. Video kauppa
 3. Elokuvantekijä Pro
 4. Liitos
 5. KineMaster
 6. iMovie
 7. Leikkeet
 8. LumaFusion
 9. Adobe Spark Video
 10. PowerDirector

1. InSHot

InShot on kätevä sovellus, jonka avulla videoita voi muokata nopeasti. Voit leikata leikkeitä, lisätä suodattimia ja musiikkia sekä muuttaa nopeutta. Voit myös lisätä taustan tai luoda kuvien päällekkäisyyksiä, kuten verkossa on melko suosittua. Tämä tekee siitä parhaiten lyhyiden videoiden luomisen jaettavaksi sosiaalisessa mediassa.

Lisäksi käyttöliittymää on helppo käyttää, eikä sovelluksen oppiminen vie paljon aikaa. Se tarjoaa rajattoman hauskanpidon erilaisilla muokkauksilla, joita voit tehdä, kuten lisätä emojia ja tekstiä. Se on myös hyödyllinen työkalu videoiden luomiseen erilaisissa kuvasuhteissa, kuten neliönmuotoisissa Instagramissa.

Ilmaisessa versiossa on vesileima, mutta sovelluksessa on useita kohtuuhintaisia ​​ostoksia ja suunnitelmia räätälöimiseksi.

Hinta: Ilmainen (InShot Pro (1 kuukausi) - 3,99 dollaria)

ladata

2. Videoshop

4,9-luokituksen ja yli 200 000 luokituksen App Storessa on mahdotonta jättää huomiotta tämä ilmainen videonmuokkaussovellus. Siinä on vaikuttava valikoima ominaisuuksia tavallisen leikkauksen, otsikoiden, siirtymien, äänen ja erikoistehosteiden lisäksi.

Voit esimerkiksi luoda stop-motion-animaatioita ja kääntää videosi toistaaksesi sen päinvastoin. Voit lisäksi skaalata otoksesi kehyksessä ja peittää Instagramin innoittamat suodattimet.

Et tarvitse aikaisempaa muokkauskokemusta tai erityisosaamista upeiden videoiden luomiseen tällä sovelluksella. Se opastaa sinut vaiheiden läpi, ja useimmat toiminnot vievät vain muutaman napautuksen. Joten jos nopeus ja helppokäyttöisyys ovat etusijalla, anna tämä yksi laukaus.

Hinta: Ilmainen (kuukausittainen Videoshop Pro - 3,99 dollaria)

ladata

3. Elokuvantekijä Pro

Kuten nimestä voi päätellä, tämä sovellus auttaa ketään tulemaan ammattimaiseksi elokuvantekijäksi. Se on yksi ainoa iPhonen ja iPadin videonmuokkaussovellus, jolla on kromaavainominaisuus. Tällaiset premium-ominaisuudet ovat kuitenkin käytettävissä vain sovelluksen maksullisessa versiossa. Samoin joudut maksamaan vesileiman poistamisesta.

Ilmaisversiossa on kuitenkin kaikki tavalliset työkalut, joita voit odottaa, kuten leikkaaminen, jakaminen, nopeuden säätäminen jne. Samalla sovelluksessa on monia hienoja videosuodattimia, siirtymiä, tekstikerroksia, tarroja, piirroksia ja muuta .

Voit tehdä videoistasi erottuvan valitsemalla oikean äänen ja musiikin myös laajasta äänikirjastosta. Jos haluat todella parantaa videon muokkauspeliä, kannattaa levittää tämän erinomaisen sovelluksen pro-versiota.

Hinta: Ilmainen (VIP-pääsy kuukausittain - 5,99 dollaria)

ladata

4. Liitos

Splice on täynnä kaikkia työpöydän muokkaustyökalun tehokkaita työkaluja, joten Splice on hauska sovellus, joka on saanut innostuneen Splicers-käyttäjien yhteisön. Yksi tekijöistä, jotka tekevät tästä yhdestä helposta videonmuokkaussovelluksesta iOS: lla ja iPadOS: lla, on laaja valikoima ilmaista musiikkia ja äänitehosteita.

Lisäksi voit lisätä kerronnan tai mukautettuja äänitehosteita sisäänrakennetulla äänitallentimella. Splice tarjoaa myös monia erilaisia ​​tehosteita ja suodattimia, jotka voit lisätä videoleikkeisiin, jotta ne erottuvat.

Lopuksi tämä sovellus yksinkertaistaa sosiaalista jakamista projekteillesi. Toisin sanoen voit ladata videosi suoraan Facebookiin, Instagramiin ja muille alustoille. Monipuoliset sovelluksen sisäiset ostot ja tilausvaihtoehdot ovat käytettävissä saadaksesi enemmän irti tästä sovelluksesta.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostot alkavat - 1,99 dollaria)

ladata

5. KineMaster

Oletko perfektionisti videoidesi muokkauksessa? Sitten KineMaster on ihanteellinen sovellus sinulle. Siinä on joukko työkaluja tarkkaan kehyskohtaiseen muokkaukseen. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun työskentelet hidastettujen leikkeiden kanssa pidemmässä videossa.

Voit luoda ja yhdistää useita tasoja kuvilla, videoilla, tekstillä, äänitehosteilla, äänensiirrolla ja musiikilla. Tämän jälkeen voit lisätä liikettä tasoihin Keyframe-animaatiotyökalulla. Värisuodattimet saavat luomuksesi erottumaan entistä enemmän.

Sovelluksen Asset Store tarjoaa erinomaisen kokoelman ääntä, grafiikkaa, fontteja, tarroja, siirtymiä ja muuta projektisi parantamiseksi. Lisäksi nämä päivitetään viikoittain, joten sinulla on aina jotain uutta kokeilla.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat - 0,99 dollaria)

ladata

6. iMovie

Jos et halua mennä mihinkään kolmannen osapuolen videonmuokkaussovellukseen, Applen iMovie on melko houkutteleva vaihtoehto. Siinä on virtaviivainen muotoilu ja intuitiiviset monikosketuseleet, jotka helpottavat melkein minkä tahansa videon luomista, mukaan lukien Hollywood-tyyliset trailerit.

Voit työskennellä mukautetun projektin alusta alkaen tai käyttää yhtä valmiista malleista. Otsikoiden ja tehosteiden suhteen on paljon vaihtoehtoja. Tätä ammattimaista kosketusta varten voit käyttää kuvaa myös kuvan, vihreän näytön ja jaetun näytön näkymissä.

Kun olet luonut elokuvasi, voit viedä ja jakaa sen monin tavoin, mukaan lukien lataamalla YouTubeen tai lähettämällä sähköpostia tai viestejä. Yksi merkittävä iMovien etu on, että sinun ei tarvitse huolehtia vesileimoista. Applen omalla videonmuokkaussovelluksella luot videoita ilman vesileimaa ja sinulla voi olla täydet vapaudet lisätä omia logojasi ja brändäsi tarvittaessa.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Leikkeet

Jos etsit helppokäyttöistä ja ilmaista videonmuokkaussovellusta, jonka avulla voit luoda nopeasti hauskoja videoita ystäville ja perheenjäsenille, tutustu Applen leikkeisiin. Se on hieno työkalu, jonka avulla voit lisätä videoon otsikoita, tarroja, kuvatekstejä, suodattimia ja ääniraitoja.

Sitä on erittäin helppo käyttää, mikä tekee siitä täydellisen aloittelijoille. Voit tuoda leikkeitä kamerarullastasi tai tallentaa suoraan sovellukseen. Lisäksi voit ilmaista itseäsi paremmin Animojilla ja Memojilla.

Lisäksi Selfie Scenes -ominaisuuden avulla voit lisätä itsesi ympärille mukaansatempaavia, 360 asteen ympäristöjä, kuten ulkoavaruutta tai kuvitteellisia maailmoja. Huomionarvoisia kohtia ovat Live Otsikko -tekstit, jotka luodaan automaattisesti näytöllä, kun tallennat videoille ääntä.

Hinta: Vapaa

ladata

8. LumaFusion

Tällä suositulla videonmuokkausohjelmalla on joukko tehokkaita muokkausominaisuuksia ja tyylikäs käyttöliittymä. Aikajana on intuitiivinen, mutta siellä on myös opetusohjelmia, päällekkäisiä ohjekenttiä ja d yksityiskohtainen käyttöopas, joka osoittaa sinut oikeaan suuntaan.

Tämän sovelluksen avulla voit muokata kuutta raitaa valokuville, videoille, äänelle, nimikkeille ja grafiikalle. Se tarjoaa myös kuusi ylimääräistä ääniraitaa kerrontaa, musiikkia ja äänitehosteita varten. Tarjolla on joukko erittäin tarkkoja leikkaustyökaluja, siirtymiä ja tehosteita, mukaan lukien viiden pisteen värinkorjauseditori, live-ääniraidan sekoitin ja älykäs otsikkogeneraattori.

Lisäksi voit jakaa muokatut elokuvat saumattomasti missä tahansa ja hallita tarkkuutta, pakkauksen laatua, kehysnopeutta ja muotoa. Tällaisen vaikuttavan valikoiman toimintoja tämä sovellus soveltuu parhaiten toimittajille ja ammattimaisille videoiden tekijöille.

Hinta: $29.99

ladata

9. Adobe Spark Video

Adobe on johtava nimi luovien ohjelmistojen suhteen. Ja Adobe Spark täyttää maineensa sen voimakkailla kyvyillä luoda houkuttelevia videotarinoita muutamassa minuutissa.

Oman median muokkaamisen lisäksi saat pääsyn yli miljoonaan kauniiseen kuvaan ja erillisiin ääniraitoihin, jotka auttavat sinua luomaan kiehtovaa sisältöä. Se on erityisen hyödyllinen kaikille, jotka haluavat erottua sosiaalisessa mediassa, ja parasta on, että mitään sovelluskokemusta ei tarvita tämän sovelluksen hyödyntämiseen.

Voit lisätä tuotemerkin luomalla mukautettuja logoja, värejä ja fontteja. Joten se sopii täydellisesti kaiken markkinointivideoista tuotteiden esittelyihin, ilmoituksiin ja muuhun. Viimeinkin Adobe Spark on tunnustettu App Store Editorsin valitsemaksi parhaaksi uudeksi sovellukseksi.

Hinta: Ilmainen (Spark-kuukausitilaus - 9,99 dollaria)

ladata

10. PowerDirector

Halusitpa sitten luoda elokuvavideoita, muokata matkapäiväkirjoja tai yhdistää eri leikkeet yhdeksi, PowerDirector iPhonelle ja iPadille tarjoaa laajan valikoiman toimintoja tarpeisiisi. Siinä on vaikuttava valikoima muokkaustyökaluja, jotka päivitetään kuukausittain huipputason käyttökokemuksen saavuttamiseksi.

Yksinkertaisen, intuitiivisen käyttöliittymän avulla on helppo luoda videoita, jotka hämmästyttävät kaikkia ympärilläsi. Voit muokata ja viedä videoita jopa 4K-laatuisena ja tehdä useita mukautuksia, kuten nopeutta ja suodattimia. Myös satoja ilmaisia ​​malleja.

Jos tilaat tämän sovelluksen premium-version, saat käyttöösi vielä enemmän ominaisuuksia ja osakemateriaalisisältöä, joita voit muokata haluamallasi tavalla. Joten mene eteenpäin ja vapauta luovuutesi tällä erinomaisella sovelluksella.

Hinta: Ilmainen (kuukausitilaus - 4,99 dollaria)

ladata

Yhteenvetona!

Mitä videonmuokkaussovellusta rakastat käyttää iPhonessa ja iPadissa? Kokeile joitain suosituksiamme ja kerro meille mielipiteesi alla olevista kommenteista. Vaihtoehtoisesti, jos haluat työskennellä tietokoneellasi, tutustu parhaaseen Mac-videonmuokkausohjelmistoon.

LUE LISÄÄ:

 • VITA-videonmuokkaussovellus iPhonelle ja Androidille: Muokkaa videoita ilmaiseksi
 • Hidastetun videotallennusnopeuden muuttaminen iPhonessa

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found