Paras iPhone 5 / 5s -radiotelakka vuonna 2021

iPhone 5 / 5s -telakointiasemat ovat jo hiipineet markkinoille ja tekevät vilkasta myyntiä. IPhone 5: lle on herätyskellotelakoita ja sitten myös stereokaiutintelakoita. Telakka on hieno asia, että sinulla on sängyn vieressä, sohvan vieressä olohuoneessa tai jopa keittiön tiskillä, kun ruoanlaitat kuunnellessasi jotain reggaeta. iPhone 5 / 5s -telakoista on tullut tavallaan melko suosittuja. Tarkemmin sanottuna ihmiset etsivät myös iPhone 5 / 5s -kello- / radiolaitteita, joissa on sisäänrakennetut FM- ja AM-kanavat, jotka lähettävät terävää radiomusiikkia.

1. iHome “iPLWBT5B”

iHomen ”iPLWBT5B” on suunniteltu sulattamaan sekä iPhone että Apple Watch. Jos haluat olla erittäin pätevä laturi molemmille laitteille, tämä voi olla erinomainen kilpailija.

Telakka tarjoaa hyvän äänenlaadun, jotta voit nauttia musiikin suoratoistosta langattomasti. Siinä on myös sisäänrakennettu mikrofoni, joka tukee handsfree-puheluita.

FM-stereoradio, jossa on kuusi esiasetettua asemaa, antaa sinun kuunnella radio-ohjelmia. Lisäksi siinä on myös kaksi hälytystä, joiden avulla pysyt ajan tasalla.

USP: Lataa iPhone ja Apple Watch tehokkaasti

Tutustu Amazoniin

2. iHome iPL23

iHomen iPL23 on yksi hienoimmista kelloradiolaitteista iPhone 5: lle, SE: lle ja iPhone 5: lle. Edistyneellä syy8-tekniikalla varustettu kaiutin tuottaa korkealaatuista ääntä.

Voit käyttää sitä lataamaan iPhonen turvallisesti. Mukana on myös FM-radio, jossa on 6 esiasetusta, joiden avulla saat kiinni kaikista suosikkiohjelmistasi.

Kaksoishälytys varmistaa, että pysyt ajan tasalla etkä koskaan myöhästy työstäsi. Siinä on myös uniajastin, jonka avulla voit sammuttaa kaiuttimen automaattisesti ennalta asetettuna aikana. Lisäksi iPL23 on saatavana kahtena värinä, kuten mustana ja valkoisena.

USP: Edistynyt syy8-tekniikka

Tutustu Amazoniin

3. Kotiaika

Homtime esittelee all-in-one-kelloradiotelakan iPhonellesi. Tämän telakan avulla voit suoratoistaa langatonta ääntä Bluetooth-laitteestasi tai käyttää aux-in-liitäntää liittääksesi iPhonen tai muun laitteen. Tarkista, että kaksois-USB-portti lataa iPhonea tai iPadia yön yli.

Kaksoiskaiuttimissa on ultribassoinen stereojärjestelmä, joka voi täyttää huoneesi upealla äänellä. Turvallinen ja nopea lataustoiminto suojaa iPhonea ja iPadeja ylikuormitukselta, ylikuumenemiselta ja ylivirralta.

USP: All-in-one-muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. iHome iPL8XHG

Älä ole yllättynyt nähdessäsi tämän jälleen yhden korkealaatuisen iHomen lataustelakan. Tämän telakan kohokohta on Reson8-kaiutinkammiot, jotka tarjoavat erinomaisen äänenlaadun. Laajennetulla bassopiirillä se rikastaa musiikkiasi raskailla bassoilla.

Mitä tulee iPhonen lataamiseen, sillä on kyky mehustaa laite kohtuullisella nopeudella. FM-radio ja kaksoishälytys tekevät siitä täydellisen paketin.

Siinä on vaikuttava kompakti muotoilu, joka ei vie paljon tilaa työpöydällä. Taustavalaistun näytön avulla voit tarkistaa nopeasti ajan, hälytysajan, radioaseman taajuuden ja jopa äänenvoimakkuuden.

USP: Laajennettu bassopiiri

Tutustu Amazoniin

5. Philips

Philips tuo universaalin lataustelineen iOS-laitteen tehokkaaseen lataamiseen. Tämän telakan merkittävä piirre on, että se poistaa kaapelinhallinnan sotkua työpöydältäsi. Takana voit kelata latauskaapelia, jotta työpöytäsi olisi siisti.

Voit asettaa kaksi hälytystä herättämään itsesi ja kumppanisi eri aikoina. Lisäksi voit toistaa hälytyksen uudelle torkku. Tämä kello auttaa sinua heräämään suosikkiradiosignaalisi tai summeri.

USP: Kaksoishälytys

Tutustu Amazoniin

Siinä se, ihmiset!

Valintasi?

Onko vaatimuksesi täyttynyt oikealla telakalla? Jos kyllä, ilmoita meille niistä ominaisuuksista, joista olet pitänyt.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • Parhaat iPhone-virtapankit
  • Langattomat iPhone X-, 8- ja iPhone 8 Plus -laturit

Uusimmat viestit