Parhaat Photo Holvin sovellukset iPhonelle vuonna 2021

Vaikka iPhonen stock Photos -sovelluksessa on vuosien varrella nähty monia parannuksia, siitä puuttuu silti valokuva- tai videovarastotoiminto. Onneksi monet kolmannen osapuolen vaihtoehdot voivat auttaa sinua. Ne tarjoavat mahdollisuuden lukita valokuvat salasanalla tai kuviolla estääksesi ei-toivotun pääsyn. Tämä on uskomattoman hyödyllistä, jos haluat pitää joitain kuvia poissa lapsiltasi tai keneltäkään muulta, joka käyttää puhelintasi. Valitse valinta joistakin näistä parhaista iPhone-valokuvasäilytysohjelmista.

 1. Yksityinen valokuvavarasto - Pic Safe
 2. Salainen valokuvahuone - Keepsafe
 3. Salainen valokuva-albumi: Piilota holvi
 4. Lukitse valokuvat Secret Photo Vault
 5. Turvalukko: salainen valokuva-albumi
 6. Paras salainen kansio
 7. Photo Vault Piilota valokuva-albumi
 8. GalleryVault -Piilota valokuvavideo
 9. VAULT - Selain ja tiedostojen hallinta

1. Yksityinen valokuvahuone - Pic Safe

Tämä on luotettava tapa suojata valokuvasi salasanalla tai kuviolla. Voit luoda ja järjestää erillisiä albumeja sovelluksessa yksityisten kuviesi hallitsemiseksi ja jakamiseksi viestin ja sähköpostin avulla, kun haluat.

Lisäksi siinä on yksityinen verkkoselain, jonka avulla voit ladata kuvia suoraan sovellukseen. Voit myös luoda diaesityksiä ja tuoda, viedä ja katsella videoita Valokuvat-sovelluksesta.

Hinta: Ilmainen (yksityinen valokuvavarastopäivitys - 4,99 dollaria)

ladata

2. Secret Photo Vault - Keepsafe

Lukitse valokuvasi ja videosi salaisella PIN-koodilla Keepsafe-sovelluksella. Luomalla mukautettuja albumeita voit hallita mediaasi ja käyttää sitä helpommin. Lisäksi integroidun kameran avulla voit kaapata valokuvia suoraan sovelluksen sisältä.

Siellä on myös diaesitysvaihtoehto kuvien esittelemiseksi kauniisti. Ja tarvittaessa voit piilottaa kuvasi nopeasti ja jakaa ne ystäviesi kanssa sosiaalisten verkostojen kautta.

Hinta: Ilmainen (KeepSafe Premium - 4,99 dollaria)

ladata

3. Salainen valokuva-albumi: Piilota holvi

Alan vakiomuotoisella salauksella tämä on yksi parhaista valokuvavarastosovelluksista, jotka pitävät kuvasi turvassa. Voit myös käyttää lisäsuojausta PIN-koodin tai sormenjäljen muodossa.

Napsauta lisäksi sisäänrakennettua kameraa valokuvia huomaamattomasti tai siirrä kuvia Camera Roll -laitteestasi salaiseen valokuvavarastoon. Siellä on myös salattu pilvitallennustila, jolla pääset yksityisiin albumeihisi useilta laitteilta.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

4. Lukitse valokuvia Secret Photo Vault

Tämän kätevän sovelluksen avulla voit lukita ja hallita kaikkea yksityisistä valokuvista ja videoista tekstiviesteihin, muistiinpanoihin, äänitallenteisiin, asiakirjoihin jne. Se tukee alikansioita ja antaa sinun etsiä nopeaa pääsyä kaikkeen mitä tarvitset.

Lisäksi se pystyy käsittelemään erilaisia ​​tiedostotyyppejä PDF-tiedostoista pelkkään tekstiin, PowerPoint-, Word-, Excel-, Pages-, Numbers- ja jopa ääni- ja videotiedostoihin. Tämä tekee siitä tehokkaan all-in-one-sovelluksen, jonka avulla voit tehdä useita asioita yhdessä paikassa elämän helpottamiseksi.

Hinta: Ilmainen (Pro-versio - 2,99 dollaria)

ladata

5. Turvalukko: salainen valokuva-albumi

Piilota valokuvasi ja videosi salaisissa kansioissa käyttämällä tätä iOS-valokuvavarastosovellusta. Voit myös kaapata uusia valokuvia suoraan sovelluksesta yksityisyyden säilyttämiseksi.

Parasta on, että voit poistaa kuvia alkuperäisestä albumista siirrettäessä tai otettaessa valokuvaa sovelluksesta. Voit valita useista suojausvaihtoehdoista, kuten DotLock, Numeerinen, Aakkosellinen, Salasana, Kosketustunnus, Kasvotunnus.

Hinta: Ilmainen (Premium-tili - 1,99 dollaria)

ladata

6. Paras salainen kansio

Kuten nimestä voi päätellä, tämä sovellus luo salaisen kansion kuvien ja videoiden tallentamiseen. Sinun on asetettava salasana, kun käynnistät sovelluksen ensimmäisen kerran. Jos joku antaa väärän salasanan neljä peräkkäistä kertaa, sovellus sieppaa tunkeilijan kuvan kuvan ja lähettää sinulle sähköpostin sekä sijaintinsa.

Lisäksi voit myös kaapata uusia valokuvia tai videoita suoraan sisäänrakennettujen ominaisuuksien avulla tai tuoda valokuvakirjastosta. Ilmaisella versiolla on rajoitettuja ominaisuuksia ja mainoksia, joten harkitse päivittämistä maksettuun parempien toimintojen takaamiseksi

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 0,99 dollaria)

ladata

7. Photo Vault Piilota valokuva-albumi

Tässä valokuvavarastosovelluksessa on sisäänrakennettu selain, jonka avulla voit ladata kuvia verkosta yksityisesti. Tietenkin voit myös lisätä ja hallita valokuvia iPhonen kirjastostasi.

Voit asettaa kansiot näkymättömiksi, jotta ne pysyvät turvassa. Samanaikaisesti se tukee aakkosnumeerisia, kuviolukituksia ja nastalukituksia sekä Touch ID: tä ja Face ID: tä hämmentävälle suojaukselle.

Hinta: Ilmainen (Pro-versio - 2,99 dollaria)

ladata

8. GalleryVault -Piilota valokuvavideo

“GalleryVault” on tarpeeksi hyvä tarjoamaan vahvan suojan kaikille valokuvillesi ja videoillesi. Tämän seurauksena he pysyvät poissa uteliailta katseilta. Yksi tämän sovelluksen merkittävistä ominaisuuksista on integroitu yksityinen verkkoselain, jonka avulla voit ladata suosikkikuvasi helposti.

Lisäksi se tukee katselua ja piilottamista sekä GIF-tiedostoja. Lisäksi GalleryVault tarjoaa tunkeutumisilmoituksia, joiden avulla tiedät kuka yrittää törmätä salaisiin valokuvakirjastoihisi.

Hinta: Ilmainen (Premium kuukausittain - 1,99 dollaria)

ladata

9. VAULT - Selain ja tiedostojen hallinta

Tässä on toinen vaivaton tapa suojata kaikki yksityiset valokuvasi, videosi ja dokumenttisi. VAULT toimii kuin edistynyt tiedostojenhallinta, jonka avulla voit tuoda ja järjestää tiedostomuotoja.

Voit myös pakata ja purkaa tiedostoja ja siirtää ne Mac- tai pilvitallennuspalveluihin, kuten Google Drive. Voit avata holvin lukituksen TouchID- / FaceID-tunnuksen avulla ja asettaa sovelluksen lukituksen parantamaan suojaa.

Hinta: Vapaa

ladata

Yhteenvetona

Mitä seuraavista iPhonen parhaista valokuvavarastosovelluksista olet kokeillut? Jaa ajatuksesi ja kokemuksesi kanssamme alla olevissa kommenteissa. Ja älä unohda tarkistaa joitain kuvankäsittelyohjelmia, jotta kuvasi näyttävät virheettömiltä.

Voit myös lukea nämä

 • Salasanojen hallinta iPhone-sovellukset
 • Valokuvasuodattimet ja tehosteet iPhonelle
 • Logosuunnittelusovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Graafisen suunnittelun sovellukset iPhonelle

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found