Parhaat korttipelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Korttipelit ovat yksi monipuolisimmista ja kiinnostavimmista tavoista viettää aikaa ja pitää hauskaa. Ne ovat myös parhaita pelejä, joita voi pelata ystävien kanssa, joko kotona tai matkoilla. Vaikka on joitain ikivanhoja, kuten pokeri tai pasianssi, on myös monia uusia. Katso kaikki niistä näistä parhaista korttipeleistä iPhonelle ja iPadille.

 1. UNO!
 2. Solitaire
 3. Spades +
 4. Varoitus! - Trivia tien päällä
 5. Zynga Poker - Texas Holdem
 6. Hearthstone
 7. GWENT The Witcher -korttipeli
 8. Korttipelit
 9. Pinochle
 10. Räjähtävät pennut
 11. Korttijuhlat

1. Toimittajan valinta: UNO!

Tämä perheystävällinen korttipeli ei koskaan vanhene. Soitatpa sitä kotona tai ollessasi liikkeellä, se on aina hauskaa. On helppoa, mutta silti niin kilpailukykyinen pitää kaikki sitoutuneina tuntikausia.

Voit pitää kiinni ajan testatusta pelattavuudesta Classic-tilassa tai antaa sovelluksen suositella uutta innovatiivista tilaa haastamaan sinut. Siellä on jopa hauska 2v2-tila, joka on ainutlaatuinen tapa tehdä yhteistyötä ja strategoida kumppanin kanssa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

2. pasianssi

Tässä on toinen klassinen korttipeli, joka on tehty paljon paremmaksi. Pelata on helppoa ja koukuttavaa. Lisäksi se antaa sinulle mahdollisuuden ansaita kruunuja ja palkintoja ratkaisemalla ainutlaatuisen haasteen joka päivä.

Voit myös mukauttaa kannen ja taustan henkilökohtaiseen kosketukseen. Sinulla on paremmat mahdollisuudet voittaa ja parantaa strategiasi kyvyllä kumoaa rajoittamattomat liikkeet. Siellä on jopa vihje, joka auttaa sinua tarvittaessa.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Spades +

Jos faneja pelaat Spadesia fyysisillä korteilla, kokeile tätä live-online-moninpeliversiota. Siinä on paljon pelaajia ympäri maailmaa ja älykkäitä tekoälyn vastustajia haastamaan taitosi.

Sillä on realistinen ilme ja tunnelma, joka tarjoaa sekä helppoja että vaikeita saavutuksia. Se tallentaa myös pelisi automaattisesti, ja uusien pelaajien auttamiseksi on yksinkertainen opetusohjelma.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

4. Heads Up! - Trivia tien päällä

Tämä on Ellen Degeneresin luoma villi korttipeli iPhonelle ja iPadille. Siihen kuuluu luokan valitseminen ja sitten yrittää arvata sanat tai lauseet sen mukaan, mitä ystäväsi sanovat siitä.

Joihinkin luokkiin kuuluvat Harry Potter, Ystävät ja Marvel, ja voit jopa luoda oman. Se on nopeatempoinen ja hauska, joten se sopii täydellisesti kaikkiin peli-iltoihin rakkaiden kanssa. Voit jopa tallentaa ja jakaa videoita hilpeästä pelattavuudesta.

Hinta: $0.99

ladata

5. Zynga Poker - Texas Holdem

Nauti yhdestä suosituimmista online-pokeripeleistä, joihin kuuluu Texas Hold'em sekä uskomattoman kilpailukykyiset turnaukset. Tämä sovellus tarjoaa enemmän pelaajia, enemmän pöytiä, enemmän turnauksia ja tietysti enemmän jättipotteja!

Saat 60 000 ilmaisen pelimerkin tervetuliaisbonuksen, ja se toimii kuin tosielämän kokemus. Valitse perinteisistä 9 hengen pöydistä tai liity uusiin 5 hengen pöytiin nopeammin pelaamiseksi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

6. Hearthstone

Tässä on erinomainen keräilykorttipeli studiosta World of Warcraftin takana. Kyse on tehokkaiden korttien keräämisestä kansien luomiseksi samalla kun kutsut kätyreitä ja nostat loitsuja tarttumaan jatkuvasti muuttuvan taistelukentän hallintaan.

Haasteenasi on käyttää mestarillista strategiaa voittamaan kuka tahansa, joka uskaltaa haastaa sinut. Sinulla on räjähdys, joka vie sinut läpi oudon järjen ja onnen maailman, ja mahdollisuus tuhoisaan lopputulokseen jokaisella pelikortillasi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

7. GWENT Witcher-korttipeli

Katso tämä kannenrakennuskorttipeli, joka perustuu Witcherin fantasiaromaaneihin ja videopelifranchiseen. Se on helppo oppia, mutta tarjoaa syvempiä haasteita, jotka pitävät sinut koukussa.

Kortit ja pelilauta heräävät henkiin animaatioilla hahmoista, jotka heiluttavat aseita, loitsevat loitsuja ja taistelevat petoja. Valmistaudu uppoutumaan strategisten mahdollisuuksien maailmaan, kun teet töitä vihollisten voittamiseksi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

8. Korttipelit

Tässä on joukko pasianssikorttipelejä yhdessä. Se sisältää klassisen klondike-pasianssin, spider-pasianssin ja Freecell-pasianssin hämmästyttävällä grafiikalla ja helppokäyttöisyydellä, mutta silti haastavina.

Erittäin suuret korttisymbolit helpottavat silmien käyttöä, joten et tunne jännitystä pelaamisen jälkeen. Mukana on myös älykäs pistejärjestelmä ja useita vaikeustasoja taitojesi mukaan.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Pinochle

Tätä korttipeliä pelataan 48- tai 80-korttisella paketilla, jossa on 9, 10, tunkit, kuningattaret, kuninkaat ja ässät. Pelattavuudessa on kyse tarjousjärjestyksen toistamisesta pelaajien kanssa voittamalla pisteitä yhdistämällä erilaisia ​​korttiyhdistelmiä ja ottamalla temppuja.

Voit valita yhden tai kaksikerroksisen toiston konfiguroitavilla vaihtoehdoilla. Yhdistät tietokonekumppanin nimeltä North ja kahden tietokoneen vastustajan nimeltä East and West. Sovellusta päivitetään usein parantamiseksi ja viihdyttämiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Räjähtävät pennut

Tässä on korttipeli kaikille kissan ystäville. Voit pelata 2–5 pelaajan kanssa useissa puhelimissa samassa huoneessa tai verkossa ystävien tai tuntemattomien kanssa. Se on digitaalinen versio yhdestä kaikkien aikojen tuetuimmista Kickstarter-peleistä.

Pelattavassa on kyse korttien vetämisestä, kunnes joku vetää räjähtävän kissanpennun ja hänet erotetaan pelistä, ellei hänellä jo ole Defuse-korttia. Sinun on käytettävä kaikkia muita kortteja dec-pelissä räjähtävien pentujen siirtämiseksi, lieventämiseksi tai välttämiseksi.

Hinta: $1.99

ladata

11. Korttijuhlat

Vapauta hauskaa tämän vauhdikkaan korttipelin avulla, jota voit pelata ystävien tai muiden kanssa ympäri maailmaa. Ota haaste avataksesi kymmenen erikoiskorttia, kuten Noppa, Bingo ja Ohjattu.

Ensimmäisen pelaajan on sovitettava kortti hylättyyn kasaan numeron tai värin mukaan. Tai pelaaja voi heittää erityisen kortin tai valita sen kannelta. Voit ansaita kolikoita tasolle, ja värikäs grafiikka ja ääni lisäävät vain kokemusta.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

Yhteenvetona

Oletko kokeillut kättäsi näissä korttipeleissä iPhonessa ja iPadissa? Kerro meille suosikkisi kommenteissa. Älä unohda parantaa hauskaa myös parhailla pulmapeleillä.

Voit myös lukea nämä:

 • Moninpelit iPhonelle ja iPadille
 • Kahden pelaajan pelit iPhonelle ja iPadille
 • Pakopelit iPhonelle
 • Seikkailupelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit