Parhaat iPhone X -kotelot vuonna 2021

Reunasta reunaan -näyttö ja useita huippuluokan ominaisuuksia esittävä iPhone X on tänään puhutuin älypuhelin. Tällainen kallis helmi ansaitsee tarvittavan hoidon pysyäkseen turvassa. Tarkasta nämä parhaat iPhone X: n ohut kotelot siltä varalta, että haluat hemmotella älypuhelinta peittämättä kokonaan kadehdittavaa muotoilua.

 1. CrayKotelot
 2. Ohut VANMASS-kotelo
 3. Ringke AIR PRISM Ohut kotelo
 4. Ansiwee ohut kotelo
 5. Spigen Thin Fit
 6. ESR ohut kotelo
 7. TORRAS Slim Fit
 8. Speck CandyShell iPhone X -kuori
 9. täydellinen iPhone X -ohut kotelo
 10. Xoomz ohut kotelo
 11. Caseology Apex -sarja

1. CrayCases

CrayCases tuo sinulle erikoispainoksen tapauksista, jotka ovat ainutlaatuisia sinun. Loppujen lopuksi ne on räätälöity vastaamaan tyyliäsi ja ylpeilee myös nimelläsi. Voit joko valita kirkkaan, painetun tai värillisen kotelon ja saada nimesi siihen rakastamallasi fontilla.

EasySnap-sarja on valmistettu karkaistusta polykarbonaatista, joten se on kevyt ja irtotavarana. Jopa ohuen profiilin ansiosta saat korkean naarmuuntumisen ja lyhyen pudotuksen suojan. Lisäksi sinun ei tarvitse odottaa mukautettua tapaustasi, koska brändi takaa toimituksen 24 tunnin sisällä.

USP: Siinä on nimesi!

Katso CrayCases

2. VANMASS

Erittäin ohut muotoilu, VANMASS on ohuimmat iPhone X -kuoret. Se on valmistettu korkealaatuisesta TPU-materiaalista. Pehmeän pintakäsittely parantaa paitsi sen ulkonäköä myös antaa paremman otteen.

Pystykameran suojaamiseksi on korotettu reuna. Älä mene sen tyylikkään muotoilun mukaan, koska se pystyy täysin suojaamaan älypuhelinta naarmuilta. Lisäksi tämä kauniisti näyttävä ohut kotelo on saatavana kahtena värinä, kuten mustana ja punaisena.

USP: Erittäin ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. Ringke ILMAVIRTA

Ringke AIR PRISM on kompakti profiili, joka näyttää houkuttelevalta iPhonessa. Geometrinen kuvio täydentää muotoilua ja tarjoaa samalla halutun otteen, jonka avulla voit pitää älypuhelinta turvallisesti. Valmistettu korkealaatuisesta TPU-materiaalista, se on erittäin pehmeää ja joustavaa.

Huolimatta ohuesta rakenteestaan, se voi absorboida pieniä putoamisia. Kuvan täydelliset aukot kameraa, portteja ja painikkeita varten antavat sille muodonmukaisen ulkonäön. Viimeinkin tämä ohut kotelo on saatavana kuudessa kiehtovassa värissä, kuten ruusukulta, harmaa, musta.

USP: Geometrinen kuvio

Tutustu Amazoniin

4. Ansiwee

Etkö halua tyypillistä ohutta koteloa? Ansiwee voi olla varastaminen sinulle, jos haluat tyylin lisäksi älypuhelimesi myös kuljettaa pari korttia.

Tämä iPhone X -kotelo on valmistettu korkealaatuisesta lehmännahasta, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Huopa sisävuori auttaa sitä vastustamaan naarmuja. Sen takana on pari korttipaikkaa. Voit valita tämän ohuen lompakkokotelon kahdessa värissä: musta ja ruskea.

USP: Lehmän nahka

Tutustu Amazoniin

5. Spigen Thin Fit

Valitse tämä Spigenin ohut kotelo, jotta älypuhelimesi saa tyylikkään ilmeen ja myös suojaa sitä iskuilta. Kova tietokone vahvistaa sen kestävyyttä. Siinä on QNMP-paikka, joka tekee siitä täysin yhteensopivan magneettisen autotelineen kanssa.

Tarkat leikkaukset tekevät siitä tarkan istuvuuden, kun taas liukastumista estävä pinta tarjoaa paremman pidon. Peitetyillä napeilla on luonnollinen tunnelma. Ominaisuuksien ohella sinulla on viisi kaunista väriä, kuten punastua rohkea, samppanja kulta, suihkuvalkoinen, mattamusta, metallipunainen.

USP: QNMP-paikka

Tutustu Amazoniin

6. ESR - iPhone X -kuoret

ESR on hoikka muotoilu, joka on vaikuttava ohut kotelo iPhone X: lle. Valmiina pehmeällä TPU: lla, sillä on sileä pinta. Matta pintarakenteen ansiosta se tarjoaa paremman pidon.

Tähän ohutkoteloon voidaan luottaa kaapimisen pitämiseen loitolla. Näytön ja kameran korotettu huuli tekee siitä suojaavamman. Tarkkojen aukkojen ansiosta se sopii virheettömästi laitteeseen. Lisäksi sinulla on kaksi väriä valita mustasta ja ruusukullasta.

USP: Matta pintarakenne

Tutustu Amazoniin

7. TORRAS Slim Fit

Esittelemällä melko ohut profiili, TORRAS tekee upean ottelun iPhonen kanssa. Se kiertyy saumattomasti älypuhelimeen. Kohteliaisuus mattapintainen, saat paljon paremman otteen. Näin ollen ei ole mahdollisuutta luiskahtaa.

Älä mene ohut muotoilu, koska se voi vaivattomasti torjua naarmun. Siinä on korotettu huuli sekä näytölle että kameralle lisäsuojaa varten. Langaton lataustuki varmistaa, että sinun ei tarvitse poistaa kantta ennen laitteen langatonta lataamista. Kaiken kaikkiaan TORRASissa on kuusi lumoavaa värivaihtoehtoa, kuten violetti punainen, ruusukulta, laivastonsininen jne.

USP: Mattaviimeistely

Tutustu Amazoniin

8. Speck CandyShell

Speck CandyShell ei välttämättä ole erittäin tyylikäs kotelo, mutta se ei myöskään näytä painavalta. Parasta tässä tapauksessa on, että se tarjoaa älypuhelimellesi armeijan tason suojauksen (MIL-STD-810G pudotustestit) ohuessa muodossa.

Kestävä polykarbonaattipinta antaa sen levittää iskuja. Pehmeällä akryylikerroksella se pystyy absorboimaan iskut. Kohotetun kehyksen ansiosta kamera ja näyttö eivät koske maata. Lisäksi CandyShell on saatavana viidessä värivaihtoehdossa, mukaan lukien tumma unikonpunainen, musta.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

9. totallee

Haluatko mennä erittäin ohut? Sinun ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin tämä totalleen ohut kotelo. Vain 0,02 tuuman paksuudella se on todennäköisesti markkinoiden ohuin tapaus. Se on valmistettu pehmeästä polypropeenimateriaalista. Harjattu pinta tarjoaa liukastumisen estävän otteen, joka vähentää vahingossa tapahtuvan putoamisen mahdollisuutta.

Siinä on kamerarengas, joka tarjoaa ylimääräistä suojaa sille. Ennen kaikkea tällä tyylikkäällä kotelolla on 2 vuoden takuu, ja sitä on saatavana kahtena värinä: korkkimusta ja suihkupunainen.

USP: Ohuin muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Xoomz

Yksinkertaisuus ja tyyli eivät koskaan sovi yhteen, mutta Xoomz tekee sen mahdolliseksi tässä ohuessa iPhone X -kotelossa. Tässä tapauksessa on ylivertainen minimalismi ja puhdas ilme. Xoomzin suunnittelijat uskovat, että yksinkertaisuus on viimeinen hienostuneisuuden muoto. Kevyt kotelo ei lisää irtotavaraa 0,8 mm: n koossa.

Xoomz on viimeistellyt tämän kotelon mattapintaisena ja himmeänä; hieman harjattu pinta estää iPhone X: tä luistamasta käsiltäsi. Matta pinta suojaa puhelinta sormenjälkien ja rasvan tahroilta.

USP: Yksinkertainen mutta tyylikäs

Tutustu Amazoniin

BONUS

Caseology Apex -sarja

Jos pystyt kantamaan pieniä määriä, Caseology Apex -sarjan kotelot voivat olla upea kumppani iPhonellesi. Tämän tapauksen todellinen kauneus on kyvyssä tarjota tinkimätön suoja älypuhelimellesi uhraamatta ohuudesta. PC: n ja TPU: n täydellinen sekoitus on vahvistanut rakennetta voittamaan iskut.

Huolimatta siitä, että kaksikerroksinen kotelo on niin kestävä, se ei tunnu iso käsissä. Geometrinen kuvio lisää pitoa varmistaen, ettei se luiskahdu kämmenestäsi. Vielä parempi, voit valita tämän Caseology-kotelon viidellä värillä, mukaan lukien viininpunainen ja meriharmaa.

USP: Geometrinen kuvio

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Suosikkisi?

Oletetaan, että hieno ohut kotelo on juuri saatu päätökseen. Haluatko kertoa meille sen nimen ja laadun, josta olet halunnut siinä?

Haluat kurkistaa:

 • Parhaat iPhone X -kotelot
 • Parhaat iPhone X -nahkakotelot
 • iPhone X -puskurin kotelot
 • Parhaat iPhone X -lompakkokotelot

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit