Parhaat sanakirjaohjelmat iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Olipa opiskelija vai liike-elämän ammattilainen, hyvät viestintätaidot ovat välttämättömiä kaikille, ja sanakirjasovellus auttaa oppimaan uusia sanoja. Voit ymmärtää ja käyttää sanoja paremmin. Lopulta se auttaa rakentamaan vahvaa sanastoa. Täältä löydät sinut parhaista sanakirjasovelluksista iPhonelle ja iPadille, jotta voit saavuttaa halutun kielikomennon.

 1. Merriam-Webster-sanakirja
 2. Sanakirja
 3. Oxfordin englanninkielinen sanakirja
 4. Dictionary.com: Englannin sanat
 5. Sanakirja offline - Dict Box
 6. U-sanakirja
 7. Sanahaku Lite
 8. Urbaani sanakirja
 9. Edistynyt sanakirja ja sanasto
 10. WordReference-sanakirja

1. Merriam-Webster-sanakirja

Tämä sanakirjasovellus on täydellinen paketti ja erinomainen valinta viittauksiin ja sanastojen rakentamiseen. Opi tuntemaan kaikki sanat perusteellisesti pikamääritelmien, ääntämisten, esimerkkilauseiden, synonyymien ja antonyymien avulla.

Testaa lisäksi sanasi ja opi uusia sanoja sanastoa rakentavilla tietokilpailuilla ja päivittäin uusilla sanoilla. Sovellus tuo myös kätevän widgetin, jonka avulla näet päivän sanan yhdellä silmäyksellä.

Hinta: Ilmainen (Poista ilmoitukset 1 vuoden tilaus - 2,99 dollaria)

ladata

2. Sanakirja

Sovelluksen helmi kaikille monikielisille käyttäjille. Se voi kääntää englannin yli 40 kielelle, mukaan lukien ranska, espanja jne. Älä vain etsi sanoja; opi käyttämään niitä oikein ääntämisten ja esimerkkilauseiden kanssa.

Se mahdollistaa myös vapaan pääsyn useisiin erikoissanakirjoihin ja tietosanakirjoihin, kuten lääketieteelliset, oikeudelliset, lyhenteet, lyhenteet, sanat ja slangi-sanakirjat.

Hinta: Ilmainen (ilman mainoksia - 1,99 dollaria)

ladata

3. Oxfordin englanninkielinen sanakirja

Oxfordin sanakirjaa pidetään usein yhtenä korkeimmista viranomaisista viittaamaan englannin kieleen ja opiskelemaan sitä. Älykkäästi suunniteltu sovellus käyttää käyttäjäystävällistä käyttöliittymää, jossa on edistyneitä haku- ja oppimistyökaluja.

Se voi muuttaa oppimiskokemustasi älykkäillä ominaisuuksilla, kuten suosikkiluettelolla, sanojen jakamisella, viimeisimmällä luettelolla ja intuitiivisella kotisivulla. On myös intensiivisiä hakuvaihtoehtoja, kuten kamerahaku, avainsanahaku ja jopa jokerihaku.

Hinta: Ilmainen (Kuukausitilaus ODE - 2,99 dollaria)

ladata

4. Dictionary.com: englanninkieliset sanat

Dictionary.com on hyvin optimoitu ja helppokäyttöinen sovellus, joka on suunniteltu olemaan kanssasi missä tahansa. Siinä on upea offline-tila, all-inclusive-oppimistyökalut ja jopa kätevä Apple Watch -sovellus.

Ominaisuusluettelossa on myös päivän sana, kielioppi, oikeinkirjoitusapu, oppijan sanakirja, hauskoja pulmia ja tietokilpailuja. Ja jos haluat lisäsisältöä, osta ne erikseen sovelluksessa tai valitse Pro-sovellus.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

5. Sanakirja offline-tilassa - sanelulaatikko

Dict Box tuo voiman viitata, sanahaku ja käännös yli 50 kielelle offline-tilassa. Aivan oikein, et välttämättä tarvitse Internet-yhteyttä. Itse asiassa se tukee myös offline-tekstin ääntämistä.

Sovellus sekoittaa kaikki sanakirjat yhteen kätevään ja helppokäyttöiseen alustaan. Älykkäät sanaehdotukset auttavat sinua löytämään oikean termin nopeasti. Kun olet verkossa, voit myös kääntää tekstiä suoraan verkkoselaimessa ja muissa sovelluksissa.

Hinta: Ilmainen (Premium-versio kuukausittain - 5,99 dollaria)

ladata

6. U-sanakirja

U-Dictionary on suunniteltu matkailijoille ja kielten harrastajille. Älykkään tekoälyn ansiosta se pystyi kääntämään vaivattomasti tekstiä, kuvia ja keskusteluja noin 108 kielelle.

Lisäksi siinä on esineiden tunnistusjärjestelmä, kieliopin tarkistustoiminto ja aksentti-suuntautuneet ääntämiset. Sovellus ottaa tarkkoja määritelmiä varten viitteitä kehitetyistä sanakirjoista, kuten Concise Dictionary & Collins Advanced Dictionary.

Hinta: Ilmainen (U Dictionary PRO-1 viikko - 6,99 dollaria)

ladata

7. Sanahaku Lite

Sanakirja, joka on kehitetty erityisesti sanapeleille, kuten Scrabble, ristisanatehtävät, WordFeud, Hanging With Friends jne. Anagrammi-etsimen avulla voit ratkaista jopa monimutkaisimmatkin haasteet.

Ja useiden älykkäiden luetteloiden, kuten 2 tai 3 kirjaimen sanojen, korkealuokkaisten sanojen ja muiden, ansiosta peliäsi parannetaan vaihe vaiheelta. Pelaamistaitojen lisäksi se jopa parantaa sanastasi opettamalla uusia sanoja ja niiden merkityksiä.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Kaupunkien sanakirja

Etkö saa vuosituhannen kieliä? Tai haluatko tietää seuraavan sukupolven slangien tarkan merkityksen? Sitten Urban Dictionary ja sen jatkuvasti kehittyvät popkulttuurin terminologiat voivat olla todellinen bae.

Katso perusteellinen kuvaus sekä slangista että ei-slangista sanoista ja äänestä jopa suosikkimäärittelysi puolesta. Hanki päivittäinen Päivän kaupunkisana ja jaa se Facebookissa, Twitterissä ja muulla sosiaalisen median alustalla.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Edistynyt sanakirja ja sanasto

Sovelluksella on kadehdittava kirjasto, jossa on yli 1,4 miljoonaa sanaa. Mutta sen tekee erityisen erikoiseksi sen älykäs käyttöliittymä. Perusmäärittelyn lisäksi saat erityisiä kielimuistiinpanoja ja opetussuunnitelman sanoja.

Jokainen sana liittyy niiden synonyymeihin, antonyymeihin, hypermeihin, hyponyymeihin ja meronyymeihin. Tuo kaikki nämä tiedot käden ulottuville, se auttaa suuresti parantamaan kirjoittamista ja puhetta.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

10. WordReference Dictionary

Tehokas sanakirjan cum-käännössovellus, WordReference, tarjoaa nopean pääsyn laajoihin sanakirjoihin ja keskusteluihin. Olipa englannista espanjaan tai espanjasta ranskaan, se voi auttaa sinua ymmärtämään ja oppimaan monia vieraita kieliä

Äänen ääntämisen lisäksi se kattaa sanan käänteet, pääkäännökset ja esimerkkilauseita. Lisäksi yli 3 miljoonalla kysymyksellä ja vastauksella foorumit ovat loistava resurssi englannin ja käännösten oppimiseen.

Hinta: Vapaa

ladata

Kirjautua ulos

Minkä tahansa kielen taitojen rakentaminen on aikaa vievä ja vaativa tehtävä. Mutta älylaitteemme ovat yksinkertaistaneet sitä hieman näillä kätevillä sanakirjasovelluksilla. Toivon, että luettelomme auttoi sinua löytämään oikean sovelluksen.

Jaa valintasi, näkemyksesi ja arvostelut kanssamme alla olevassa kommenttiosassa. Ja jos etsit hyödyllisiä sovelluksia, tarkista nämä:

 • Tietosanakirja iPhonelle ja iPadille
 • Äänikirja-sovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Kuinka lukea kirjoja ilmaiseksi iPadissa ja iPhonessa
 • Nopeasti lukevat sovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit