Parhaat iPhone 6 Plus -kotelot vuonna 2021

Yhtä suloinen älypuhelin kuin iPhone 6 Plus, ansaitsee jokaisen mahdollisuuden näyttää luokkansa. Mutta phabletin pitäminen kodittomana on täynnä riskiä. Joten miten suojaisit älypuhelintasi ja annat silti sille täydellisen käyttöoikeuden profiilin esittelemiseen ilman häiriöitä? Osta laitteelle läpinäkyvä suojapuku tästä ainutlaatuisesta kokoelmasta parhaista iPhone 6 Plus -koteloista.

Ensiluokkaisesta materiaalista veistetyt selkeät kotelot kestävät helposti pieniä kolhuja. Suurelta osin iskunvaimennuksen ansiosta ne ovat erittäin kestäviä. Erittäin läpinäkyvä ulkoasu varmistaa, että iPhone pysäyttää silmät myös kotelon ollessa päällä. Lue lisää siitä, mitä näillä 10 suosituimmalla selkeällä iPhone 6 Plus -kotelolla on.

 1. JETech
 2. CaseHQ
 3. Coolden
 4. LUVVITT
 5. i-Blason
 6. iXCC
 7. Spigen
 8. KOTELO
 9. SaukkoBox
 10. CISTOID
 11. MOSNOVO
 12. CellEver
 13. Trianium Clear Tyyny

# 1. JETech

JETechin kirkas kotelo on valmistettu korkealaatuisesta PC- ja TPU-materiaalista. Ilmapehmustetut neljä kulmaa antavat sille mahdollisuuden kestää iskuja. Koska se on naarmuuntumaton, se tarjoaa laitteellesi tarvittavan suojan, jotta se säilyy pitkään. Selkeällä on täydellinen aukkokamera, portit ja anturit, ja se sopii tiukasti iPhone 6 Plus -laitteeseen. Lisäksi tässä JETechin kotelossa on viisi värivaihtoehtoa.

USP: Naarmuuntumisenesto

Tutustu Amazoniin

# 2. CaseHQ

Jos olet joku, joka kaatuu usein iPhoneen, tarvitset juuri tämän. Erityisesti korotettujen reunojen ja ilmatyynyn kanssa iPhone 6 Plus on suojattu säännöllisiltä putoamisilta. Lisäksi naarmuuntumattomuus on lisäetu. Valmistettu pehmeästä TPU-materiaalista, se varmistaa, että iPhonessa ei ole naarmuja, kun se on kotelossa.

Tarkat leikkaukset mahdollistavat helpon pääsyn kaikkiin iPhone 6 Plus -portteihin ja -toimintoihin. Loppuottelussa on valittavissa kolme värivaihtoehtoa.

USP: Ilmapehmustetut kulmat

Tutustu Amazoniin

# 3. Coolden

Toisin kuin useimmat siellä olevat tapaukset, tämä on hieman nostettu edestä. Tämä ominaisuus antaa ylimääräisen suojan näytölle normaalissa putoamisessa tai kolhussa. Läpinäkyvä kotelo on valmistettu PC: llä ja TPU: lla, mikä antaa sille kestävän käyttöiän. Ulkonäön osalta tämä näyttää vähän tilaa vievältä, mutta sen kestävyys saa sen listalle.

Koteloon sisältyy myös elinikäinen takuu. Viimeisenä on neljä kirkasta värivaihtoehtoa, jotka tekevät valinnasta helppoa.

USP: Kotelon erityisen korotettu etupuoli

Tutustu Amazoniin

# 4. LUVVITT ClearView

LUVVITT Clear View -hybridikotelo säilyttää iPhonen luonnollisen ilmeen parhaimmillaan. Ensiluokkainen PC- ja TPU-materiaali on antanut kotelolleen tarvittavan kyvyn kestää vaikeita aikoja. Korotettujen reunojen ja iskuja vaimentavan rakenteen ansiosta tämä hybridikotelo on tehty melko suojaavaksi.

Kristallinkirkas kotelo tarjoaa myös paremman otteen pitää iPhone mukavasti. Ennen kaikkea saat kuusi värivaihtoehtoa valitsemaan laitteellesi halutuin puku.

USP: Iskunkestävä

Tutustu Amazoniin

# 5. i-Blason

i-Blason on yksi suosituimmista tuotemerkeistä, kun kannattaa ostaa iPhone-koteloa. Tämä yrityksen selkeä tapaus on kaunis ja kestävä samanaikaisesti. Se on tarpeeksi ohut, jotta sinusta tuntuu kuin iPhone 6 Plus olisi ilman koteloa. Liukastumista estävän materiaalin avulla et menetä puhelimesi pitoa kädessä pitäessäsi.

Kotelo on leikattu tarkasti missä tahansa, jotta pääset helposti kaikkiin puhelimen portteihin. Kotelossa on myös 3H-luokitus naarmuuntumaton pinta. Lopuksi on olemassa kaksi vaihtoehtoa: Kirkas ja Kirkas Musta.

USP: 3H-luokitus naarmuuntumaton pinta

Tutustu Amazoniin

# 6. iXCC

Samoin kuin CaseHQ, tämäkin on lisännyt irtotavaraa reunoihin, mikä antaa sille ylimääräisen suojakerroksen normaaleilta putoamisilta ja kolhuilta. Se on valmistettu vahvasta PC: stä ja pehmeästä TPU-materiaalista, mikä antaa sille täydelliset turvallisuus- ja kestävyysominaisuudet.

Koteloa nostetaan myös hieman etupuolelta, mikä suojaa näyttöä, jos iPhone putoaa suoraan näytölle. Lopuksi ei ole saatavana värivaihtoehtoja.

USP: Korotetut reunat ylimääräisellä tyynyllä

Tutustu Amazoniin

# 7. Spigen

Tässä Spigenin selkeässä kotelossa on vankka ilmatyynytekniikka, joka suojaa iPhonea putoamisen vaurioilta. Sen lisäksi Spigen on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan. Näytön ja kameran reunat ovat myös koholla, jotta ne suojaavat naarmuilta.

Suojauksen lisäksi kotelo on hämmästyttävän selkeä ja mahdollistaa iPhone 6 Plus -mallin erinomaisen muotoilun. Myös takana oleva kova PC-materiaali on riittävän vahva kestämään normaalia putoamista. Lopuksi on olemassa muutama vaalea värivaihtoehto, jotka sopivat iPhone 6 Plus -laitteeseesi.

USP: Ilmapehmustettu tekniikka

Tutustu Amazoniin

# 8. KOTELO

SUPCASE kestää tehtävänsä sekä älypuhelimesi tyylikkään ilmeen että kolhuilta suojautumisen suhteen. Napsautettava muotoilu auttaa koteloa asentamaan helposti.

Erinomaisella TPU- ja PC-materiaalilla varustettu tämä kirkas on tehty kestämään kauan. Naarmuuntumaton pinnoite lisää suojaa panssariin. SUPCASE-kirkkaassa kotelossa on useita värivaihtoehtoja.

USP: Naarmuuntumaton pinnoite

Tutustu Amazoniin

# 9. OtterBox SYMMETRY CLEAR -SARJA

Arvostan tätä selkeää OtterBox Symmetry Clear -sarjan tapausta erittäin hyvin. Urheilullinen tyylikäs muotoilu, kotelo näyttää todella upealta. Kaksimateriaalinen rakenne on antanut sille voimaa puolustaa laitettasi kolhuilta.

Kohotettu viistetty reuna varmistaa, että kosketusnäytöllä on tarvittava turvallisuus naarmuuntumisen estämiseksi. Vielä parempi, sinulla on viisi värivaihtoehtoa, mukaan lukien vihreä, harmaa, vaaleanpunainen ja paljon muuta.

USP: Kaksimateriaalinen rakenne

Tutustu Amazoniin

# 10. CISTOID

Kun haluat antaa iPhonen hehkua täydellisessä muodossa, CISTOID on oikeassa rahassa. Se on valmistettu huippuluokan pehmeästä silikonikumigeelistä ja sopii tahrattomasti phabletin ympärille.

Koska kotelo on melko sileä ja joustava, voit asentaa ja poistaa sen nopeasti. Toinen merkittävä piirre on, että se ei muutu keltaiseksi.

Voit luottaa siihen, että tämä selkeä tapaus kestää vahingossa tapahtuvia pudotuksia ja pitää myös naarmut loitolla. Viimeiseksi, sitä on saatavana kahtena värinä, mustana ja kirkkaana.

USP: Pehmeä silikonikumigeeli

Tutustu Amazoniin

# 11. MOSNOVO

Tämä on suunniteltu erityisesti ihmisille, jotka haluavat olla houkutteleva selkeä tapaus. Mikä tekee siitä niin tyylikkään, on henna mandala kukka pitsi. TPU-runko on iskuja vaimentava, kun taas polykarbonaattinen takapaneeli on tukeva ja suojaa puhelinta kolhuilta.

Korotettu kehys nostaa näyttöä ja kameraa varmistaakseen, että ne eivät kosketa maata. MOSNOVO-kirkas kotelo on saatavana viisitoista värivaihtoehtoa.

USP: Kukallinen pitsi

Tutustu Amazoniin

# 12. CellEver

Läpinäkyvissä tapauksissa ne ovat kaikki lähes identtisiä. Mutta CellEver on tehnyt hienoa työtä suunnitellessaan selkeän kotelon, jossa on niin monia muita toimintoja. Aluksi tämä kotelo on vesitiivis IP68-sertifioinnilla pitäen samalla läpinäkyvän takaosan. Se on myös iskunkestävä, testattu 6 jalan pudotustestillä.

Sen lisäksi se on ohut ja näyttää tyylikkäältä. Jos kysyt minulta, tämä on yksi parhaista selkeistä tapauksista iPhone 6 Plus: lle tässä luettelossa. Ainoa negatiivinen osa on, että värivaihtoehtoja ei ole.

USP: IP68-sertifikaatti

Tutustu Amazoniin

# 13. Trianium Clear Tyyny

Iskunkestävä muotoilu, tämä Trianiumin läpinäkyvä kotelo on luotettava puolustaja iPhonelle. Erittäin kirkkaan muotoilun ansiosta se antaa älypuhelimen hehkua tyylikkäästi.

Siinä on erityinen pinnoite naarmuuntumisen estämiseksi. Siksi se pystyy säilyttämään hehkunsa pitkään.

Kosketuspalautteen avulla painikkeet antavat sinun hallita laitettasi mukavasti. Neljä värivaihtoehtoa ovat kirkas, karkkia, sininen ja jet black. Lisäksi Clear Cushionilla on elinikäinen takuu.

USP: Kestävä puskuri

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Käärimistä!

Näissä selkeissä tapauksissa on kaikki ominaisuudet, jotka ovat huomiota herättäviä pintoja älypuhelimellesi. Sen lisäksi, että ne ovat niin vaikuttavia, ne ovat riittävän suojaavia kestämään shokkia. Lisäksi ne tarjoavat älypuhelimellesi tarpeeksi vapautta loistaa läpi. Minkä selkeän tapauksen olet valinnut koristamaan laitettasi? Olisi hienoa tietää tapauksen nimi, joka tulee pariksi phabletisi kanssa. Jos jokin suosikkisi läpinäkyvistä tapauksista puuttuu luettelosta, ilmoita meille myös sen nimi.

Haluat myös katsoa:

 • Parhaat iPhone 6 Plus -lompakkokotelot
 • Parhaat iPhone 6 Plus -kotelot
 • iPhone 6 Plus -jalustakotelot
 • Parhaat iPhone 6 Plus -puskurin kotelot

Uusimmat viestit