Paras iPhone 5 / 5s -suojakalvo vuonna 2021

On aina turvallisempaa ja parempi, että iPhone 5: n kiiltävä näyttö peitetään turvallisesti läpinäkyvällä ja vahvalla kuorella. Näytönsuoja on pakollinen, jos kysyt minulta ja muilta, joilla on iPhone. On niin helppoa ajatella, että tämä pieni muovisen kannen pala ei itse asiassa aiheuta suurta eroa, mutta pojat olemme väärässä! (Tässä on luettelo parhaista iPhone 6 -näytönsuojista.)

IPhone 5 / 5s -näytönsuoja on ensimmäinen puolustuslinjasi monista asioista:

  • Öljyiset tai likaiset sormenpäät
  • Jatkuva pölyvirta altistumisesta ulkopuolelle
  • Esineiden, kuten avainten, kolikoiden, aiheuttamat naarmut
  • Kosteus ja joskus jopa vahingossa tapahtuva vesi (sade)

Näytönsuojat ovat siis pakollinen asia iPhonellesi. Ei ole väliä onko sinulla kotelo vai ei, mutta näytönsuojan on oltava jotain, jonka pitäisi olla iPhonessa.

Joten mene ja yritä selvittää, mikä on erän paras. Suuret tuotemerkit tuottavat tietysti parhaita juttuja, joten katsot esimerkiksi Otterboxia, Belkiniä ja muita. Silloin huomaat, että siellä luetellut iPhone 5 / 5s -näytönsuojat maksavat yhtä paljon kuin tapaus, jonka naapurisi osti juuri iPhonelleen. Joskus jopa enemmän!

En pidä ajatuksesta käyttää 30 tai jopa 25 dollaria näytönsuojuksiin. Tarkoitan, tule! tiedän, että laatu puhuu puolestaan, mutta en silti halua sitä kovaa. Perusnäytönsuojat tekevät temppun paljon samalla tavalla.

Joten tässä on kokoelma parhaista iPhone 5 / 5s -suojuksista, jotka eivät pudota atomipommia taskuihisi. Missä se reiän polttaa, puhumme todella vakavasti tärkeästä asiasta - kuten harjatusta alumiinista. Jos ei, aiomme löytää optimaalisen kokoelman.

1 AmFilm

Valmistettu laadukkaasta kolmikerroksisesta lemmikkikalvosta, tämä näytönsuoja tarjoaa iPhonen kosketusnäytölle täydellisen suojan naarmuilta, pölyltä tai naarmuilta. Se kiinnittyy näytön kanssa sujuvasti eikä jätä jäännöksiä, kun poistat sen.

Sen mukana tulee mikrokuituinen puhdistusliina ja kuplanpoistokortti. Jos haluat saada mukavan toimivan näytönsuojan iPhonellesi, AmFilmin pitäisi tehdä älykäs valinta.

Hinta: 9,95 dollaria [5,99 dollaria Amazonilta, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazonilta

2. OMOTON

OMOTON-näytönsuojassa on pyöreä reuna, joka auttaa sitä asentamaan helposti ja tarjoamaan koko näytön suojan iPhonellesi. 9H-kovuus tekee siitä riittävän tukevan näytön suojaamiseksi tyhjästä. Laadukas materiaali kestää sormenjälkiä.

Koska siinä ei ole kuplia, sinulla ei ole mitään haittaa asennettaessa sitä laitteeseesi. Koska se on hyvin ohut, se tuntuu erittäin sileältä. Vielä parempi, se tarjoaa teräväpiirtoisen selkeyden, jotta voit nauttia laitteesi käytöstä.

USP: Teräväpiirtoinen selkeys

Hinta: 7,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

3. YLIKOTE

Tämä UPPERCASE-näytönsuoja on valmistettu korkealaatuisesta karkaistusta lasista. Asenna tämä ohut näytönsuoja helposti laitteeseesi. Pyöristetyt reunat antavat sen liikkua tasaisesti.

Se tarjoaa täydellisen suojan kosketusnäytölle. 9H-kovuuden ansiosta se pystyy täysin vastustamaan naarmuuntumista. Oleofobinen pinnoite estää sormenjäljet ​​ja öljytahrat.

USP: Täysimittainen suoja

Hinta: 7,95 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

4. JETech

JETech-näytönsuoja on vain 0,33 mm paksu ja tarjoaa erittäin läpinäkyvän. Pyöristetty reuna ja täysin kuplaton, se tarjoaa vaivattoman asennuksen.

Se tarjoaa vain sileyden, jota haluat käyttää laitettasi mielenrauhalla. Alan johtava kovuus varmistaa, että se voi suojata kosketusnäytön kaikilta julmilta naarmuilta. Sormenjälkiä ja pölyä kestävä näytönsuoja tarjoaa paremman käyttökokemuksen ja on saatavana kolmessa värissä - kirkas, sininen ja musta.

USP: Erittäin herkkä

Hinta: 7,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen yhteydessä.

Osta se Amazonilta

5. MoboZx

Vain 0,3 mm: n paksuudella varustettu MoboZx-näytönsuoja tarjoaa huippuluokan selkeyden. Se ei jätä jäämiä taakse ja napsahtaa täydellisesti ruudun kaikkiin reunoihin. Se on erittäin herkkä kosketukselle. Teollisuuden vakiokovuus vahvistaa sen lujuutta ja tekee siitä riittävän voimakkaan kestämään naarmuja.

Hydrofobinen ja oleofobinen pinnoite estävät öljyjä, likaa pilaamasta kirkkautta ja herkkyyttä.

USP: Ensiluokkainen karkaistua lasia

Hinta: 14,99 dollaria [8,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.]

Osta se Amazonilta

Kirjautua ulos

Mikä näistä näytönsuojista on läpäissyt happotestisi? Mikä on yksi laatu, jonka haluat nähdä jokaisessa korkealaatuisessa iPhonen näytönsuojassa?

Henkilökohtaisesti haluan, että näytönsuoja on täysin naarmuuntumaton ja tarjoaa suuren läpinäkyvyyden sekä vastauksen. Mutta mieltymyksesi voi poiketa minun.

Haluat tarkastella nopeasti:

  • Parhaat iPhone 5 / 5s / SE -kotelot
  • iPhone 5 / 5s / SE nahkakotelot
  • Parhaat iPhone 5 / 5s / SE -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 5: n läpinäkyvät nahat

Uusimmat viestit