Paras käsivarsinauha iPhone 7: lle vuonna 2021

Ihmiset rakastavat iPhonen käyttöä; riippumatta siitä missä he ovat ja mitä he tekevät. Ja miksi heidän pitäisi? iPhone ansaitsee olla vierelläsi täydentämään kaikkia toimintojasi; viihdyttäen sinua perusteellisesti. Jos olet kuntoilijan ystävä ja nautit treenaamisesta kovasti pysyäksesi parhaimmillaan, haluaisit ostaa uuden ikäisen käsivarsinauhan treenin elävöittämiseksi. Huippuluokan muotoilun ja hämmästyttävän toiminnallisuuden ansiosta se voi auttaa sinua harjoittelemaan kaikkea liikunnan aikana. Tarkastellaan heitä ennen kuin otamme sopivimman uuden iPhone 7: si.

# 1. Heimo

Harjoittelun aikana sinun tulee olla tarkkaavainen harjoituksessasi, älä iPhone 7: ssä. Tribe ymmärtää vaatimukset ja siksi se on suunnitellut huolellisesti tämän pehmeän Lycran erityisen paksun käsivarsinauhan.

Triben käsivarsikotelo tarjoaa täydellisen handsfree-ratkaisun iPhonellesi. Säänkestävällä tekniikallaan Tribe on luonut käsivarsinauhan, joka suojaa iPhonea sateelta tai hikiltä. Voit jatkaa harjoittelua myös sateessa.

USP: Luistamaton muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 2. Viritä vyö

Tämä on suunniteltu upeaksi urheiluhihnaksi. Laadukas pehmeä materiaali on hengittävää ja tarjoaa olennaisen mukavan käyttää käsivarsinauhaa intensiivisen harjoittelun aikana. Koukku- ja silmukkamateriaali venyy, jotta voit liikkua vapaasti.

Se suojaa älypuhelinta hikoilta. Ikkunan suojus ei vain suojaa laitteen näyttöä tyhjästä, vaan tarjoaa myös täydellisen kosketusnäyttötoiminnon.

USP: Hikiä kestävä

Tutustu Amazoniin

# 3. Revere Sport

Revere Sport -hihnassa on kevyt muotoilu. Valmiina vedenpitävällä materiaalilla, se suojaa älypuhelinta hikoilta.

Siinä on kaksi säädettävää käsivarsihihnaa pitämään tarranauhaa tiukassa, eikä se salli liukastumista. Jatkohihnan ansiosta se sopii 9-20 tuuman käsivarren kooihin. 3M-heijastinnauha tarjoaa hyvän näkyvyyden varmistaaksesi, että lenkkeilysi jatkuu sujuvasti myös heikossa valaistuksessa yöllä.

USP: Laadukas neopreenimateriaali

Tutustu Amazoniin

# 4. DanForce

Pidän DanForcen käsivarsinauhan tyylikkäästä muotoilusta. Se on valmistettu uskomattoman pehmeästä materiaalista, joka kestää hikeä. Voit mukauttaa sitä mukavasti käsivarren koon mukaan. Hikiä kestävä vuori pitää älypuhelimesi kuivana. Selkeä etuosa takaa esteettömän pääsyn laitteen kosketusnäyttöön.

Lisäksi voit valita DanForcen neljällä kauniilla värillä: taivaansininen, keskiyönsininen, Yhdysvaltain painos ja violetti. Ei siinä kaikki; Tähän käsivarsinauhaan kuuluu elinikäinen valmistajan takuu.

USP: Laadukas polyamidilykra

Tutustu Amazoniin

# 5. Stalion

Stalion-käsivarsinauha on tyylikäs. Koska se on erittäin hengittävä, se antaa kätesi venyttää mukavasti harjoituksen aikana.

Kohteliaisuus korkealaatuisesta neopreenimateriaalista; se pystyy pitämään hiki poissa laitteestasi. Kaksoishihnan sijoitus tekee siitä helposti sopivan 10-15 käsivarren kokoon. Luottokorttisi turvalliseen säilyttämiseen on avaimenperä ja tasku. Lisäksi; Stalionia on saatavana kolmella vaikuttavalla värivaihtoehdolla, kuten jet black, syaanisininen ja fuksia pinkki.

USP: Urheilullinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 6. Gear Beast Premium Plus

“Gear Beast Premium Plus -hihna” on valmistettu hikeä kestävästä neopreenimateriaalista. Siinä on joustava varsihihna sekä kestävä, puristumaton solki, joka varmistaa, että se sopii täydellisesti.

Tämä käsivarsinauha on rakennettu tukemaan 8 - 20 tuuman käsivarret. Joustava hihnan muotoilu pitää sen paikallaan tiukan harjoituksen aikana. Premium Plus on kevyt eikä lisää paljon irtotavaraa iPhoneen.

USP: Koko näytön toiminnot

Tutustu Amazoniin

# 7. Gear Beast (Suunniteltu sopimaan iPhoneen ohuilla koteloilla)

”Gear Beast Slim Case -hihna” mahtuu helposti iPhoneen jopa ohuella kotelolla. Valmistettu hienoimmasta hikeä kestävästä neopreenimateriaalista, se on poikkeuksellisen joustava.

Joustava varsihihna yhdistettynä pitkäikäiseen nipistämättömään solkeen varmistaa, että se pysyy paikallaan harjoittelun aikana. Vielä parempi, se taipuu kädelläsi, jotta vältät liikkeen kuristamisen. Paljon parantunut kosketusnäytön herkkyys antaa sinun käyttää laitettasi ilman haittaa. Ohut kotelo sopii 8-20 tuuman käsivarteen.

USP: Heijastava suojanauha

Tutustu Amazoniin

# 8. Xboun

Xboun-käsivarsinauha on erittäin mukava käyttää. Valmistettu ensiluokkaisesta neopreenikangasta, se mahtuu tukevasti käteesi. Xboun ei ole hiki- ja vedenkestävä (jossain määrin) muotoaan; pitämällä älypuhelimesi ehjänä. Siinä on läpinäkyvä kansi, jonka avulla voit käyttää laitettasi helposti.

Sporttisessa käsivarsinauhassa on taskutasku, jonka avulla voit pitää kortteja, rahaa ja avainta. Lisäksi Xboun tukee korkeintaan 8-16 tuuman käsivarret ja sitä on saatavana kahdella mukavalla värillä: musta ja vihreä.

USP: Erittäin herkkä kosketusnäytön suoja

Osta se Amazonilta

# 9. KOTELO

SUPCASE-käsivarsinauhalle on kirjoitettu eleganssia. Siinä on houkutteleva silikonikuori, joka on varustettu pitämään älypuhelimesi paikallaan jopa korkean oktaaniluvun liikunnan aikana.

Säädettävä tarranauhahihna mahtuu varsiin, joiden koko on 9-21 tuumaa. Sen avulla voit käyttää kaikkia iPhonen painikkeita ja portteja ilman vaivaa.

Tämän käsivarsinauhan suurin kohokohta on, että sen joustava TPU-kotelo on irrotettava ja toimii myös erillisenä kotelona iPhonellesi. Lisäksi SUPCASE on pestävä käsin ja sitä on kahta väriä: musta ja vaaleanpunainen.

USP: Irrotettava TPU-kotelo

Tutustu Amazoniin

# 10. TechMatte

Pidän eniten TechMatte Sport -hihnasta on mukava muotoilu. Upeat lycra-kangasmateriaalit tekevät siitä paitsi erittäin joustavan myös kestävän.

Tämä käsivarsinauha on tehty poikkeuksellisen hiki- ja vedenkestäväksi. Älypuhelimen virta- tai äänenvoimakkuuspainikkeessa ei ole vaikeuksia. Siinä on sisäänrakennettu tasku, jonka avulla voit pitää korttia, rahaa ja avainta. Säädettävien tarranauhojen avulla voit ottaa sen vaivattomasti päälle tai pois tarpeen mukaan.

USP: Lycra-kangasmateriaali

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Toivon, että olet valinnut sopivimman vaihtoehdon pariksi älypuhelimen kanssa harjoituksen aikana. Pidä laite kuivana samalla kun hikoilet ulkona kuntosalilla. Ole vuorovaikutuksessa laitteen kanssa mukavasti ja viritä suosikkikappaleesi pitämään sinut jäähdytettynä kuntosalilla.

Mikä näistä käsivarsinauhoista on läpäissyt testisi? Kerro minulle siitä alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä tarkistaa:

  • Parhaat jalustakotelot
  • Parhaat puukotelot
  • Parhaat marmorikotelot iPhone 7: lle

Uusimmat viestit