iPhone jumissa Apple-logossa? Näin korjaat sen

Se voi olla pelottavaa, jos iPhone on jumissa Apple-logossa. Voit ajatella, että se on jäätynyt, ja näin ollen matka palvelukeskukseen on varma. Mutta ennen kuin teet niin, tässä on enemmän tästä ongelmasta. Ja sitten joitain todellisia korjauksia sen ratkaisemiseksi.

Miksi iPhone on jumissa Apple-logossa?

IPhone ei mene Apple-logon ohi, enimmäkseen yhdessä seuraavista tilanteista.

  • Ohjelmistopäivityksen aikana tai sen jälkeen.
  • Kun asennat tai päivität beetaversiota.
  • Jailbreakin aikana iPhone.
  • Laitteen palauttaminen varmuuskopiosta.
  • Kun siirrät iPhonea aiemmasta laitteesta.

Nyt kun tiedämme, miksi tämä ongelma tapahtuu, katsokaamme joitain mahdollisia ratkaisuja sen korjaamiseksi. Nämä menetelmät toimivat iPhone 12 -sarja, iPhone 11 -sarja, iPhone XR ja X -sarja, iPhone SE 2020tai mikä tahansa iPhone-malli sinulla on.

merkintä: Ennen kuin jatkat, varmista, että iPhonen näytön edistymispalkki ei ole liikkunut vähintään tunnin ajan.

Mitä tehdä, jos iPhone on jumissa Apple-logossa?

 • Käynnistä iPhone uudelleen
 • Aseta iPhone palautustilaan
 • Käytä DFU-tilaa palauttaaksesi iPhonen

Käynnistä iPhone uudelleen

Yksi mutkattomimmista ratkaisuista on pakottaa laite uudelleenkäynnistämään. Tämä pysäyttää prosessin puolivälissä ja vie sinut pois tilanteesta. Uudelleenkäynnistyksen pakottaminen vaihtelee eri iPhone- ja iPad-malleissa. Meillä on yksityiskohtainen viesti, joka kattaa tämän.

Aseta iPhone palautustilaan

Palautustila on toinen kokeiltava asia, jos et pysty pakottamaan iPhonea uudelleenkäynnistämään. Kun laitteesi on juuttunut Apple-logoon, aseta se palautustilaan ja poistu sitten tästä tilasta. Voit myös yrittää päivittää tai palauttaa tietokonetta (Mac tai Windows PC) palautustilassa.

Palautustilan asettamisen ja poistumisen vaiheet vaihtelevat eri iPhone-malleissa. Yksityiskohtainen ja helposti seurattava oppaamme kertoo sinulle kaiken.

Käytä DFU-tilaa palauttaaksesi iPhonen

DFU tarkoittaa Laitteiden laiteohjelmistopäivitys. Tämä on (melkein) varma laukaus, kun iPhone ei käynnisty Apple-logon ohi. Ottaaksemme lainauksen omasta artikkelistamme, kuvasimme DFU-tilantämä on korkein palautustaso, jonka voit suorittaa laitteellasi.Joten jos pakotettu uudelleenkäynnistys tai edes palautustila ei tuottanut mitään menestystä, DFU-tila on oikea tapa edetä.

iPhone on edelleen jumissa Apple-logossa? Mikään ei toimi?

Jos DFU-tila ei auttanut, suoraviivaisuus tarkoittaa sitä, että ongelma on lisääntynyt. Se voi olla laitteisto-ongelma. Tällaisessa tilanteessa olisi parempi ottaa yhteyttä Applen tukeen jollakin eri tavoista - soittaa, keskustella, lähettää sähköpostia, jopa Twitter. Jos lähelläsi on Apple Store, voit myös käydä.

Siinä kaikki, kaveri!

Kirjautua ulos…

Näin saat iPhonen toimimaan uudelleen Apple-logon ohi. Määritä laite normaalisti päivityksen tai palautuksen jälkeen. Kun olet tehnyt sen, kirjaudu sisään nykyisellä Apple ID: lläsi ladataksesi sovellukset uudelleen. Tilauksesi jne. Pysyvät ennallaan.

Seuraavaksi haluat tietää:

 • Kuinka ottaa asianmukaiset varmuuskopiot iPhonesta tai iPadista
 • iPhone jumissa zoomaustilassa [Kuinka korjata ongelma]
 • Kuinka korjata iPhone jumissa latausnäytöllä
 • Kuinka korjata iOS 14 jumittui päivityksen valmisteluun ...

Tämä pitää sinut valmistautuneena, jos kohtaat vastaavia tilanteita tulevaisuudessa. Olisi myös hyödyllistä tietää joitain parhaista verkkotallennussovelluksista, jotta voit pitää valokuvasi, videosi ja muut olennaiset turvallisesti pilvessä.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found