Tyylikäs ja älykäs Personal Assistant -sovellus iPhonelle vuonna 2021

Olen varsin innoissaan henkilökohtaisista avustajista ja markkinoista yleensä, koska huipputeknisestä älykkyydestä tulee käytännön asioita, joita voidaan käyttää normaalissa elämässä. Siinä määrin meillä on paljon henkilökohtaisen avustajan sovelluksia iPhone- / iOS-laitteille. Siri todella täyttää kaiken älykkään avun suhteen. Tiedämme kuitenkin, että on olemassa vaihtoehtoja ja mieltymyksesi ja vaatimuksesi mukaan ne voivat olla älykkäämpiä kuin Siri.

1. Amazon Alexa

Alexan tarjoama sovellus on melko suosittu iOS: ssä. Se on suunniteltu toimimaan Amazon Echo -laitteiden kanssa. Sovelluksen avulla voit hallita Alexa-yhteensopivia laitteita, mutta myös toistaa musiikkia, kuunnella radiota, luoda ostoslistoja, saada uutisia ja hallita älykkäitä kodin laitteita.

Lähes kaikkien johtavien musiikin suoratoistopalvelujen, kuten Spotify, Pandora, Amazon Music ja muut, tuella se varmistaa, että sinulla on enemmän joustavuutta suosikkimusiikin suoratoistosovelluksen suoratoistoon.

Lisäksi voit ottaa käyttöön suositellut taidot henkilökohtaisemman kokemuksen saamiseksi.

Ei vain, että sovelluksen avulla voit jopa soittaa tai lähettää pikaviestin tuetuille laitteille, jotta pysyt yhteydessä ystäviisi ja rakkaasi.

Hinta: Vapaa

ladata

2. 24 kuukautta

24me, joka on luokiteltu yhdeksi 10 parhaasta tuottavuussovelluksesta App Storessa, on selkeä tapa hallita päiväsi. Siinä ei ole paljon kelloja ja pilliä, mutta se tietää varmasti tietä. 24Me toimii erinomaisesti muistutusten, datan lähettämiseen ja viestien ja mikrolahjojen lähettämiseen ystävillesi heidän syntymäpäivinä ja vuosipäivinä.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Google Assistant

Google Assistant on suosittu ääniavustaja, jota käytetään ensisijaisesti Android-puhelimissa. Mutta myös iOS-käyttäjät ovat arvostaneet sen hyödyllisyyttä. Yksi parhaista asioista, joita Google Assistant tarjoaa, ovat sijaintipalvelut. Ihmiset luottavat nopeisiin tietoihin, kuten säähän ja Google Assistantin jakamiin uutisiin.

Yksi Google Assistantin räikeistä ominaisuuksista on integrointi Siri-pikakuvakkeisiin. Avaa vain Google Assistant ja napauta Lisää Siriin -painiketta; äänitä seuraavaksi ääni ”Ok Google” ja jatka.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Cortana

Cortana on erittäin edistynyt henkilökohtainen avustaja. Se voi suorittaa joitain asioita, kuten kertoa sinulle, milloin on oikea aika palata kotiin tai lähteä kokoukseen liikenteen ja sääolosuhteiden mukaan. Lisäksi se on aina valmis vastaamaan kysymyksiisi välittömästi.

Ja jos haluat viettää aikaa leikkimällä sen kanssa, henkilökohtainen avustaja viihdyttää sinua perusteellisesti vastauksillaan. Parasta virtuaaliassistentissa on, että siitä tulee vieläkin älykkäämpi, kun se tietää haluamasi.

Hinta: Vapaa

ladata

5. HOUND äänihaku ja avustaja

Etsitkö älykästä henkilökohtaista avustajaa, joka voi vastata nopeasti kysymyksiisi? HOUND voi olla kannattava vaihtoehto työn tekemiseen mukavasti. Haluatpa sitten toistaa minkä tahansa uusimman tai suosituimman kappaleen, saada viimeisimmät uutiset, soittaa puheluja, lähettää tekstiviestin tai selata verkkoa, se voi antaa sinun tehdä kaikki nämä asiat ja paljon paremmin.

Tämän virtuaaliassistentin avulla voit puhua luonnollisesti, koska se on tarpeeksi älykäs ymmärtämään aksenttisi ja mitä etsit. Tarpeestasi riippuen voit suodattaa, lajitella ja jopa lisätä lisätietoja, jotta avustajastä tulee älykkäämpi, jotta saavutettaisiin parempi tulos.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Kawaii-avustaja

Kawaii Assistant ei ole vain kaunis, mutta myös erittäin interaktiivinen. Japanilainen tyttöavustaja pystyy käsittelemään kaikki tehtävät aplombilla. Hän voi auttaa sinua tekemään muistiinpanoja ja jopa tekemään parempia päätöksiä tekemistäsi asioista.

Ja jos kyllästyt, avustaja pelaa jopa kanssasi pelejä pitääkseen mielialasi virkeänä. Pelitila on juuri se, mitä haluat pitää hauskemmalla. Toinen mielenkiintoinen asia on, että hän ei vie niin paljon aikaa olla tyytyväinen kuin tyttöystäväsi. Se tukee useita kieliä.

Hinta: Vapaa

ladata

7. DataBot

DataBot on loistava henkilökohtainen avustaja, joka on suunniteltu kestämään tehtävääsi. Virtuaalinen puherobotti vastaa nopeasti kyselyihisi. Se pystyy luomaan räätälöidyn multimediaesityksen käyttämällä ääntä, tekstiä ja kuvia.

Virtuaaliassistentti voi jopa antaa sinun jakaa vastauksesi tekstiviestien, sähköpostin ja sosiaalisten verkostojen avulla. Valintasi mukaan voit muokata avustajan kieltä, ääntä, nimeä ja jopa käyttäytymistä. Avustaja paranee ajan myötä, kun se oppii sinut ja mieltymyksesi. DataBot on saatavana englanniksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi, portugaliksi, espanjaksi.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Butleroy

Kun jahtaat tiukkoja aikatauluja päivässä, älykäs henkilökohtainen avustaja, kuten Butleroy, on välttämätöntä. Tämä voi huolehtia tehtäväluettelostasi, sijaintiesi lähellä olevista ravintoloista ja kalentereissasi luetelluista tapahtumista. Butleroyn tekoäly voi hallita kaikkea tehokkaasti puolestasi.

Tämä henkilökohtainen avustaja löytää pysäköintitilasi lähellä tapaamisitasi ja auttaa sinua Uberin tai Lyftin kanssa. Ennen kuin aloitat tapaamisen, kaupungin kartoitin näyttää sinulle parhaan tavan.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Äänivastaus

Äänivastaus tuo tietoja Wolfram Alphasta, joka on laskennallinen tietämysmoottori. Voit esittää kysymyksiä ja sovellus antaa sinulle yksityiskohtaisia ​​vastauksia. Sen 3D-robotti keskustelee kanssasi ja opastaa sinua.

Sen lisäksi, että sovellus vastaa kysymyksiisi, sovellus toimii henkilökohtaisena avustajana soittamaan kontakteillesi, lähettämään tekstiviestejä ja sähköpostia puolestasi.

Hinta: $3.99

ladata

10. Henkilökohtainen sihteerini

Henkilökohtainen sihteerini on erittäin pätevä ja hoitaa vastuullisen ääniavustajan tehtävän, joka hoitaa kirjoittamistyön helposti. Tarkemmin sanottuna sen avulla voit kirjoittaa nopeasti äänelläsi. Aloita vain puhuminen, ja sanat muuttuvat välittömästi tekstiksi.

Virheenkorjausalgoritmin ja kielimallin avulla se kirjoittaa sanasi oikein ja halutulla nopeudella. Vielä parempi, se tukee 23 kieltä. Voit jakaa tekstisi Facebookin, sähköpostin, Twitterin ja muiden välineiden kautta. Jos et enää halua kirjoittaa kirjoittaessasi vastaamalla kysymyksiin, lähettämällä tekstiviestejä tai seurustellessasi kavereiden kanssa sosiaalisissa verkostoissa, tämä henkilökohtainen avustaja on oikea vaihtoehto sinulle.

Hinta: Vapaa

ladata

Kirjautua ulos

Nämä henkilökohtaiset avustajat ovat todella hienoja, eikö olekin? Pidän niistä kaikista siitä, että he ovat niin älykkäitä, kun saat tehtävänne päätökseen. Joten mikä näistä virtuaaliassistenteista on suosikkisi? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit