Parhaat radiosovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Radio on media, joka ei ole menettänyt merkitystään edes nykypäivän digitaaliaikana. Se on hauska tapa saada uutisia, kuunnella jännittäviä talk-ohjelmia ja löytää uutta musiikkia. Lisäksi tekniikka on helpottanut kansainvälisten asemien kuuntelua ja uusien artistien ja esitysten löytämistä maailmanlaajuisesti. Jos tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, viritä nämä parhaat iPhonen ja iPadin radiosovellukset.

 1. Pandora
 2. SiriusXM
 3. TuneIn Radio
 4. iHeart-radio
 5. Yksinkertainen radio
 6. myTuner-radio
 7. Radio FM
 8. LiveXLive
 9. RadioApp
 10. Nitoja
 11. Beats 1 (Apple Music)

1. Pandora

Mikä tahansa luettelo parhaista iPhone- ja iPad-radiosovelluksista on epätäydellinen mainitsematta Pandoraa. Miljoonille musiikin ystäville se on pakollinen, koska se kykenee tarjoamaan erittäin henkilökohtaisia ​​musiikkielämyksiä. Aloita luomalla mukautettu radioasema haluamiesi artistien, tyylilajien tai maiden mukaan.

Voit myös luoda erityisen soittolistan, jotta pääset helposti haluamiisi kappaleisiin. Lisäksi voit siirtyä premium-versioon avaamaan monia muita ominaisuuksia. Voit esimerkiksi toistaa musiikkia ilman mainoksia, sinulla on rajattomat ohitukset ja jopa ladata kappaleita offline-kuuntelua varten.

Hinta: Ilmainen (Pandora Plus - 3,99 dollaria)

ladata

2. SiriusXM

Tämän radiosovelluksen avulla voit kuunnella yli 300 kanavaa, joissa on mainoksetonta musiikkia, urheilukommentteja, komediaa, uutisia ja muuta puhelimellasi, verkossa ja kotona. Lisäksi se antaa sinulle henkilökohtaisia ​​suosituksia uusien kanavien löytämiseen.

Voit myös luoda mukautettuja kanavia, joissa on mukana kaikki suosikkiartistisi musiikki, jotta saat äänentoiston tarvittaessa. Katso lisäksi videoita yksinomaisista haastatteluista ja viihdyttävistä musiikkiesityksistä.

Hinta: Vapaa

ladata

3 TuneIn-radio

TuneIn Radion kohokohta on jättimäinen kokoelma 100 000 asemaa. Voit virittyä suoriin radio-ohjelmiin ympäri maailmaa. Olitpa ihastunut uutisiin, urheiluun, musiikkiin tai puheradioon, sillä on kaikki, joka vastaa sinun etujasi.

Lisäksi sovelluksella on myös laaja kirjasto, jossa on yli 60 000 äänikirjaa. Ota mukaan podcastit omaan sopivaan aikaan. Lisäksi voit myös ladata musiikkia Wi-Fi-verkkoon kuunnellaksesi niitä, kun laitteesi on ilman Internetiä.

Hinta: Ilmainen (TuneIn Premium - 4,99 dollaria)

ladata

4. iHeart-radio

IHeartRadio on laajalti yksi parhaista suoratoistosovelluksista iOS: lle, joten sinun tulisi käyttää massiivista musiikkikirjastoa. Tutki tonnia paikallisia AM- ja FM-radioasemia ja valitse ne, jotka on suunniteltu täydellisesti mieltymyksiisi sopiviksi.

Voit suoratoistaa podcasteja tunnetuilta henkilöiltä, ​​kuten Ryan Seacrest, Elvis Duran, Bobby Bones ja Colin Cowherd. Lisäksi voit hienosäätää musiikkiasemia useiden tekijöiden, kuten tyylilajien, maiden jne. Perusteella.

Hinta: Ilmainen (iHeartRadio Plus - 5,99 dollaria)

ladata

5. Yksinkertainen radio

Tämä on loistava radiosovellus, joka tarjoaa luotettavan ja suoraviivaisen tavan kuunnella laaja valikoima AM-, FM- ja online-radioasemia iPhonella, iPadilla ja jopa Apple Watchilla. Voit toistaa yli 50000 maailmanlaajuista radioasemaa!

Tallenna lisäksi suosikkiasemasi ja kuuntele niitä vain napin painalluksella. Se on erinomainen tapa löytää uutta musiikkia, olla yhteydessä muihin maihin, harjoittaa vierasta kieltä tai tehdä päivittäisestä työmatkastasi miellyttävämpi.

Hinta: Ilmainen (yksinkertainen radio rajoittamaton - 0,99 dollaria)

ladata

6. myTuner-radio

myTuner Radio on täydellinen valinta niille, jotka rakastavat radiota, koska sillä on yli 40 000 asemaa 200 maasta. Sovellus on suunniteltu toimimaan kumppanina aina, kun tarvitset ääniviihdettä.

Laaja valikoima radioasemia uutisista urheiluun voit valita minkä tyyppisiä asemia kuuntelet. Voit myös luoda luettelon ja lisätä siihen suosikkiasemasi. Viimeiseksi, hyödynnä myös yli miljoona podcastia.

Hinta:Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

7. Radio FM

Nauti monista asemista, mukaan lukien uutiset, urheilu, musiikki, komedia, konsertit, urheilu ja muut ohjelmat tällä iPhonen parhaalla radiosovelluksella. Siellä on suoria lähetyksiä ja kyky etsiä erilaisia ​​tyylilajeja, kuten pop, rock, reggae, metal jne.

Tämän sovelluksen merkittävä piirre on kyky kuunnella suosikkiasemaasi nukkumaan menossa. Voit käyttää uniajastintoimintoa huolehtimatta matkapuhelindatan tyhjentämisestä, jos nyökkäsi.

Hinta: Vapaa

ladata

8. LiveXLive

Slackerin tarjoama, tämä on täysin uudelleen suunniteltu musiikin suoratoistosovellus, jonka avulla voit kuunnella suosikkikappaleitasi ja katsella suoratoistoesityksiä ilmaiseksi. Siinä on maailmanlaajuinen kattavuus ja valtava valikoima musiikkia.

Maailmanlaajuisesti on satoja interaktiivisia, valitsemia kanavia ja suoria videovirtoja maailmanlaajuisista festivaaleista ja konserteista. Hauskaa luoda ja jakaa suosikkikappaleitasi ja soittolistojasi.

Hinta: Ilmainen (LiveXLive Plus - 3,99 dollaria)

ladata

9. RadioApp

Jos haluat puhtaan käyttöliittymän, kokeile tätä ilmaista radiosovellusta, jossa on ainutlaatuinen analogityylinen FM / AM-viritin. Tämän ansiosta se tuntuu perinteiseltä radiosta samalla, kun se tarjoaa sinulle maailmanlaajuisen pääsyn tonnia asemia.

Lisäksi se on erinomainen työkalu uuden musiikin löytämiseen, koska se näyttää soitettavan raidan nimen. Useita maita tuetaan samanaikaisesti, ja sillä on joitain lisätoimintoja, kuten herätyskello ja uniajastin.

Hinta: Ilmainen (RadioApp kuukausittain - 2,49 dollaria)

ladata

10. Nitoja

Stitcher on yksi parhaista radio- ja podcast-sovelluksista iOS: ssä. Sen avulla voit muokata etusivua. Tämä Internet-radiosovellus toistaa podcasteja ja radiota. Viikonloppuajoasi varten voit luoda henkilökohtaiset radioasematyyppiset soittolistat.

Stitcher Premium -palvelu tarjoaa sinulle eksklusiivista sisältöä rakastamistasi ohjelmista. Lisäksi premium-jäsenyytesi on passi joillekin yksinomaiselle alkuperäiselle sisällölle. Kotona voit kuunnella Stitcher-sisältöä Sonos-kaiuttimessa myös Amazon Alexan avulla.

Hinta: Ilmainen (Stitcher Premium - 4,99 dollaria)

ladata

11. Beats 1 (Apple Music)

Apple Music on ensisijaisesti musiikin suoratoistosovellus, mutta se sisältää myös Beats 1 -nimisen radiopalvelun. Verkon yli 100 maassa ja suoratoisto 24/7 on ehdottomasti syytä tarkistaa uskolliset Applen harrastajat.

Se viihdyttää sinua huippuartistien yksinomaisilla kappaleilla. Lisäksi voit katsella musiikkivideoita, live-esityksiä, TV-ohjelmia ja elokuvia, jotka on erityisesti suunniteltu Apple Music -käyttäjille. Tietysti se on pieni hinta, mutta on sen arvoista.

Hinta: 9,99 $ / Kuukausi

ladata

Yhteenvetona!

Onko olemassa muita hienoja radiosovelluksia iPhonelle tai iPadille, joita emme sisällyttäneet luetteloomme? Jaa ne alla oleviin kommentteihin ja ilmoita meille mieltymyksesi.

Voit halutessasi kurkistaa:

 • Parhaat DJ-sovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Apple Music -vaihtoehdot
 • Paras musiikkieditori iPhone ja iPad -sovellukset
 • Parhaat musiikin oppimisohjelmat iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit