Vuoden 2021 parhaat aikaseurantaohjelmat iPhonelle ja iPadille

Ajanhallinnalla on merkittävä rooli yleisen suorituskyvyn parantamisessa. Ja sillä hetkellä, kun se muuttuu järjestämättömäksi, se vaikuttaa huonosti tuottavuuteen. Ympärivuorokautisesta työskentelystä huolimatta, jos et ole pystynyt pitämään itseäsi rauhassa tavoitteesi kanssa, on aika etsiä älykkäitä tapoja. Tuottavuuden kaksinkertaistamiseksi olemme koonneet parhaat ajanseurantasovellukset iPhonelle ja iPadille.

1. Elinkaari

Elinkaari on enemmän kuin vain tavallinen aikaseurain iOS-laitteellesi. Ja jos etsit all-in-one-vaihtoehtoa, se mahtuu vaatimuksiisi ihailtavasti.

Sovellus seuraa tarkasti ajastasi tarkasti ja esittelee sen siististi, jotta sinulla on tarkka käsitys ajastasi hallinnasta.

Voit heti selvittää päivittäiset aktiviteetit, käymäsi paikat ja kenen kanssa vietät aikaa. Viikkolehden kautta sovellus tarjoaa räätälöityjä oivalluksia ja selkeyttä kuluneelle viikolle.

Voit myös vertailla trendejä selvittääksesi, pystytkö pitämään suunnitelman kiinni vai etkö sujuu sujuvasti. Lisäksi sovellus on täysin integroitu Apple Healthiin ja sen avulla voit tuoda kaikki toiminnot, tietoisuus ja nukkumistiedot.

Hinta: Vapaa

ladata

2. HoursTracker: Tunnit ja palkka

HoursTracker tekee kuolleen ajan seurannasta helppoa! Voit seurata vaivattomasti aikaa ja asettaa myös automaattisia taukoja. Aikaseurannan lisäksi sovelluksen avulla voit seurata palkkaasi ja tulojasi.

Voit myös asettaa työpaikat saadaksesi muistutuksia saapuessasi tai poistuessasi tietyistä paikoista. Sen avulla voit kirjoittaa kommentteja myös aikamerkintöihisi.

Sisäänrakennetut raportit päivä, viikko ja kuukausi takaavat, että saat täydellisen käsityksen asioista, jotka ovat sinulle tärkeitä. Lisäksi HoursTracker antaa sinun viedä tiedot CSV-muodossa.

Hinta: Vapaa

ladata

3 tuntia

"Hours" on älykäs ajanseurantasovellus, jonka avulla voit pysyä etukäteen ja saada työsi tehokkaasti. Aloita asettamalla älykkäitä muistutuksia pitämään sinut ajan tasalla tehtävistä, jotka sinun on suoritettava ennen tiettyä aikaa.

Käytä visuaalista aikajanaa parhaalla mahdollisella tavalla virheiden nopeaan tunnistamiseen ja korjaamiseen. Voit käyttää pyöristyssääntöjä ihanteelliseen kierrosaikaan, jotta niiden välillä olisi sopivia välejä. Sovelluksen avulla voit seurata aikaasi asiakkaiden, projektien ja tehtävien mukaan.

Voit myös lisätä muistiinpanoja aikamerkintöihisi, tarkistaa ruudun raportit ja jopa lähettää yksityiskohtaisia ​​CSV- tai PDF-raportteja sähköpostitse. Lisäksi kalenterinäkymässä voit selvittää useita tärkeitä asioita, kuten mitkä päivät seurasit aikaa ja milloin unohdit.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Clockify

Tämä on yksi parhaista vapaa-ajan seurantasovelluksista, jotka voivat auttaa sekä freelancereita että yrityksiä. Voit valita, kirjaatko tunnit manuaalisesti vai automaattisesti yhdellä napsautuksella. Määritä lokit tietyille asiakkaille tai projekteille pysyäksesi järjestyksessä.

Lisäksi on hyödyllisiä raportteja, jotka antavat oivalluksia ajanseurannastasi. Käyttöliittymä on puhdas ja helppo navigoida. Joten se on kätevä valinta melkein kenelle tahansa seurata tuottavuuttaan.

Hinta: Vapaa

ladata

5. ATracker Time Tracker

Ohjaa aikaasi ja ota siitä irti ATracker! Täysin muokattavan käyttöliittymän avulla sovelluksen avulla voit seurata ja hallita aikaa parhaan mielesi mukaan. Tarpeestasi riippuen voit järjestää päiväsi ja pystyä suorittamaan tehtävänsä ajoissa.

Unohdatko usein suorittaa tärkeitä tehtäviä tai haluatko suorittaa hankkeet ennen määräaikaa? Aseta hälytykset pitämään sinut vauhdissa. Lisäksi ATracker tarjoaa myös tilastoraportteja pylväskaaviona ja ympyräkaaviona, jotta saat paremman käsityksen siitä, kuinka hyvin suoritat tehtävät.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Sadonkorjuu

Sadonkorjuu on se, mitä sinun pitäisi valita käsittelemään sekä aikaa että kuluja moitteettomasti. Työn mukana tulee offline-tila, jotta työsi ei pysähdy.

Sisäänrakennetulla kulunseurannalla voi olla ratkaiseva rooli, kun haluat maksimoida säästösi ja vähentää tarpeettomia kuluja.

Voit lähettää laskuja ja saada ilmoituksen, kun asiakkaat maksavat ne. Vielä parempaa, näet myös joukkuetovereidesi ajastimet pysyessäsi synkronoituna kollegojesi kanssa. Lisäksi se ilmoittaa sinulle maksuista, jotta sinun ei tarvitse maksaa sakkoa.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Työajan seuranta

Haluatko menestyneemmän avustajan seuraamaan työlokiasi? Worktime Tracker voi olla erittäin kätevä vaihtoehto seurata työaikasi.

Sovelluksen avulla voit tallentaa työpäiväkirjaasi aloitus- / lopetusajan, keston ja palkat ennalta määritetyn palkkatason mukaan. Se tarjoaa myös palkkaraportit viikoittain, kuukausittain, neljännesvuosittain, vuosittain ja jopa mukautetun ajanjakson mukaan.

Tämän sovelluksen avulla voit seurata joitain projekteja ja tehtäviä kerralla. Vielä parempi, voit viedä työlokisi sähköpostitse useissa muodoissa, mukaan lukien PDF, CSV ja HTML.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Ajoissa

Timely-toiminnolla voit hallita ja seurata aikaa ilman mitään stressiä. Saat heti selville, kuinka paljon aikaa vietät tehtäviin ja projekteihin. Järjestä syötteesi tarkasti ja pidä ne täydellisessä synkronoinnissa.

Mukavuutesi perusteella pystyt suunnittelemaan tehtävät ja suorittamaan ne ennen määrättyä aikaa.

Käyttämällä ilmoituksissa mukautettuja toimintoja keskeytät nopeasti ajastimen tai suoritat tehtävän. Vielä parempi, voit myös käyttää Timely for Apple Watch -sovellusta seurataksesi aikaa suoraan ranteesta.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Hubstaff

Ajan ja sijainnin seuraamiseksi Hubstaff on hieno vaihtoehto. Se voi olla erittäin hyödyllinen pienyrityksille palkanhallinnassa ja tarkkailla työntekijöidensä sijaintia sisäänrakennetun GPS-seurantaominaisuuden avulla.

Koontinäyttöä ja reaaliaikaisia ​​raportteja käyttämällä voit tarkistaa tuntilomakkeet ja tarkistaa ketkä työskentelevät. Viikoittaiset budjettiraportit varmistavat, että pystyt hallitsemaan haluamiasi menoja.

Lisäksi sovelluksella on tuki yli 30 projektinhallintasovellukselle, kuten Quickbooks ja Basecamp. Siksi sinulla on enemmän joustavuutta seurata aikaa ja projekteja.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Aikamerkintä

"TimeTag" ei ehkä ole yhtä suosittu kuin monet muut kollegansa, mutta se kattaa kaikki perusteet ollakseen kohtuullisen hyvä aikahallinta. Asia, joka on pakottanut minut harkitsemaan tätä sovellusta, on yksinkertaisuus ja laaja valikoima hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tuo kaikki tietueesi henkilökohtaisesta kalenteristasi ja muokkaa etenemistäsi sen perusteella, mikä toimii sinulle parhaiten. Noudata sitten sääntöjä niin, että projektisi ovat valmiita ennen asetettua aikaa.

Analyyttisten kaavioiden ja kaavioiden avulla voit selvittää, oletko pystynyt pysymään suunnitelmassa tai edes ylittänyt odotuksen. Vaikka tämä sovellus on ilmainen, joudut käyttämään 4,99 dollaria kuukaudessa tai 39,99 dollaria, jos haluat avata kaikki ominaisuudet.

Hinta: Vapaa

ladata

BONUS!

TimeCamp

TimeCamp voi olla erittäin keskeinen asia pienyrityksille. Sovelluksen avulla voit käynnistää ajastimen nopeasti projektisi ajan seuraamiseksi.

Voit myös tehdä tärkeitä muistiinpanoja tehtävistä, jotta et unohda niitä kokouksen aikana. Voit helposti tarkastella ja muokata tuntilomaketta ja suunnitella seuraavaa päivää.

Tarkista raportit saadaksesi oikean käsityksen siitä, miten hoidat tehtäviäsi. Tämän sovelluksen avulla voit käyttää enemmän aikaa tärkeään työhön ja välttää tuhlaamasta paljon aikaa vähemmän huomionarvoisiin tehtäviin.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Suosikki aikaseuraajasi?

Toivottavasti sinulla on täydellinen etu pysyä ajan tasalla. Ja oppi myös tapoja parantaa tuottavuuttasi leikkaamalla viiveitä.

Yhden sääntöjoukon tunteminen ei aina voi pitää sinut kilpailun edellä, sinun on oltava innovatiivinen ja etsittävä hakkereita, joilla voi olla merkitystä. Kerro minulle, mikä yllä olevista ajanhallintasovelluksista on kiinnittänyt silmäsi.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Parhaat projektipäällikköohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Paras tilaustuotesovellus iPhonelle ja iPadille
  • Yhteydenhallintasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat muistiinpanosovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit