Parhaat iPhone 6 Plus -lompakkokotelot vuonna 2021

Haluatpa sitten iPhone 6 Plus -lompakkokotelon, joka peittää ruudun etuosan tai ohuen ja takana pysyvän, markkinoilla on lukuisia vaihtoehtoja. Jokainen lompakkokotelo auttaa sinua kantamaan kourallisen tärkeitä korttejasi, mukaan lukien luottokortit ja käteissumman. Tämä on kätevää aina, kun verkkomaksut eivät toimi sinulle. Voit maksaa heidän kanssaan missä tahansa, myös tilanteissa, joissa Apple Pay pettää sinua. Olemme noutaneet joitain parhaista iPhone 6 Plus -lompakkokoteloista.

1. Davis-kotelo: ylellinen nahkainen lompakkokotelo

Jos etsit aitoa nahkalompakkoa iPhonellesi, tässä on yksi sinulle. Daviscase on veistetty korkealaatuisesta italialaisesta nahasta ja siinä on vintage-muotoilu. Iskuja vaimentava sisustus antaa sen kestää iskuja, kun taas tarttuva ulkopinta helpottaa älypuhelimen pitämistä.

Useilla kortti- ja käteispaikoilla kansi voi toimia älypuhelimesi toimivana lompakkona. Voit hyödyntää itsekiinnittyvää jalustaa sijoittamalla 6 Plus vaakasuunnassa saadaksesi mukavan mediakatselukokemuksen.

USP: Ensiluokkaista italialaista nahkaa

Tutustu Amazoniin

# 2. DocArtisan Sport lompakko v5

DocArtisan tunnetaan tuottavan korkealaatuisia lompakkokoteloita iPhonelle. Ja Sport Wallet v5 on saanut kaikki ominaisuudet ollakseen alan parhaita.

Laatu, joka tekee siitä valinnan arvoisen, on huippulaadukas nahkarakenne hienostuneella ammattitaidolla. Useilla korttipaikoilla se on suunniteltu hyödylliseksi matkasi aikana.

Irrotettava muotoilu tarjoaa sinulle enemmän joustavuutta, jolloin voit pienentää irtotavaraa tarvittaessa. Lisäksi nahkainen lompakkokansi voi myös kestää iskuja pitääkseen puhelimesi suojattuna.

USP: Korkealaatuista nahkaa

Tutustu DocArtisaniin

# 3. Silk Holvi

Silkin ”Wallet Slayer Vol.1” on hyvin ajoitettu ihmisille, jotka eivät pidä perinteisestä tai suurikokoisesta suunnittelusta. Se näyttää melko kompaktilta ja siinä on piilotettu paikka, johon mahtuu jopa kolme korttia ja rahaa.

Ergonominen rakenne varmistaa, että tunnet olosi mukavaksi pitää älypuhelinta. Kestävä rakenne voi tarjota haluamasi suojan älypuhelimellesi ja pitää sen suojattuna putoamisilta ja naarmuilta. Lisäksi Wallet Slayer Vol.1: ssä on vahva näytönsuoja naarmuilta.

USP: Piilotettu korttipaikka

Tutustu Amazoniin

# 4. IZENGATE

Tämä on IZENGATEn hyvin suunniteltu kotelo, joka suojaa puhelinta runsaasti ja jolla on kaikki hienon lompakon ominaisuudet. Se on tehty sopimaan täydellisesti iPhone 6 Plus -laitteeseen.

Tämä kotelo on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta ja sen asentaminen on vaivatonta. Siinä on 3 paikkaa luottokorteille, 1 henkilökorttipaikka ja 2 paikkaa käteistä ja laskuja varten.

Kotelon takaosassa on integroitu jalusta, joka voidaan ottaa käyttöön yksinkertaisella kääntämällä ja taittamalla. Voit sulkea kotelon innovatiivisella napilla. Kotelossa on myös irrotettava hihna, joka auttaa pitämään puhelinta turvallisesti.

USP: Vintage-profiili

Tutustu Amazoniin

# 5. SILKKI

SILKin Card Wallet -kotelo on tyylikkäästi suunniteltu yksiosainen kotelo, joka tarjoaa laitteelle täydellisen ruudun suojauksen. Se on erittäin ohut kotelo, joka on valmistettu kestävistä materiaaleista, mukaan lukien ainutlaatuinen oma pehmeä kumi ja ensiluokkainen kangas.

Siinä on runsaasti lähtöpaikkoja 3 luottokortin, henkilötodistuksen jne. Ja käteisen pitämiseen. Tämä premium-kotelo koostuu integroidusta muunnostelineestä, jossa on kaksi seisoma-asentoa. Siinä on myös Lay-taulutelevisio, joka voi suojata puhelimesi näytön vaurioilta.

USP: Kestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

# 6. i-Blason

i-Blason Premium Slim Book -nahkakotelo on valmistettu korkealaatuisesta vegaanisesta nahasta, jolla on lompakon ominaisuudet. Tämä on kirja-tyylinen kotelo, jossa on tarpeeksi paikkoja henkilötodistuksille, luottokorteille jne. Sekä käteistä tai laskuja. Tämä nahkainen kotelo sisältää myös joustavan kuoren kotelon. Tämä sisempi kova kotelo tarjoaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja naarmuuntumisen samalla kun säilyttää ohut profiili. i-Blasonin lompakkokotelo voidaan myös muuttaa jalustaksi taittamalla se handsfree-käyttöä varten.

USP: Ohut profiili

Tutustu Amazoniin

# 7. Stony-Edge

Tämä Stony-Edgen iPhone 6 Plus -lompakkokotelo on valmistettu hienoimmasta tekonahasta, jolla on tukeva rauta. Tämä synteettinen nahka ei haalistu. Tämä lompakkokotelo keventää kuormaa, koska se ei tee puhelimestasi kookkaampaa.

Siinä on integroidut korttipaikat, käteisosasto ja läpinäkyvä henkilöllisyysikkuna. Puhelinta on helppo asentaa ja se sopii täydellisesti. Tässä tapauksessa on myös riittävä näytönsuoja.

USP: Ensiluokkainen materiaali

Tutustu Amazoniin

# 8. TORRO

TORRO iPhone 6 Plus -lompakkokotelo on valmistettu aidosta mustasta italialaisesta eläinnahasta. Sisäpuoli on minimalistinen, mikä mahdollistaa täydellisen ja selkeän pääsyn Retina HD -näyttöön.

Tässä kotelossa on korttipaikkoja ja käteistä, jotka voidaan sulkea magneettilukolla. Siihen mahtuu enintään 3 korttia ja käteistä. Se on ohut kotelo, jonka avulla voit käyttää kaikkia puhelimesi hallintalaitteita, kameraa ilman mitään ongelmia samalla kun suojaat sitä.

USP: Executive-suunnittelu

Tutustu Amazoniin

# 9. Belemay

Olen löytänyt tämän Belemayn tarjouksen ihastuttavalta. Folio-kansi on veistetty aidosta lehmännahasta ja huippuluokan ammattitaidosta.

Aidolla nahkarakenteella folio-suojus sopii mukavasti kämmenellesi. Pehmeä TPU-sisustus antaa sille enemmän kestävyyttä ja auttaa myös suojaa selviämään kolhuista.

Iso käteistasku ja kolme korttipaikkaa voivat olla hyödyllisiä, kun haluat matkustaa täydellä mielenrauhalla. Lisäksi etukansi muuntaa kotelon jalustaksi, jotta voit haluta median kätevästi.

USP: Arvostettu käsityönä muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 10. LUPA

Jos haluat valita yhden edullisimmista lompakkokoteloista iPhone 6 Plus -laitteellesi, siirry LUPA: lle. Sanon sen, koska tämä folio-tapaus on saanut korkean arvosanan (neljä ja puoli tähteä yli 1400 asiakasarvostelusta.)

Keskustele suunnittelusta. suojus näyttää melko ohuelta ja napsahtaa kokonaan älypuhelimen ympärille. Tekonahkainen rakenne on hienostunut muotoilu. Sisäisten korttipaikkojen avulla voit tallentaa jopa 3-4 korttia ja jopa 4 dollarin seteleitä.

LUPA: n mukana tulee korkealaatuinen näytönsuoja, joka suojaa kosketusnäyttöä naarmuilta. Lisäksi seitsemän houkuttelevaa väriä, kuten musta, kulta, viininpunainen ja paljon muuta, helpottavat oikean ottelun valitsemista.

USP: Tyylikäs ja hienostunut muotoilu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset! Joten nämä ovat iPhone 6 Plus -puhelimen yläkannet. Kumpi on kiinnittänyt silmäsi?

Pysy kuulolla lisää…

Valitsin lompakkokotelot useiden asioiden, kuten suunnittelun, kestävyyden ja mukavuuden perusteella. Valitsimme myös halvat ja ylelliset sviitit vastaamaan erilaisia ​​vaatimuksia. Jos kuitenkin löydät huippuluokan vaihtoehdon puuttuvan yllä olevasta pyöristyksestä, ilmoita siitä meille myös.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • Parhaat iPhone 6 Plus -nahkakotelot
  • iPhone 6 Plus Bluetooth-kuulokkeet
  • Parhaat iPhone 6 Plus -kotelot
  • Parhaat iPhone 6 Plus -autotelineet

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found