Parhaat vedenpitävät kotelot iPhone 6s Plus -puhelimelle vuonna 2021

Monet käyttävät nauttivat uinnista ja haluavat vangita nuo hämmästyttävät hetket vedessä pelatessa. Joten, jos olet kaikki valmis ottamaan iPhonen mukaasi mahtavaan kylpyyn meressä, haluat varmistaa, että älypuhelimessasi on tarvittava kilpi veden pitämiseksi poissa. Jotta saisit helposti selville suojaavan puvun, olemme pyöristäneet arvostetun luettelon parhaista iPhone 6s Plus -vedenkestävistä koteloista.

1. Elinkestävä FRE-SARJA

Laadun osalta Lifeproof FRE SERIES -vesitiivis kotelo on yksi markkinoiden hienoimmista. IP68-luokituksella se kykenee tarjoamaan laitteellesi täydellisen suojan vedestä. Vankan rakenteen ansiosta sillä on voimaa kestää iskuja.

Kotelon takana on aukko Apple-logolle, jotta tuotemerkki pystyy esittelemään luokkaa ilman häiriöitä. Lisäksi tämä vedenpitävä kotelo on saatavana viidessä värivaihtoehdossa, mukaan lukien musta, violetti, lumivyöry, vaaleanpunainen, banzai jne.

USP: Vankka muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. Meritcase

Haluatko, että vedenpitävä kotelosi näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä? Meritcase olisi upea valinta. Valmistettu pehmeästä TPU-materiaalista, se tuntuu erittäin sileältä.

Ohut rakenne kestää iskun vaikutukset ja estää naarmuuntumisen. Siinä on kaasua läpäisevät kalvojen tuuletusaukot kotelon alaosassa, jotka tarjoavat selkeän äänen. Tässä viehättävässä vedenpitävässä kotelossa on kaksi värivaihtoehtoa: musta ja sininen.

USP: Ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. Temdan

Temdanin vedenpitävä kotelo on erityisesti suunniteltu ihmisille, jotka pitävät uimisesta paljon. Sen lisäksi, että se tarjoaa erinomaisen suojan vedeltä, tämä tapaus on riittävän vahva estämään sokin vaikutukset.

Siinä on jalusta, jonka avulla voit nauttia median handsfree-toiminnosta. Mukana on myös rannehihna, jonka avulla voit kuljettaa laitettasi helposti. Se on kevyt ja tuntuu erittäin mukavalta kädessä.

USP: Monisuojaus

Tutustu Amazoniin

4. Henkikestävä NÜÜD-SARJA

Tämä on jälleen yksi vedenpitävä kotelo Lifeproofilta tässä luettelossa. Kiitos suurimmaksi osaksi korkeasta laadusta; se on pystynyt löytämään läpimurron. Sen ominaisuuksista puhuttaessa sen on tarkoitus antaa sinun hyödyntää hauskoja vesiurheilulajejasi.

Se on myös läpäissyt sotilaallisen pudotustestin, mikä tekee siitä poikkeuksellisen suojaavan. Selkeä takakuori kasvattaa tyylin osamäärää. Se on saatavana vain mustana.

USP: Upotettavissa 6,6 '/ 2 M: iin

Tutustu Amazoniin

5. Beasyjoy

Sukellatpa sitten meressä tai uima-altaalla, tämä IP68-sertifioitu kotelo suojaa laitettasi jopa 10 jalkaan kahden tunnin ajan. Sen lisäksi sillä on sotilaallisen tason suojaus sekä kestävä kolmikerroksinen muotoilu.

Älä suojaa vain vesivahinkoilta; tässä tapauksessa voit suojata iPhonea säännöllisiltä putoamisilta, pölyltä, lialta ja kolhuilta. Lopuksi voit myös valita neljästä värivaihtoehdosta.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

6. VaikutusVahva

Kuten nimestäkin voi päätellä, tämä vedenpitävä kotelo kestää vakavia kaatumisia. Laadukkaiden puskurien ansiosta se ei siirrä vaikutusta iPhoneen. Lisäksi vesitiivisillä ominaisuuksilla kotelo mahdollistaa saumattoman pääsyn kaikkiin portteihin, toimintoihin ja jopa Touch ID: hen.

Kaiken kaikkiaan kotelo on kestävä ja se tekee molemmat työt oikein - kiinnittää laitteen veden ulkopuolelle ja myös veden sisälle. Saatavilla on myös erilaisia ​​värivaihtoehtoja.

USP: Laaja värivalikoima

Tutustu Amazoniin

7. OUNNE

Vedenpitävät kotelot ovat yleensä hieman tilaa vieviä, mutta jos etsit yksinkertaista ja tyylikästä muotoilua sekä suojaa vedeltä, tämä on tapa, jota kannattaa katsella. Kotelo suojaa iPhonea tehokkaasti vedeltä, lumelta, pölyltä, lialta ja myös naarmuilta.

Kaikilla yllä olevilla ominaisuuksilla portteihin ja painikkeisiin pääsee helposti tarvitsematta poistaa koteloa. Loppujen lopuksi se on saatavana vain mustana, eikä vaihtoehtoja ole.

USP: Tyylikäs profiili

Tutustu Amazoniin

8. SUORA

Lontect-vedenpitävän kotelon avulla voit sukeltaa jopa 6,6 jalan syvyyteen jopa kolmeen tuntiin ilman, että sinun tarvitsee huolehtia iPhonen vesivahingoista. Se on IP65-sertifioitu ja suojaa laitettasi naarmuilta, pölyltä, lialta, vedeltä ja myös lumelta.

Ylivoimaisesti se on yksi ohuimmista vedenpitävistä koteloista luettelossa. Suojauksen osalta se tarjoaa 360 asteen suojan iPhonellesi. Lopuksi on yksi väri ja yksi suunnitteluvaihtoehto.

USP: Ohuin vedenpitävä kotelo

Tutustu Amazoniin

9. CellEver

CellEverin vedenpitävä kotelo voi upota jopa 6,6 jalkaa veden alle tunniksi ilman, että iPhone vahingoittuu. Tämä on hieman vähemmän verrattuna muihin luettelon tapauksiin. Mutta muotoilu on se, mikä sai tämän tapauksen listalle. Se on houkutteleva, värikäs ja tyylikäs.

Kuten useimmissa tapauksissa, tämäkin on IP68-sertifioitu yhdessä muiden suojaominaisuuksien kanssa. Toisin kuin muissa tapauksissa, CellEver tarjoaa laajan valikoiman kirkkaita värivaihtoehtoja tyylisi mukaan.

USP: Tyylikäs ja värikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Yuker

Mene surffaamaan tai kiipeä vuorelle, Yuker huolehtii iPhonestasi. Veden osalta kotelo on IP68-sertifioitu ja suojaa laitetta tehokkaasti vesivahinkoilta melkein tunnin ajan. Suojauksen osalta kotelo on ylittänyt sotilaalliset normit, ja se voi suojata iPhonea, vaikka kaataisit sen 100 kertaa.

Suunnittelussa ei ole ylpeää hienostuneesta ulkonäöstä. Mutta se hoitaa laitteen melko hyvin. Vihdoin, ei ole muita värivaihtoehtoja kuin musta.

USP: Ylitä sotilastandardi 810G-516

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Käärimistä!

Minkä vedenpitävän kotelon olet valinnut pitämään iPhonen suojattuna upean uintisi aikana? Olisi hienoa tietää jotain suosikkivalinnastasi. Näissä iPhone 6s Plus -puhelimen vedenpitävissä koteloissa on kolme ominaisuutta, joista pidän. Pienikokoinen muotoilu luotti vesisuojaukseen ja kykyyn kestää iskuja. Lisäksi ne näyttävät melko vaikuttavilta älypuhelimessa.

Haluat myös vilkaista:

  • Parhaat iPhone 6s Plus -tukikotelot
  • iPhone 6s Plus -kotelot
  • Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot
  • Parhaat iPhone 6s Plus -hihnat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found