Paras Bluetooth-näppäimistö iPhone 7: lle ja 7 Plus: lle vuonna 2021

Olet poissa asemalta ja muistat yhtäkkiä, ettet lähettänyt tärkeätä sähköpostia liikekumppanillesi. Olen varma, että et pidä pitkän sähköpostin kirjoittamista virtuaalinäppäimistöllä iPhonellasi liian suoraviivaisena. Siksi; saatat tarvita yhtä näistä parhaista iPhone 7 ja 7 Plus Bluetooth-näppäimistöistä, jotta voit kirjoittaa pitkän iMessagen tai kiireellisen sähköpostin mukavasti. Rehellisesti sanottuna on hieman vaikeaa valita parhaat näppäimistöt, koska tarjolla on paljon upeita valintoja. Budjetistasi riippuen voit ostaa hyvän näppäimistön, joka voi vain tehdä työn puolestasi. Uidellaan luettelon poikki valitsemaan sopivin iPhoneesi.

# 1. Microsoft

Tämä Microsoftin taitettava Bluetooth-näppäimistö iPhone 7: lle ja 7 Plus: lle on kestävä, ohut ja erittäin mukava käyttää. Kun puhutaan enemmän suunnittelusta, näppäimet ovat roiskeenkestäviä ja kangas suojaa näppäimistöä normaaleilta kolhuilta ja putoamisilta.

Akun kohdalla se voi kestää 3 kuukautta täyden latauksen jälkeen. Se käytti Bluetooth 4.0: ta, joka mahdollistaa saumattoman yhteyden. Kaiken kaikkiaan tuotteen tuotemerkki ja laatu huomioon ottaen se on varmasti hintansa arvoinen.

USP: Roiskeenkestävät avaimet

Tutustu Amazoniin

# 2. Logitech

Mikään luettelo parhaista näppäimistöistä ei ole täydellinen ilman tätä tuotemerkkiä - Logitech. Se on suunniteltu tarjoamaan täysimittaista kirjoituskokemusta. Näppäimet ovat hyvin sijoitettuina ja täysikokoisina, ja niissä on iOS-pikanäppäimet nopeaa ja tarkkaa kirjoittamista varten.

Siinä on pitkäikäinen ladattava akku, jonka avulla voit kirjoittaa jopa kolmen kuukauden ajan latausten välillä. Yksi merkittävä piirre tässä näppäimistössä on se, että se mahtuu helposti takkitaskusi, kukkaroosi tai salkkuusi. Tämän lisäksi näppäimistö on kestävä ja roiskeita kestävä; pyyhittävä kangasnahka suojaa näppäimistöä roiskeilta ja pudotuksilta.

USP: Roiskeenkestävä

Tutustu Amazoniin

# 3. iClever

iClever Bluetooth-näppäimistö on hieno vaivatonta kirjoittamista varten. Täysikokoiset näppäimet ja 166 asteen kulmakuvio tarjoavat tarvittavan mukavuuden, jotta voit kirjoittaa nopeasti. Sen sisäänrakennettu ladattava akku on varustettu kestämään jopa 40 tuntia yhdellä latauksella.

Taitettava muotoilu tekee siitä erittäin kannettavan. Näppäimistön mukana tulee pehmeä PU-nahkakotelo, joka tarvitsee hoitoa ja suojaa naarmuilta. Se on yhteensopiva iOS, macOS, Windows ja Android kanssa.

USP: Erittäin herkät näppäimet

Tutustu Amazoniin

# 4. Hyytelökampa

Jelly Comb Bluetooth -näppäimistö tekee kirjoittamisesta melko sujuvaa erittäin reagoivien näppäinten ansiosta. Se on pienikokoinen ja erittäin kevyt. Hyvällä sisäänrakennetulla tavalla se on saanut laadun olevan pitkäikäinen kirjoituskohteesi.

Integroidun jalustan avulla voit sijoittaa sekä iPadin että iPhonen ja vaihtaa niiden välillä saumattomasti. Kun näppäimistö on ladattu täyteen, se voi kestää yli 40 tuntia. Automaattisen lepotilan toiminnolla se estää tarpeetonta akun kulutusta.

USP: Integroitu jalusta

Tutustu Amazoniin

# 5. MoKo

Jos pidät ultrakompaktista muotoilusta, MoKon tulisi olla harkitsemisen arvoinen. Siinä on kätevä kokoontaitettava muotoilu ja se voi helposti liukastua taskuusi. Täysikokoinen näppäimistö varmistaa, että kirjoittaminen pysyy tavallisena tapana.

Se on varustettu 110 mAh: n akulla, joka voi kestää jopa 40 tuntia, mikä on kunnollinen määrä normaalikäyttöön. Mukana on myös automaattinen lepotila, joka pidentää akun käyttöikää. Lisäksi voit käyttää MoKoa paitsi iOS: n, Androidin myös Windows-laitteiden kanssa.

USP: Erittäin kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 6. OMOTON

Matalaprofiilinen muotoilu OMOTON on yksi hienoimmista Bluetooth-näppäimistöistä. Pidän sen herkistä näppäimistä, jotka tuntuvat melko reagoivilta. QWERTY-asettelu pikanäppäimillä nopeuttaa kirjoittamista.

Akun kesto voi olla jopa 30 täyden latauksen jälkeen. Siinä on myös automaattinen lepotila estämään turha virrankulutus. Lopuksi OMOTON Bluetooth -näppäimistöä on kahta väriä: musta ja valkoinen.

USP: QWERTY-asettelu

Tutustu Amazoniin

# 7. Arteck HB030B

Arvostan “Arteck HB030B” erittäin hyvin. Laatu, joka tekee siitä hyödyllisen hyödyn, on ergonominen muotoilu. Jos olet valmis nopeuttamaan kirjoittamista, tätä voidaan harkita vakavasti.

Siinä on 7 LED-taustavaloa, jotta kirjoittaminen ei pysähdy edes hämärässä. Automaattinen lepotila -teknologia toimii luotettavasti akun käyttöiän maksimoimisessa. Koska se on ohut ja kevyt, voit kuljettaa sitä mukavasti missä tahansa. Kaiken lisäksi Arteck HB030B: llä on kahden vuoden takuu.

USP: 7 LED-taustavaloa

Tutustu Amazoniin

# 8. PFCKE

Jos sinulla on useita laitteita, joiden kanssa voit työskennellä, PFCKE-näppäimistö on aivan täydellinen. Voit liittää enintään kolme laitetta samanaikaisesti ja vaihtaa niiden välillä toimintonäppäimellä. Sen lisäksi se sisältää myös kotelon, joka toimii iPhone 7: n tai muun laitteen jalustana.

Akku voi kestää 60 tuntia jatkuvaa käyttöä ja lähes kuukauden tyhjäkäynnillä. Kirjoituksessa näppäimet ovat pehmeitä käyttää ja tunnistavat kevyimmän iskun helposti. Tämä on täydellinen näppäimistö matkustamiseen tai useiden laitteiden käyttämiseen samanaikaisesti.

USP: Liitä 3 laitetta samanaikaisesti

Tutustu Amazoniin

# 9. Nulaxy

Nulaxyn Bluetooth-näppäimistö on ihanteellinen liikemiehille, jotka ovat jatkuvasti liikkeellä. Tämä kannettava ja ladattava näppäimistö on erittäin ohut; Voit kantaa sitä repussa, jotta työmatkasi olisi mukava.

Tämä tuote tarjoaa sinulle täysikokoisen KM12-näppäimistön, joka antaa sinulle hiljaisen ja vaivattoman kirjoituskokemuksen. Jos pidät tauon 15 minuutiksi, näppäimistö siirtyy automaattisesti nukkumaan; tämä säästää tämän Bluetooth-näppäimistön akunkestoa.

USP: 60 päivän akunkesto

Tutustu Amazoniin

# 10. FosMon

“Fosmon” -näppäimistö on suunniteltu antamaan sinun kirjoittaa tarvittavalla mukavuudella. Siinä on QWERTY-näppäimistö ja kosketuslevy, jotka tekevät kirjoittamisesta hieman kivutonta. Kotipainikkeet, sivu ylös / alas, äänenvoimakkuuden säätö, haku tekevät tehtävästä paljon suoraviivaista.

LED-taustavaloista tulee erittäin käteviä hämärässä. Kevyellä rakenteella voit helposti kuljettaa sitä missä tahansa. Sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku kestää pitkään. Se on yhteensopiva iOS: n, Windowsin ja Androidin kanssa.

USP: Sisäänrakennettu ohjauslevy

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Olenko unohtanut sisällyttää kaikki suosikkinäppäimistöt tähän erityiseen luetteloon? Kerro minulle siitä kommenteissa.

Haluat vilkaista nopeasti näitä erikoisluetteloita

  • Parhaat Kickstand-kotelot iPhone 7 Plus: lle
  • VR-kuulokkeet iPhone 7: lle ja 7 Plus: lle
  • Autotelineet iPhone 7: lle ja 7 Plus: lle

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found